Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 096
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Бях на фризьор Bowtie

# 481
  • Mediterraneo
Разходка и обяд с ММ.
Поръчах си декоративна козметика на промоция Simple Smile

# 482
  • Бургас
Видях се набързо с приятелка и си казахме някоя и друга дума. Сега остава да се видим за повече време с малкия й сладур и да го намачкотя!

# 483
  • при моите деца .....
За първи път тази седмица се разходих...
Излизахме с приятели...
Продължавам с режима....
Свалила съм 13 кг, чувствам се добре.

# 484
Наспах се!
На обяд отивам на поредния оглед на апартамент. Този път се закучиха нещата и не намирам моето нещо.
Миналата седмица гледах един...капсула на времето, хора, уникален! Затворен от десетилетия, с ценно пиано вътре, древни мебели от орехово дърво - не бях виждала такива дивани и кресла, много картини, грамофон, плочи. Беше като музей, удивителен дом на музиканти. За съжаление, доста над разчета ми за ремонт и се радвам, че са го капарирали други хора, защото щеше да има ужасен екшън като съобщя на мъжа ми, че ще запазим реставрираме всички стари мебели в хола Joy

# 485
  • София
Бях на фризьор за боя. Сега ще си направя кафе и ще чета. Започнах нова книга и е доста интересна.

# 486
За първи път тази седмица се разходих...
Излизахме с приятели...
Продължавам с режима....
Свалила съм 13 кг, чувствам се добре.
Ще споделите ли режима?

# 487
  • София
Разходка до Сърбия с приятели! Беше супер

# 488
И според кантара тук аз още 1 кг. Понякога му нямам много доверие на този кантар . Не знам защо. До сега е бил последователен .

# 489
  • при моите деца .....
Sanito, не ям въглехидрати, не пия вече вино...
Днес дълъг поход в планината, 27000 крачки.
Друго е след природата.

# 490
  • Mediterraneo
Смених си цвета на косата.
Маникюр с прекрасен розов цвят за настроение.
С ММ пихме по една бира на припек на плажа.

# 491
Снощи бяхме на концерт на Стенли. Прекараме отлично. А днес отново на разходка край морето. Искам всеки ден да е такъв.....

# 492
Дочетох си книгата днес следобед, хареса ми. Имам желание да почна нова тази вечер, дано ми се получи.

# 493
Днес за пръв път от 10 дена насам успях да изляза на разходка. Имах миналата седмица едно оп и ми разказа играта. Разбира се ходих кратко по улицата , но днес направих хубава разходка в планината , в снега , вярно по хубава лека и хоризонтална пътека, но все пак повече от други дни.

# 494
  • София
Успях да си направя упражненията

Общи условия

Активация на акаунт