Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 297
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 800
мтз, много ми хареса ти и шапките ти, наистина си намерила точните за теб модели.
Веси, чудесно палто - честито, заглеждах точно него и още два модела пак къси палта. В големи колебания изпаднах. Днес щях да ходя до Сердика да пробвам и разгледам на място, не се случи, утре обаче ще отида.

Стил трудно се описва, от толкова много фактори е изграден. Аз съм виждала повечето дами пишещи в темата на снимки, някои и на живо, вие мен. Различни сме по стил, но в това няма нищо лошо. Аз харесвам разнообразието.
Личните ми предпочитания в света на висшата мода са към италианските модни дизайнери.

# 1 801
  • Пловдив
Мими, брошката направо  ми пречупи сърцето. Много, ама много хубави и мои цветове. Спомних си, че преди сто години и аз носех и имах доста брошки, трябва да се разровя да видя има ли нещо останало. Много мързелива съм станала откъм детайлите и бижутата( не, че нямам), но това е нещото, което трябва да поправя през идующата година.

Шапки имам доста и нося, но не всички разпознавам как се наричат. Естествено предпочитам филцови.

# 1 802
Привет чудни момичета! Благодаря за мненията, всички до едно са важно за мен.
Шапки нямам, но искам и черпя идеи от вас в момента.
Видях очарователната Сиска, адмирации за стила и постоянството!
Адаш, много яка брошка:)
mtz, чудни шапки ни показа и ти си прекрасна с тях.
Майолка, новата ти проекто прическа ми се струва много подходяща за теб, чакаме да ни я покажеш.
Копче, браво и на теб за фитнес ентусиазма, искам и аз така през новата година.
Идеята за timeless дрехите много ми харесва, дори ми харесва да си обличам детето понякога като Гаврошче от 30-те години на миналия век, вместо да му слагам шарени блузи с герои. Хубаво, че още няма претенции в това отношение. Вашите деца, когато пораснаха взаимстваха ли донякъде стила ви, или изцяло си изградиха свой собствен?

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:58 от Mimy8809

# 1 803
Моите са момчета и си имат свой стил.Аз също не гледах майка ми, а текущата мода.Допълвам, че все пак стилът и усетът за мода се възпитава, което моите родители са се опитвали да правят и мисля, че са успели, въпреки моите тийн залитания.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:33 от ДХ3

# 1 804
За стила - да, на почти 100%
Мисля тази приемственост е нормална при жените в един род.
Консервативността също.

Весанке, честито късо палтенце 🤍

Пепси, благодаря много!
Цикламената мисля е моята.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:42 от Al Georgieva

# 1 805
Аз вече споделих...моята мома, колкото повече пораства, толкова повече възприема моя стил, но някак си пречупен през нейния поглед!
На Весанка палтото е много сладко!
Алекса, и моите цветове са, вижда се, че е положено старание да я харесам брошката! Харесвам я...

# 1 806
Този каскет мерих в Манго и сега съжалявам, че не го взех

Този в Английската провинция

Ей така на студа - дебела и с полар отдолу

Последно купих тази от Англия

И вече има история. На 2 Ноември я забравих в самолета от Тимишоара за Виена. Upgrade-наха ме на 1 ред и там нали не държиш багаж, стюардесата любезно ми взе раница и шапка. На слизане - съм слязла с раница, но без шапка. Прехвърлян се във Виена, слизам в Прага и … няма шапка. Пиша веднага на Австрийските изгубени вещи подробно полет, място, шапка, снимка… и на др ден ми съобщиха, че е намерена и прибрана. Приятелка ми я взе от летището и пак сме заедно!

# 1 807
  • Сливен
mimi.7299, аз лично ценя това най-много в един подарък - да е избран с мисъл и емоция. Не винаги е успешен избора, но пък нещата, които струват пари и ми трябват мога да си ги купя и сама. Един от моите подаръци също е брошка:
Скрит текст:

На живо е прекрасна, аз харесвам брошки, имам много, но тази може би ще бъде една от любимите ми
Децата ми нямат моя стил, но понякога виждам себе си в някои детайли. Аз се уча да приема, че са различни в изборите си от мен /и не само за стила/.
Прекрасни шапки, може да си открадна идеята за една красива червена широко пола...
Сиска, прекрасна и перфекционистка както винаги!
Аз лично не разбрах какво означават за стила шапките с козирка Confused, от намекнатото разбирам, че е нещо сконфузващо, но за мен шапките са шапки, не ги товаря с никакъв допълнителен замисъл.
Дописвам: Майолка, много ти отива тази прическа, дължината и закачливостта - точно твои!

