Коледната трапеза: вкусна храна, празничен уют и гостът на вечерта – Дядо Коледа

• 14 323
  • 536
  •   1
Отговори
# 495
Да върнем времето назад и да прекараме една вълшебна Коледа от моето детство...

# 496
Ще поискам никой да не е на студено и сам. Да даде домове или подслон топъл на бездомници-хора и животни в тези студени дни.

# 497
Ще го нагостим, ще си побъбрим и ще го изпратим към следващото  семейство- да му се порадват и те. Подаръци не искам, само здраве, разум и спокойствие.

# 498
  • Sofia
Коледно настроение с приятна компания и здраве за всички.

# 499
Бих искала цялото ми семейство да бъдем живи и здрави, да живеем в мир и разбирателство!

# 500
  • Бургас
Аз бих поискала само да сме живи и здрави, най-вече бебчето ни да се роди живо и здраво.

# 501
Нека заедно помечтаем какво би било усещането белобрадият старец от Лапландия да присъства на вашата трапеза, във вашия дом! Очакваме с трепет вашите желания и мечти!
Със сигурност ще е невероятно изживяване, защото ще повярваме отново, ще имаме мечти и желания. Искам само повече почивни дни и много време за семейството ❤️🍀🎄🎁

# 502
Моля за мир на земята! Хората да станат по-добри и разумни и да ценят живота на другите и чистота на планетата!

# 503
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ако Дядо Коледа се появи на трапезата в дома ни бих искала да научи хората да не лъжат и да ценят и зачитат другите човеци и живи същества.

# 504
Ако Дядо Коледа е гост на моята трапеза бих си пожелала здраве и късмет за цялото ми семейство,  но не мих отказала и една екскурзия в чужбина.  Simple Smile

# 505
Ако Дядо Коледа е на моята трапеза бих го помолила хората да станат по добри и смирени,да няма завист и да си помагат повече!

# 506
Истинска и споделена любов

# 507
Ще хапнем, ще пийнем и ще се повеселим заедно с Дядо Коледа

# 508
Дядо Коледа ще помоля да спре тази проклета война в Украйна.

# 509
Ами, представих си и тъй като ми липсва моят дядо, пък малко ми напомня на него - просто ще му сложа да хапне и да поседи с нас, това е.

Общи условия

Активация на акаунт