Отговори
# 105
Мъжът и като има такава дълга казармена връзка да се разбере по мъжки с   когото трябва, кум, сват или брат.
 И аз си казах, че нещо не  е така и ако е мечта на гея -неин приятел и няма истина-голям конфуз.

# 106
  • София
... Е,ако гея лъже предполагам може да звънне на заподозряния съпруг пред авторката да си погукат. ...

Дай сега тя и разследване да води.

Надявам се да отговори дали е обяснила на състудента си с кого ... е в романтична връзка.
Може пък той да поговори с любимия и/или с кумата и да се изяснят тримата, без участието на авторката.

# 107
  • София
Но искам да имам правото да преценя този риск и да го приема аз, а не някой друг да взима решения вместо мен. Това е най-страшното в тази ситуация за мен.

Само че темата е не какво би искала ТИ, а какво би искала жената, поставена в адски неудобната ситуация. И правото за преценка на риска в случая не е твое, нейно е. Тя може да има съображения, различни от твоите страхове, може да са ѝ по-важни 115 други обстоятелства извън  хипотетичния генитален херпес и това пък е нейно право.

Аз например, лично, ако трябва да избера между това да разбия чуждото семейство, но да "спася" приятелката от някаква чисто хипотетична болест, която може да хване от 5 други места или да не хване изобщо, или да направя обратното - избирам обратното. Семейството си е тяхно, а аз не съм РЗИ, това е моето виждане за нещата.

Така че когато ти лично разбереш за изневярата на мъжа си, имаш право да подскачаш за всичко, но тази тема просто не е за това.

То пък и аз какво се обяснявам за някаква пързалка Simple Smile

# 108
Аз пък вярвам, че историята е истинска. Преди да стана семейна съм играла "прикритие" на един гей приятел, който вършееше с женен мъж. Жена му започнала да има подозрения и ходихме на вечеря у тях като "двойка".
Човека си имаше деца и изобщо не приличаше на гей.
Явно е бил би или нещо такова.
Кофти ситуации, но се случват. Много е тъжно, че съпругата научава последно. След като целият град шушомуши зад гърба ѝ.
А знам и жена, която си е стискала очите за хомо изпълненията на мъжа си. Но той поне ходеше на командировки в друг град.
Но и аз не бих посмяла да кажа на жена му. Вестоносеца го отнася винаги.

# 109
  • София
Аз в последните години се наслушах на толкова много интриги, че вече на нищо не вярвам. Аз лично, съм си детектив по душа и бих проверила дискретно дали историята е наистина истинска, а след това ще си помисля много дали да кажа на приятелката ми.

# 110

Но и аз не бих посмяла да кажа на жена му. Вестоносеца го отнася винаги.

Абсолютно! Не се бъркаш в такива неща .

# 111
Не, че няма такива случаи, но историята не ми изглежда достоверна.
Ако е измислица, има доста недоизпирани детайли. Например този гей приятел, можеше да е от друг град или дълги години да е живял в чужбина. За да се обясни пълното му неведение с кого се среща. И други неща не съвпадат, но ....

Ако е истина, няма как да е така. Няма как мъжа на авторката да не знае. Дългогодишни приятели, били заедно в казармата. Айде стига!
Може да излезе, че авторката е единствената, която не знае.

# 112
И след като се шокира пред гейчето и му каза, че познаваш "горещия мъж" то нищо не каза.
Тук историята никак не е доизмислена - значи показваш снимки на любовника и викват, че го познават и че не само, че го знаят ами са едва ли не рода - то кумове, то най-добри приятелки, то мъже в казарми ... и Гейчето вика "ОК" и си тръгва Wink
Тоя герой нещо го упустихте в историята!

Никога не бих казала такова нещо на приятелка - ако тя знае и си трае ще я накарам да се чувства зле, ако не знае - пак ще се почувства зле и двойно по-зле после знаейки, че аз знам. моето знание ще я притисне да предприема някакви постъпки и т.н.

Може би бих дала знак на мъжа и че знам с цел да прекрати отношенията. Но то като те влече нагона, като не е тоя - друг ще си намери. 

# 113
  • София
Всеки може да посочи снимка на всекиго и да каже, че му е някакъв!

# 114
  • София
Някаква много осмукана тая история.

1. Няма да плясна с ръце и да кажа -ах, това е кума ми! И да изчопля всичко до основи.
2. Няма да погна приятеля на тема - женене е, бий му хикса, приятелката ми ще страда.
3. Приятеля открит гей няма да информира мигновано прикрития гей, че нещо става.
4. Всеки с регистрация в Гриндър е наясно, че е на пангара и едва ли има какво да крие.
5. Авторката не е между чука и наковалнята, а между въображение, клюкарщина и желание за внимание.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 14:47 от Ms.Gorgeous

# 115
Авторката, ако порови да не научи нещо и за нейния мъж, с тези дългогодишни приятели гейове? (груба шега, извинявам се).
Познавам двама такива би-та. Най-добри приятели от много години. Ама в по-разширени отношения. Тяхното "приятелство" е преди жените им. На единия съм почти сигурна, че жена му знае. Другата не мисля.

Бих казала на две приятелки само. Сигурна съм за тях, че ще са ми благодарни за това. На другите две не бих. (говорим за най-най близки от детинството)
Бих накарала мъжа ми да говори с него.

Бих предпочела, ако е близък приятел да ми каже. Ако ми е познат или не толкова близък приятел, би ми станало неприятно и неудобно.

# 116
Здравейте! Не очаквах толкова много отговори. Благодаря за съветите. Ще ви кажа какво направих днес - след дълго умуване се видях с приятелката ми. Реших да поведа разговора в посока интимност, но без да навлизам в подробности. На шега я попитах дали има забележки към нейния мъж вече на прага на 50-те години. Тя ми каза, че от две години почти не са интимни. Минало им времето за тези неща и побърза да смени темата. Не настоявах повече. Може би знае нещо или всеки си води паралелна връзка извън семейството. А изглеждат големи сладури в разцвета на живота, поддържани са, винаги са на една честота и съм усещала химия между тях, но явно ... Не всичко е такова каквото изглежда отстрани. Реших да не се меся.

# 117
  • София
Какви бързи решения вървят тук Laughing

# 118
  • София
Ехааа, форумът е сила. Simple Smile

А със състудента ще кажеш ли как се разви разговорът?

# 119
Ехааа, форумът е сила. Simple Smile

А със състудента ще кажеш ли как се разви разговорът?
Не сме виждали след вчера. Не съм му казвала, че познавам мъжа. Овладях се въпреки шока. Надявам се да не е заподозрял нещо в поведението ми.

Общи условия

Активация на акаунт