# 1 808
Да докладвам докато не са ми взели телефона - и панталона е точен. Стои страшно красиво. Ани, пак благодаря!
ММ, хареса много и палтото. Утре ще ме води на вечеря за да ги разходя. Панталона изпран вече съхне.
Иии имаме билети за България за Март. Страхотно довиждане си взех с шефа. Ще запазим контакти и добри отношения. Много емоционален и хубав ден имах.
Моята дъщеря нищо не е заимствала от мен стилово. Страшно сме различни.
Брошката на Мими е красива. Защо не мога да нося такива?
Няма да питам повече за посланието на черната шапка. От неприлично секси до военни униформи - какво ли не умувах.
Копче ти си ми стимул да подновя активностите си и утре в 6 ставам за едни 3-4 км бързо ходене. И не само утре, обещавам.
Тинна, брошката е красива, със здраве да си я носиш!

# 1 809
  • тук-там
Аз съм споделяла, че щерката ми краде дрехите и определено е повлияна от мен. Без да съм го целяла умишлено. Приемственост, както отбеляза Ал.

# 1 810
Магни, браво утре като се наконтиш да се снимаш. Аз да не мислиш, че нося такива работи...не обръщам внимание на детайлите, шалчета, шапки, брошки, колани...ама тази ще я нося! Покрай темата и на това се научих!
ТИННА и твоята е много красива!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 23:37 от mimi.7299

# 1 811
  • София
...Страхотно довиждане си взех с шефа. Ще запазим контакти и добри отношения. Много емоционален и хубав ден имах.
Магни, силно се вълнувам, като те чета, защото си спомням как аз се разделих с хората, с които работех почти 20 години! Беше ми мъчно, страшно, но и изпълнено с надежда. 
А на думите от картичката за довиждане никога не съм се и надявала!

Репликата за облеченото като Гаврош детенце, за забавление, доколкото схващам, не я разбрах.

# 1 812
Пускам няколко идеи за носене на брошки:
стандартно на ревер - палто/сако
Скрит текст:

това ще го пробвам - на поло яка
Скрит текст:

в ляво/дясно
Скрит текст:

върху яка
Скрит текст:
по средата на яка
Скрит текст:
на шал
Скрит текст:

на шапка
Скрит текст:

# 1 813
Честити ви покупки.
Мими, същото палто, но в кафяв цвят тези дни е украсило и витрината на съседен магазин. Но твоят зелен цвят повече ми харесва, признавам си.
Шапките, които нося зимата са като на Ал, а лятото винаги съм с козирки или шапки с козирки.
Според моята щерка се обличам скучно- няма деколте, няма късо, нищо разголено.... Имам дрехи (на много години), които тя си стесни и ги носи. Някои други, които си поръчвам и са ми малки- тя ги припознава и носи.

# 1 814
Пускам няколко идеи за носене на брошки:
това ще го пробвам - на поло яка
Скрит текст:

Пчеличката от първия линк е разкошна! Ще се опитам да намеря подобна.
А пуловерът от втория линк ми е любим. Продава се с брошката. Много го носих последните 2 зими. И снимки в темата съм пускала с него.

Вдъхновихте ме, че ми трябва подновяване на шапките. Имам сега една любима, в с съвършена хармония с яке/чанта/шал, но ми се прииска ново. И освежаване на косата планирам, но нищо драстично, ще я оставя дълга.

Ще има ли отделна тема за дами 50+?
Пренесла бих се в нея. Тази година ми е последна в категорията 40.
Сетих се за идеята на Магни за 50 годишнината - 50 посетени града, и ще се пробвам, живот и здраве.

Edit: Намерих снимката в архива. 2021.

И любимата зимна шапка, която сложи край на всички останали. Плетена от леля ми. 💖
.............................................

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 16:43 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт