За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 301
  • 521
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Абе те още среща си определят, авторката за далечно бъдеще планира...
Я по полека го давай!

# 121
Абе те още среща си определят, авторката за далечно бъдеще планира...
Я по полека го давай!
Ами аз го давам полека ,дори му казах,че няма смисъл и без това ще е трудно да се виждаме .Дразни ме това,че уж не търси нищо,всичко ще говорим като се видим, а аз сега сама да съм си лягала докато се видим

# 122
Пускай си го покрай ушите ,чак да се дразниш...

# 123
Ако си му толкова важна, щеше да дойде има няма до седмица след като го е заявил, при положение, че и без това пътува нон стоп, а не е устроен в една държава, и парите не са му проблем. 

# 124
Абе те още не са се сефтосали, авторката прави сметки за сватба

# 125
Мъж, който те е харесал, напира да те види и се срещнете.
Мъжете са напористи когато искат някоя.
Ако се офлянква, си му компромис или няма нищо друго на хоризонта.

# 126
Цитат на: Rockstar link=topic=1713282.
[/quote
Ами аз го давам полека ,дори му казах,че няма смисъл и без това ще е трудно да се виждаме .Дразни ме това,че уж не търси нищо,всичко ще говорим като се видим, а аз сега сама да съм си лягала докато се видим

Ама той и сигурен , че като се видите ще си лягате заедно . Брях.

# 127
То само по коментара за лягането сама можеш да разбреш за каква те смята. В същото време си представям той какви ги върши. Но теб явно те ласкае това отношение, така че, оправяй се сама.

# 128
То само по коментара за лягането сама можеш да разбреш за каква те смята. В същото време си представям той какви ги върши. Но теб явно те ласкае това отношение, така че, оправяй се сама.

Не се лаская,но за каква ме смята Не разбрах??

# 129
  • Варна
Аз мисля, че е време да сведат до минимум турските сериали по националните телевизии.

# 130

Не се лаская,но за каква ме смята Не разбрах??
За поредната бройка, която е добре да се опази без полово предавани инфекции до заветното бодване на маслинката. Демек, опитва се да е предпазлив, човекът. Smiling Imp

# 131
Kissing HeartВие до венерически болести стигнахте . Специално аз едно ще призная на авторката че пита ,разпитва и обмисля,преди да се втурне в нещо с този мъж.Защото моята позната се втурна през глава с този разведеният, като той и обясняваше първо че с бившата не се говорили ,взимал децата и тогава само я виждал и тя хлътна видя го като перфектният мъж.Да ,ама има едно но че разведените не си учат уроците.Разведен много по лесно ще ти каже "майната ти ", защото те веднъж са преминали през развод.И ,да прави сте че трябва да се намалят турските сериали защото те да и причината за много разводи .

# 132
Да , точно сериалите са причина за разводите.Sweat Smile

# 133
Kissing HeartВие до венерически болести стигнахте . Специално аз едно ще призная на авторката че пита ,разпитва и обмисля,преди да се втурне в нещо с този мъж.Защото моята позната се втурна през глава с този разведеният, като той и обясняваше първо че с бившата не се говорили ,взимал децата и тогава само я виждал и тя хлътна видя го като перфектният мъж.Да ,ама има едно но че разведените не си учат уроците.Разведен много по лесно ще ти каже "майната ти ", защото те веднъж са преминали през развод.И ,да прави сте че трябва да се намалят турските сериали защото те да и причината за много разводи .
Аз винаги  дори твърде много премислям нещо преди да го направя...но понякога и това не е ок.
Сериалите определено не са причината за моите драми и проблеми .Аз имам голямо желание да живея там  от 10г.. преди да ми е стъпвал крака изобщо в Истанбул.Езика го разбирам без да съм го учила .Само от познати и те се чудят как разбирам всичко и говоря  също,но по-трудно

# 134
Гери, припознавам се донякъде в твоята ситуация. Казвам го от гледна точка на това, че даваш вид на неосъзнат човек.  В смисъл на това, че многократно ти се казаха червените флагове, но ти отбиваш темата, забиваш в ненужни детайли.  Обясняваш се.
Не искаш да приемеш истината, не желаеш да осъзнаеш реалността.  Дори факта, че си пускала теми и на други места.  Разбира се, и аз съм била в това положение.  Понякога толкова много ни се иска нещо, че си заравяме главата в пясъка.  Или сме убедени, че проблемът е А, когато всъщност е Б.... и така нататък.

Най-малкият проблем е, че той е разведен (уж!) и с дете . Много по-голям проблем е, че е турчин- друга вяра, друга култура.  Че те ревнува и контролира без да ти е никакъв.  Че ти намеква някакви неща, все едно си му собственост.  Че реално забележките му са обидни. Да, мъжете от тази вяра в 99% от случаите СА боклуци и лъжат.  Да, свестните мъже от тази култура се смесват с местните си жени, не с българки и/или християнки  . И така нататък.  Жените във форума се опитват да те предпазят от разочарование, от лъжа и злоупотреба, макар да са изключително груби (това е стилът тук).
Твой е изборът дали ще послушаш, или ще преследваш тази псевдо връзка. За мен лично шансът да си наранена е огромен....

Общи условия

Активация на акаунт