Коледната трапеза: вкусна храна, празничен уют и гостът на вечерта – Дядо Коледа

• 14 709
  • 536
  •   1
Отговори
# 525
Здраве и щастие за семейството ми, всички близки и далечни, познати и непознати Flowers Four Leaf Clover

# 526
Бих искала да ни зарадва със здраве и късмет!

# 527
Бих искала да сме здрави цялото семейство.

# 528
Да ми даде време за себе си  и да видя нови светове...

# 529
Обожавам да посрещам гости, а дядо Коледа би бил от най-специалните! Ще си пожелая здраве и много късмет, защото силно вярвам, че човек здрав ли е, с достатъчно късмет и упоритост може да сбъдне всичко, което си пожелае. Разбира се, с децата ще се наслаждаваме на историите на добрия старец, защото съм убедена, че биха били супер забавни. Честита Нова година на всички 🎊🎊🎊

# 530
Самото му присъствие, ще е изпълнено желание!

# 531
Почивка със семейството в планината

# 532
  • Пловдив
Да се съберем всички роднини и приятели за дълго чаканото запознанство със семейството.

# 533
Да донесе през Новата година много радости за всички,  а за мен и близките ми много пътешествия до непознати места...

# 534
Ако Дядо Коледа беше специален гост в моя дом за една вечер, бих искал той да ми подари нещо повече от материален подарък – едно топло, магическо преживяване.

Представям си как бихме седнали пред камината, а той би разказал невероятни истории от своите пътешествия – за децата, които е срещнал, за чудесата, които е видял, и за всички онези малки жестове на добрина, които е наблюдавал по света. Бих го помолил да ми покаже как се създава тази магия, която прави хората щастливи.

Разбира се, всеки обича да получава подаръци, но аз бих искал нещо наистина специално. Нещо, което ще ми напомня за тази незабравима вечер и което ще пазя цял живот. Може би това би била книга с истории за Дядо Коледа, или пък малка дървена играчка, изработена от елфите.
Но най-важното за мен е да прекарам време с Дядо Коледа и да се почувствам като дете отново. Да се насладя на магията на Коледа и да си спомня за този ден с усмивка през целия си живот.❤️

# 535
Това ще е сбъднатата мечта на децата! Бихме се забавлявали и с интерес ще слушаме всички истории, които приказния Дядо Коледа ще ни разкаже!

# 536

Изтеглени са късметлиите, които печелят миксер от Président. Това са:

СлънцеЛунаВъздухОгънВода
Михаела 🍀
Лейси
Bobcheva
milittana
Kramergirl
Beche
mar_bella81

Честито! 🎉

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 12.01.2025 г. като упоменат, че са победители в играта "Коледната трапеза: вкусна храна, празничен уют и гостът на вечерта – Дядо Коледа" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔️ три имена
✔️ адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на Спиди)
✔️ телефон за връзка

Благодарим на всички за участието!

Общи условия

Активация на акаунт