Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 325
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Burgas, Bulgaria
Ал, Мими, момичетата ви са много шик, говорихте за приемствеността и аз я виждам, разбира се не са ваша проекция, но уроците, които неволно получават от стилни жени като вас са видни! Revolving Hearts Живи и здрави да са ви! Много са стилни, то крушата не пада по-далеч от дървото! Sparkling Heart

# 1 831
Взех полата и шлифера! Добре са като изработка. Шлиферът гайките идват една идея по ниско от талията, чудя се ако взема по малък номер дали няма да е по добре! Или да го върна?
Благодаря момичета за милите думи за отрочето!

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 09:48 от mimi.7299

# 1 832
  • Burgas, Bulgaria
Мими, шлиферът като номер е добре, според мен по - малък би бил стегнат в раменете и ръцете. Heart Exl

# 1 833
Мими, шлиферът като номер е добре, според мен по - малък би бил стегнат в раменете и ръцете. Heart Exl
Анджи, определено е за по висока и слабичка жена...ще се почудя, но ще чакам и вас да кажете? 🙃

# 1 834
  • Burgas, Bulgaria
Мими, ти си слаба, просто шлиферът като аутфит, според мен не е за нашите географски ширини / Бургас/ много елегантна дреха е, но не мога да си представя през кой сезон ще го нося, лятото и зимата са дълги, есента и пролетта като преходни сезони /именно те са подходящи за него/ са много кратки и почти неосезаеми. То и кожени якета вече трудно нося, а шлифер нямам изобщо. Two Hearts

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 13:39 от kolevaangela

# 1 835
Ризи много ще ти стоят. Изчистени и семпли, панделките остави за нас с Мими 🙃
Малката ми обра всички, една оставила само - редих гардероб току що. В сайта на Зара няма нищоо. Панделките са си ваши официално. Аз такива не съм носила и няма да поднося, като на свинче звънче ми стоят. Огладих го с кърпа отгоре. Имам ново нюд поло, фино без да е опънато по мен. Стои чудесно, семпло, изчистено. Обаче ММ не хареса, че не се виждало колието - той сега иска на всички да го покажа хах. Ресторанта е хубав, официален, но е студенко иначе изнамерих един топ с рози (преправян от рокля за едно парти, показвала съм го).
Мими, това е шлифер, за мен бива да е по-свободен. Как го усещаш в движение?

# 1 836
Мими, все още съм влюбена в шапката на щерка ти. Дори съм те питала от къде е.
Подкрепям Сиска всички да си седят в тази тема!

# 1 837
  • Бургас/Пз
Магни, с кърпа го гладих. С всякакви ризи стои добре. И с поло с тричетвърти ръкави също, с друго не съм пробвала още.
Мими, мисля, че ти е ок шлифера. Аз много нося в преходния период май-юни и октомври -ноември

# 1 838
  • Велико Търново
Страхотни момичета на Мими и Ал!Щастливи да са.

Магни, обраната ни телешка природа е такава.Десет години мъжа ми обяснява, че не живеем в шоурум и било нормално да не е всичко изрядно, а аз десет години правя така, че да ми е като в шоурум и не омалявам.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 14:40 от siska79

# 1 839
  • Sofia
Ха ха, моята каза същото за късото бяло палто - Вземи го, мамо, и аз ще го нося😁😁😁

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 14:04 от Vesana

# 1 840
  • Велико Търново
Веси, те нашите на един акъл и възраст.

# 1 841
Палтото на Патриция е уникално! Hug Абсолютно не си представям да нося нещо общо с малката, то не че ни стават, но тя е парлапанка...аз искам дрехата да е все едно сега е купена. Simple Smile Вашите може по да пазят... Wink
Шлиферът е яко измачкан...Анджи, Магни като размер го чувствам добре! Последния ми шлифер беше от Елизабет, сребрист. Доста го носих, но преди години по имахме пролет сякаш!
Мари, шапката на щерка ми е от Кавала, но това е стара снимка!

# 1 842
  • