Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 129
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Спах два часа и после много се смях в приятна компания

# 226
Записах си час за маникюр и лазерна епилация. На психотерапевт съм в сряда. Косата ми е намазана с всякакви серуми против косопад преди лягане, за да мога утре да я изкъпя. Ходих на почистване на зъбен камък днес. Прибрах се и си направих лека супа, тъй като отскоро ходя всяка събота на пилатес и съм решила тялото ми да се чувства все по-добре, без тежки храни. Купих си гуаша и ролер за лице и си направих масаж с тях.
Чета една страхотна книга всяка вечер преди лягане, която изкарва на повърхността неизлекувани травми и рани, които тепърва ще преработвам.
Ами healing journey ❤🩹

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 01:10 от Eleonora1975

# 227
Спах следобед и общо взето мързелувах цял ден.

# 228
Ходих на масаж, гледах интересни филми, поръчах си жилетка, размишлявах над някои теми и реших да отида на психолог.

# 229
  • При децата ми
В петък след работа, вечеря с любим човек.

# 230
  • Банско
За мен нищо пак, тези дни съм ги посветила на мъжът ми и детето и нямам намерения сега да глезя себе си. Обаче скоро ще дойде и моето време като тръгнат на училище и на работа.

# 231
Два дни правя само каквото искам и предимно лежа. Шетам колкото имам желание, излизам на разходка, вчера изгледах цели два филма (обикновено толкова гледам за една година). Истинска почивка.

# 232
От много време исках да ходя на Сурва и да видя кукерите , костюмите и да чуя звънтенето на чановете.  Днес го направих , много ми хареса ! 😌

# 233
  • София
Днес почивам максимално Simple Smile

# 234
  • Бургас
От много време исках да ходя на Сурва и да видя кукерите , костюмите и да чуя звънтенето на чановете.  Днес го направих , много ми хареса ! 😌
Това и аз искам да го видя на живо!

ДАвам го лежерно днес.

# 235
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Поговорих с баща ми. Имах нужда.
И малко ми олекна на душата.

Получих извинението, което исках, но ще мине още време докато заздравее тази гадна рана, която получих.
Ядох вкусен портокал и чудесна пица.

Постоях на слънце.
Чух се с приятелка и с приятел.
Neutral Face

# 236
Гледам мач.

# 237
  • Бургас
Топнах си краката в морето!
Кой каза,че само мъжете могат!
Честито Богоявление!🍀

# 238