Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 091
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • София
..Имах миналата седмица едно оп и ми разказа играта.
Какво е "оп"?

# 496
Не съм направила още нищо за себе си тези дни, но гледам, че навън има хубав, пухкав сняг и след работа мисля да се разходя. Само дано не стане ледена пързалка до тогава.

# 497
  • някъде другаде
Не съм направила още нищо за себе си тези дни, но гледам, че навън има хубав, пухкав сняг и след работа мисля да се разходя. Само дано не стане ледена пързалка до тогава.
Аз също мисля след работа да се разходя.

# 498
  • При децата ми
В събота излизане с вечеря, в неделя кафе с мама.

# 499
Официално напуснах работата си, за сега съм с месец предизвестие, но се надявам да ме пуснат по-рано. Ще започвам съвсем нова кариера, която вярвам, че е точно за мен и нямам търпение вече 😊😊😊

# 500
  • Mediterraneo
ММ дойде с мен да си направя километрите, обиколихме цялото село, направо се разпаднах от вървене. Накрая се качих в колата без да спра приложението, но поне 7-8 км направихме на бърз ход. Кучето накрая искаше да го носим Simple Smile

# 501
Днес не, но вчера се качих отново на ски след пропуснати близо 3 сезона. 2022 имах ужасно падане, но си наложих за преодолея страховете и опасенията си, отново съм в играта. 😇

# 502
От няколко дни започнах да закусвам. Чувствам се добре.

# 503
  • Mediterraneo
Аз от няколко дни следя калории, форумът полудя по Ябълката, викам да не се деля от тренда. Ще видя в петък има ли файда.

# 504
Да. Пролет иде Simple Smile
Аз почетох малко на слънце. Слънце, но студ . Затова малко.
И се въздържах да ида до магазина и да набълбукам 1 тон ненужни неща.

# 505
От няколко дни се радвам на детето си! 
Днес уредих преглед на близка, дано остане доволна!

# 506
  • на брега на морето
Времето бе страхотно днес. Почти цял ден бях навън. На обяд бяхме на кафе с мм и приятели. Следобяд бяхме с 1 - я ми син в парка и с една приятелка и нейните деца. Много приятен ден. Grinning Nature Sunny

# 507
  • Бургас
Разходих се в мразовитото време въпреки,че не обичам.
Поне си свърших заплануваните задачки!

# 508
Близо 20 000 и през цялото време в прекрасно настроение.
Днес е петък и се надявам Тарталета да се отчете с "Ябълката " Relaxed

# 509
  • Mediterraneo
Оооо, веднага! Минус 1,4 кг! Направо летя. Изтеглих се тази сутрин и веднага сложих маратонките, направих си петте км вървене, обядвах чак в 15( аз фаствам между 20 и 14 ч нормално), после и упражненията си разширих с малко, абе, надъхах се още.

Общи условия

Активация на акаунт