Отговори
# 120
Абсолютно "бързи" решения при толкова много получени съвети.
Много прозира колко е измислена историята, като се замисли човек. Както заради това как дългогодишния приятел на мъжа бил изненадан, така и уж "сестрата", с която са толкова близки с авторката, пък не споделя с нея и отрязва по важни теми.
Да не говорим, че ако съпругът има обратни наклонности - това се разбира от другата страна, дали с предпочитания в секса, дали с държане, реплики и т.н. А също и лесно се разбира, че някой има паралелна връзка - променя се отношението, споделянето, комуникацията, близостта, секса.
Та, авторката не върви да се изживява като вестоносец и спасител на "приятелката" си.

# 121
  • София
Ехааа, форумът е сила. Simple Smile

А със състудента ще кажеш ли как се разви разговорът?
Не сме виждали след вчера. Не съм му казвала, че познавам мъжа. Овладях се въпреки шока. Надявам се да не е заподозрял нещо в поведението ми.

Е, сериозно ли!?
Как така много близък приятел ще ти сподели подобна новина и ти ще запазиш хладнокръвие, виждайки друг близък човек и ще се шокираш, но стоически ще продължиш лаф-мохабета!?
Значи ти самата не си открит приятел, а само ползваш приятелите си, за да ти разказват интимни неща (с кого спят, как не спят заедно от 2 години и подобни), а ти насреща мълчиш като комунист на разпит.
Завиждам ти за самообладанието.

# 122
Струва ми се нормално авторката в тази ситуация да сдържа емоциите си пред приятелите си и да си държи езика зад зъбите. Тя се опитва да контролира себе си, докато не разбере как и пред кого да действа, какво да прави, на какво да отговаря.

Освен ако, разбира се, цялата тази история не е истинска.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 14:15 от unserwahnsin

# 123
  • София
Важното е, че от вчерашното кафе със състудента до днешния обеден разговор с кумата, вече всичко е изяснено. Wink

# 124
Маргаритке,
Не те ли обзема съмнение този приятел от студентските години дали не е хвърлил око на мъжа ти (или са отишли дори по далеч) и иска да те подготви за идващата новина?

Другият вариант е, щом така бързо взе решение, да си написала сценарий в 2 части за форума.
Ако е второто, евала! ШапО!

# 125
  • София
Ами нормално да не се месиш из чаршафите им. Жената знае на 100%, но си пази семейството. На 50г никой не иска наново да гради сам дом и да търси (евентуално) нова половинка. С най-добрите ми приятелки интимни неща от леглото не споделяме. Това са си теми за из двойките, не е нужно външни хора да са наясно какво се случва в тези отношения (освен ако не са поканени да се присъединят).

Не се учудвам, че не се познават различните й добри приятели. И аз имам такива. Просто различни хора, различни интереси, не са събирани на едно, не е и нужно. А ФБ не всеки има и не всеки споделя постоянно снимки, та не е чудно и от там да не може да се вземе инфо.

# 126
В едно военно окръжие служили били? Е, щом казваш... Laughing
И толкова добри твои приятели, че нито се познават, нито са чували един за друг? Може, мо-о-о-же...
Много хлъзгав теренът тази сутрин.

...не само тази сутрин. В последно време  някой ни проучва с подобни нелогични теми. Или ни взема на подбив защото са една по-абсурдна от друга. Сякаш ние доматите го ядем с колците. Но виждам как хората с ентусиазъм се спускат да се обясняват, да спорят, да изясняват, а авторите допълвайки детайли, все повече затъват е своята нелогичност. Simple Smile

# 127
В едно военно окръжие служили били? Е, щом казваш... Laughing
И толкова добри твои приятели, че нито се познават, нито са чували един за друг? Може, мо-о-о-же...
Много хлъзгав теренът тази сутрин.

...не само тази сутрин. В последно време  някой ни проучва с подобни нелогични теми. Или ни взема на подбив защото са една по-абсурдна от друга. Сякаш ние доматите го ядем с колците. Но виждам как хората с ентусиазъм се спускат да се обясняват, да спорят, да изясняват, а авторите допълвайки детайли, все повече затъват е своята нелогичност. Simple Smile

И аз забелязвам голямо творчество на теми, генериращи трафик.
Както и теми, необходими за писане на "училищни" работи.

# 128
Понякога животът поднася толкова невероятни ситуации, които и писател не може да поднесе. Само едно нещо ми е толкова странно, житейски неоправдан риск. И той е оргията в дома на кума. Ако са в блок, айде, двама авери ще местят шкаф, ще оправят бойлер. Но честичко да цапаш дома, в който вечер се прибира жена ти и детето ученик ...Не остава ли миризма на похот в дом, който си има собствен аромат, и никой да не усети. Е тук, над този детайл, си умувам и все още не мога да намеря отговор.

# 129
  • София
Технически, времето за което можеш да заведеш някого вкъщи с тийнежър в гимназията и ако и ти работиш, е около 1 час на 24 часа.

# 130
И да се затворят в килера да се раздадат. 🤣
За всеки случай и някой развален уред за алиби.

# 131
  • София
Срещите с приятелите също се случват изключително бързо.
Аз не работя и пак трудно успявам в делничните дни да се напасна с 2 различни приятелки в рамките на няма и 24 часа за кафе.

# 132
Канил го е вкъщи на кафе и да погледнат контактите, бойлера и нещо по дома. Няма нужда да си се обичат в апартамента стена със стена, със съседите.

# 133
  • По света и у нас
Между другото, гейовете са големи интриганти, тъй че скъпият приятел може много добре да е знаел с кого точно се е хванал и да е пуснал интригата,
Има и трети вариант - това въобще да не е вярно и той да си го е съчинил.
Да на пълно е възможно, в по малък град хората се знаят дори и без да са приятели. Ако приятелят е влюбен, може да иска любовника само за себе си и е дошъл при теб за да помогнеш индиректно.

Наистина е мазало.

Щях да се съглася с мненията че анонимен пост във Фейсбук е вероятно най приемливия вариант да съобщиш новината. Защото приятелката наистина може да лепне някоя болест. Все пак Дим Дуков и онзи астролог от Нова и ред други видни български гейове починаха млади, такаче не смятам че е мит това с болестите.

# 134
Не, че няма такива случаи, но историята не ми изглежда достоверна.
Ако е измислица, има доста недоизпирани детайли. Например този гей приятел, можеше да е от друг град или дълги години да е живял в чужбина. За да се обясни пълното му неведение с кого се среща. И други неща не съвпадат, но ....

Ако е истина, няма как да е така. Няма как мъжа на авторката да не знае. Дългогодишни приятели, били заедно в казармата. Айде стига!
Може да излезе, че авторката е единствената, която не знае.
Може жена му да знае ,но да си затваря очите.Аз имам една позната която сама си “вярва” ,че мъжа й има през известен период от време различни просто приятелки жени🥴.

Общи условия

Активация на акаунт