Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 758
  • 364
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аман от котки. Simple Smile
Не съм противник на животните, напротив, но котаците не са ми любими.
Знам, любители много има и ще ме награкат, ма ме дразнят леко, а и личното ми мнение е, че не са благодарни животни. Поне, не и като кучето.
А около нас, бъка. Особено пролетно време, са ми черни. Simple Smile Даже преди време посегнах към чифтето. Simple Smile
Откакто нямам куче се научиха да ни ползват за кенеф. Ми, не става. Пълзим по месец-два, че  и повече да оправим всичко, жена ми прави-струва пресажда, полага много грижи, прави кво ли не и на финала секи ден да обирам л@@на. Тц. И то не улични, а домашни, на комшиите. Една буля ми вика, "ма, тя е домашна". ОК, дръж си я да кенза в твоя двор, не в моя. Simple Smile

П.П. Планувахме да наобиколим основните Коледни местенца - НДК, Народния и т.н., ма келешите се разкиснаха, та ще е евентуално другата седмица.

Даже голямата маймуна за една бройка да яде пердах. Simple Smile 3 дни с температура и с 300 зора на 2-3 пъти взе нещо. И то не всичко което трябва и колкото трябва.

# 136
Джасте и другите момичета, внимавайте!

# 137
  • София
И аз не съм убедена дали ще стигна до Коледните базари.
Но пък едното дете ги обрисва често, та ще ни отстрами.
Ние за утре имаме план да сме на една вила около Самоков. Ако има и снежец би било супер. Relaxed
Как не са се сетили и програмистите да направят наистина такива календари. Да размятат едни кабели... Sweat Smile

# 138
Елифче, аз тия фалшиви дядо Коледовци дет си ги показала ги гушвам одма, ку ще да са фалшиви и да искат секс без подаръци. Само да искат секс. Давам се. Аз ше съм фалшива Снежанка. Много Снежанка и не толкова фалшива. Kissing Heart Joy Тъй, де, петък пред Коледа, мечтите са позволени. Grinning
Пп Родивче, искам вила на Елена, еленски балкан, сняг, камина, двамата с Джастев, винце, мръвка Wink и живота е хубав, като младоженци. Тази година искам да сме в тесен семеен кръг, семейство, близки роднини, ама най близки и толкоз. За жалост видях колко струват близки приятели, а родата, колкото и да е крива, се пак е рода и те обича, по свой си, понякога изключително странен начин, но те обича.. по своему.

# 139
  • София
Джасте и другите момичета, внимавайте!
Скрит текст:
Давайте адресите. Аз съм истинския! Simple Smile
115 бруто-регистър тона, изпълнявам сички желания, готвя, чистя и ремонтирам. Simple Smile
Е, плочки отдавна нема, кат на момците на снимките, втасали са кат коледна погача, ма тамън автентично, в духа на добрия старец. Simple Smile

# 140
Джасте, за родата имам едни други наблюдения, ама не ми се пише.
За приятелството също мога да напиша много ..... от горчив опит. Понякога в тежки моменти съм получавал протегната ръка от познати, докато приятелите са мълчали...

# 141
О, Лане, най голяма подкрепа получих от познат, който към настоящем смятам за приятел, от колеги, от колегията, и от почти напълно непознати, на които Джастев е правил кухни и спални. От Джастев, от свекървата и от племенницата. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 22:08 от Джаста Праста

# 142
Днес малкия ми стрелец доби правото да си изкара лична карта.
Питам го как се чувства на 14 и той вика - Ужас, вече нося наказателна отговорност! Nerd
Сипах си едно просеко по случая Champagne

# 143
Питам го как се чувства на 14 и той вика - Ужас, вече нося наказателна отговорност! Nerd
Да ти е живо и здраво детето, много да се уважавате и да има много успехи на които да се радвате !

# 144
Ехейй, много Стрелчета се наредиха.
Да ти е честит синковецът, Анонимче!
Здрав и успешен! Birthday Cocktail

# 145
Ахахаха, много ми хареса! Joy Честит да ти е, здрав и щастлив, и все така духовит! Flowers Rose
Забавни са Стрелците, имала съм и колеги и колежки от тази зодия, весело е с тях.

# 146
  • София
Честито на малкия.
Не знам къде живея, ма що ли бях убеден, че е ча на 16.......... Simple Smile
Начи след нема и 2 месеца и мойта маймуна ще трябва да има.
Нож с две остриета. Simple Smile Донякъде ще си носи кръста, ма вероятно ше й порасне работата и ще се дърви още повече. Simple Smile

# 147
  • Далечният изток
Честит рожден ден на непълнолетното момче, живо и здраво да е!

# 148
Живо и здраво да е детето, Анонимче.
Много да е отговорен и никога да не узнава какво е да си наказателно отговорен. Sunglasses

# 149
  • София
Честит да е 14 годишния стрелец! Да му е винаги весело и безгрижно!

Общи условия

Активация на акаунт