Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 780
  • 364
  •   1
Отговори
# 285
Ха-ха, искам го този мъж-сладкар!
Да знаеш само, че специалитета е пълнена поничка Mr. Green
Този специалитет няма да е от Мишлен ресторант. Почти ме разубеди, ама не Stuck Out Tongue Winking Eye

# 286
Облякла черния суичър и гледала страшно .... Я вземи камшика в ръка и гледай как ще спазват чинно дистанция.
Ако си спомням правилно, беше казала, че щерката ти ходеше на латино танци. Така че очаквай да разгонваш по-голяма аудитория от обожатели. Вземи си ловно чифте и патрони с морска сол вместо с дребни съчми - по болезнено и запомнящо е.

Ели, специалитета е на заведението с 5 звезди. И всички искат повторно да поръчат и да поздравят готвача който го поднася десерта с комплименти Wink

# 287
  • Варна
Много хубави идеи даваш, Лане, записвам си. Латино танците са в историята вече, разпадна им се групата миналото лято.

Не ви ли разправях за родителската среща, когато излязох в коридора и класа се раздвои пред мен като Червено море? Голям майтап беше. Пак с черепите и с един убийствен парфюм, който, бога ми, нямах идея, че е издържал до вечерта, но явно е миришел, защото веднага момичетата задраскаха на вайбъра на щерката да я питат какъв е.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 13:40 от HighSpeed

# 288
Даммм.   разбирам, че вече си във фантазиите на съучениците на щерка ти. Запашеш ли камшика и обуеш кожените ботуши и татковците им ще почнат да те сънуват!
Mr. Green

# 289
Лане, петте звезди ги оставям на звездобройките.
Вчера спретнах такъв тиквеник, да си оближеш пръстите ... ако не се сетиш какво да ги правиш друго Wink

# 290
  • Варна
Опаааа! Започна да става петъчно!

# 291
На някой може да му е петъчно но за мен си е всеки ден понеделник.
Ели, и аз съм фен на домашния тиквеник! А пръстите си ползвам по предназначение Simple Smile

# 292
  • София
Много хубави идеи даваш, Лане, записвам си.

Ти пратя мойта малко на гости? Simple Smile
Гаранция, че нема погледнат щерка ти бая време. Simple Smile В случй, че това е целта, де. Simple Smile

Аз нямам нужда ни от пушка, нито па ше плаша некой.
Само мога да му съчувствам на "онзи". Joy

# 293
  • Варна
Даааа, интересно би било...

# 294
...
Аз нямам нужда ни от пушка, нито па ше плаша некой.
Само мога да му съчувствам на "онзи". Joy
Тя ще се промени, Онзи. Поне към обекта на чувствата й ще е различна. Гаранция. Grinning

Аз съм на работа. Работа горе-долу има. Обаче стока няма ... почват да ме съмняват вече, ужас. Искам си стоката!

# 295
# 296
Честита Коледа, драги ми!
Здраве на корем, щастие до насита и огромна порция късмет!

# 297
Весела Коледа на всички, здраве да има!

# 298
Весела Коледа!
Бъдете живи и здрави!
Ако има именници - с най-хубави пожелания!

# 299
Честита Коледа, съфорумници!
Здрави, обичани, обградени с истински приятели! Nature Snowman Christmas Tree

//
Много лежерно и уютно ми минават коледните дни тази година. Кафенца, релакс, филмчета. Все така да е и през идващата година. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт