Не съм противник на животните, напротив, но котаците не са ми любими.
Знам, любители много има и ще ме награкат, ма ме дразнят леко, а и личното ми мнение е, че не са благодарни животни. Поне, не и като кучето.
А около нас, бъка. Особено пролетно време, са ми черни.
Даже преди време посегнах към чифтето.
Откакто нямам куче се научиха да ни ползват за кенеф. Ми, не става. Пълзим по месец-два, че и повече да оправим всичко, жена ми прави-струва пресажда, полага много грижи, прави кво ли не и на финала секи ден да обирам л@@на. Тц. И то не улични, а домашни, на комшиите. Една буля ми вика, "ма, тя е домашна". ОК, дръж си я да кенза в твоя двор, не в моя.
П.П. Планувахме да наобиколим основните Коледни местенца - НДК, Народния и т.н., ма келешите се разкиснаха, та ще е евентуално другата седмица.
Даже голямата маймуна за една бройка да яде пердах.
3 дни с температура и с 300 зора на 2-3 пъти взе нещо. И то не всичко което трябва и колкото трябва.

Тъй, де, петък пред Коледа, мечтите са позволени. 
и живота е хубав, като младоженци. Тази година искам да сме в тесен семеен кръг, семейство, близки роднини, ама най близки и толкоз. За жалост видях колко струват близки приятели, а родата, колкото и да е крива, се пак е рода и те обича, по свой си, понякога изключително странен начин, но те обича.. по своему.