Коледната трапеза: вкусна храна, празничен уют и гостът на вечерта – Дядо Коледа

• 14 323
  • 536
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна и...духом на Босфора
Добре дошъл е!
Ще го нагостим с български вкусни гозби,ще попеем,ще си пожелая Здраве,Мир, Живот и благослов за цялото ми семейство и за моите приятели,колеги и всички българи тук и по света!
Аз много обичам елени,тъй че,дано шейната да ме издържи 😺😃,ще го помоля да ми сбъдне тази мечта да летим с елените и да раздаваме подаръци,да зарадваме и усмихнем много хора!

# 481
Бих искала да видя Дядо Коледа с очите на дете, да му се зарадвам по   детски и по детски нетърпеливо да отворя подаръка си.

# 482
  • Sofia, Младост 3
Ех, би било чудесно. Бих се радвала и само заради потвърждението, че съществува тази магия 😍

# 483
Всъщност подаръка,който всички искаме е здраве и щастие,повече усмивки и топлота в сърцата!Всичко друго може да се купи...

# 484
Колкото и скучно да звучи, на моето семейство ни е нужно само здраве. Подаръци можем сами да си купим, на почивки ходим когато имаме възможност. Но здравето е най - важно!

# 485
  • Sofia
Добре дошъл е дядо Коледа - бих искала да донесе подарък за бебчо

# 486
Приключение около света  - може и да е за повече от 80 дни.

# 487
Имаме едно съкровено желание аз и съпругът ни, чудо, което се надяваме Дядо Коледа да ни донесе или новата 2025 г.

# 488
Бях възпрепятствана да пътувам през последната година, затова искам да получа пътешествие, даже, ако може, повече от едно. Надявам се да пътувам много през 2025 година.

# 489
Ще си пожелая за мен и за семейството си здраве, любов и разбирателство!

# 490
Да ме върне в безгрижното детство.Да правя снежни човеци

# 491
Много бих искала една вечер дядо Коледа да е нагости у дома.
Искам да донесе  здраве , добро настроение,хармония и любов.

# 492
  • Sliven, Bulgaria
Представям си, че  ще е много интересно и забавно. От дядо Коледа бих искала само  здраве и щастие за мен и моите близки!

# 493
  • София
Ще си пожелая да сме живи и здрави цялото ми семейство ,и едно незабравимо пътешествие до Лапландия.

# 494
  • София
Преживяване разбира се! Няма нищо по-запомнящо се. Вещите не остават отпечатък у нас.

Общи условия

Активация на акаунт