Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 790
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
Мдаа, и милфинга не е лесна работа начи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 241
Лорче, не го ли ковна вече Феникса? Такова добро момче завалийката. Stuck Out Tongue Winking Eye
//
Чакам си детето да приземи утре от Сингапур. Ще се прибере с приятелка от летището, на работа съм. Подготвила съм им изненада у дома. Да се похилят и повеселят.

Затуй ли изчезна тоз чуек?
Както можем да прочетем в останалите теми - получил е каквото е търсил? Wink

# 242
Джеймс, по тая логика ако някоя те ощастливи и форумът загуби безценното ти присъствие, не ми се мисли! Scream Никоя да не прави така! Ти трябва да твориш... JoyJoyJoy

Мда... Тази сутрин помислих, че вали дъжд, то било сняг. Леле. Зимата се сети, че е зима...

# 243
  • Далечният изток
Ама как си личи, когато мъж има жена и когато няма. Grinning

# 244
Джеймс, по тая логика ако някоя те ощастливи и форумът загуби безценното ти присъствие, не ми се мисли! Scream Никоя да не прави така! Ти трябва да твориш... JoyJoyJoy

зло JoyJoy

Само дъжд тука, ама бая си вали.

# 245
Мда, бая си вали /дъжд/, а уж сутринта щеше да вали най-малко. Нема да мисла как шей следобеда и вечерта. Grinning

Аз се чучнах на работата, ся дано има луди за лекарства. Joy Е, поне си нахраних котките, демек има за какво да съм дошла. Grinning

# 246
  • София
Ама как си личи, когато мъж има жена и когато няма. Grinning
Що? Simple Smile
Аз все съм си с жена. Simple Smile

# 247
  • Далечният изток
Да, да, личи си Simple Smile
Мъжете с жени са по-благи, по-меки и не ходят в СО да се заяждат с жените... Въобще, коренно различно отношение.

# 248
  • София
Спорен въпрос. Simple Smile
Не държа да се дракам, но ако некой реши да ми вдига ризата, нема се наведа. Simple Smile Със или без жена.

# 249
  • Далечният изток
Просто лични наблюдения от форума...

# 250
Украсих елхата, нещо минималистична стана украсата. Не съм сигурна, че ми харесва. Ще го мисля, но днес вече ме мързи да я пренареждам.

Белите пухкави топки се сливат, но са толкова сладки и готини, изглеждат като рошав захарен памук с брокат, много са забавни.

Скрит текст:

# 251
Джасте, котката заиграва ли се с украсата ?

# 252
Две топки, между тях дърво .... Какво не ти харесва? Joy

# 253
Joy Ей, угодия няма, а? Joy

Лане, не, Мая е някакво изключение. Тази година дори не беше заинтересована от реденето и украсяването. Друга година поне разучава, души, току се опита да убие някой гирлянд, но тази кротко си спа на топличко и хич и не беше до елхи и украсяването им. Кво ли си вика, всяка година едно и също, за кво да си развалям рахатлъка. Joy

# 254
  • София
Просто лични наблюдения от форума...
Укей, аз също, предимно на себе си, Ако и да не съм представителна извадка. Simple Smile
А имам и други наблюдения на себеподобни. Simple Smile
Ако некой е гъс, с жена, без жена.....нема значка. Simple Smile

Кви пържолки прайм.......не е истина. Simple Smile Със сметана, масло, топено сирене, моцарела, бри, синьо сирене и кашкавал с манатарки.
Жината отиде да кудкудяка, аз ше раним челядта гурме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт