Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 757
  • 364
  •   1
Отговори
# 120
Една жена винаги може да смае публиката!
Женската козметика никога не е в достатъчно количество!

# 121
Кат си прав, Лане, прав си Simple Smile))
====
По-лошо от календар с облечени пожарникари е само календар със съблечени програмисти.
ПП - успокойте ме, че нямаме програмисти тук

# 122
Пиши ме в графата почити програмист.
За протокола това какво трябва да означава - да съм мистър януари дибидюс по чорапки, пуловер и арматура ?

# 123
Опасявам се, че чорапките и пуловера не влизат в дрескода Joy

# 124
Е, ти пък, Елифче. Какво пречи на програмистите да се поддържат. Въпрос на самоуважение и ценности. Grinning

Беше ли на купон? Grinning

# 125
Какво ще рече поддръжка?
Чемшира аранжиран в минималистичен бонсай стил или оставен на свобода, като в британската кралска ботаническа градина?
Инче, даде ли маслинка на котарака?
При нас се навъдиха едни чайки отново ..

# 126
Поддръжка на телото, Лане. Да успееш да покажеш максимума, който ти е заложен генетично - щото си е до структура, анатомия. Пък и здрав дух в здраво тяло. Grinning

Ако при вас няма чайки, то къде другаде? Grinning Гладни са всички животинки навън, студено е.

# 127
Гладни са всички животинки навън, студено е.
Инче, кажи ми, че и ти криеш гранули в чантата и не съм единствената луда? Joy

# 128
Инче, изобщо не са гладни. Съседката изсипала няколко шепи гранули и напълнила вода в някаква срязана туба от минерална вода. Котките отидат гризнат няколко и изчезват да се бият.
Чайки скоро се навъдиха заради контейнерите. Преди нямаше.
Здрав дух в здраво тяло го разбирам като контрастни душове навън в това време. Или да отидеш на открит басейн както духа посред зима. И като излезеш от минералната вода отиваш на външния студен душ и се обливаш доволно. Wink
Не разбирам защо ги криете гранулите в чантата си ?

# 129
Крия в кавички, Лане - просто излизайки от вкъщи пъхам шепа, две храна от тази на моето куче или котката в една торбичка, и я слагам 'за всеки случай', ако някъде пътьом видя пригладняло животинче.

# 130
Е, ти пък, Елифче. Какво пречи на програмистите да се поддържат. Въпрос на самоуважение и ценности. Grinning

Беше ли на купон? Grinning
И бях, и пях, и пих, май само не ядох Simple Smile

# 131
Гладни са всички животинки навън, студено е.
Инче, кажи ми, че и ти криеш гранули в чантата и не съм единствената луда? Joy
Естествено, че нося, Анонимче. Kissing Heart В единия джоб на раницата са, сложени в 3-4-5 пликчета /едно в друго, че се късат; та така - да не се изсипват в чантата/. Лане, в ръцете или в джобовете да ги нося? Не става. Grinning Не ги крия. Отдавна правя почти всичко, което ми диктува сърцето. Мнението на околните доста слабо ме вълнува, ако на мен отвътре така ми идва да направя. Аа, и някои гранули не стават за ядене. Отделно като постои храната ароматът й явно изветрява и вече не я ядат. И не е каприз това, те са животни, при тях няма капризи като при хората.

Браво, Елифче! То на купон не се яде много, не остава време. Joy

# 132
Изветряла храната ама друг път. Като мине уличното куче и омита всичко което котките не са изяли. Ама и то в последно време придирчиво, не яде хляб и ли кокали. Научило се е да обикаля по местата където се сипва храна за котките и си избира менюто.

# 133
Днес се порадвах на коледната варненска украса, която светеше дори посред бял ден през мараня от пушеци на скара и се нагледах на един коледен базар, който основно беше с храна или по точно мръвки всякакви във всякакви вариации. Една наденица, не много дълга, но за сметка на това (забележете! ) - тънка - 12лв. Ай, сиктир, ще ям на Джастев наденицата Blush, ем се не изтърква, ем ми идва безплатно. Joy
Какви ги плещя, а даже и греяно вино не съм пила. Joy
Пп Иначе "наготвих" от ТиганЪ и съм доволна, прилична им е храната, пу, няма да съм край печката. Ми, ко, петък е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
  • Далечният изток
JoyJoyJoy
Празнично настроение те е обзело, кво...

Общи условия

Активация на акаунт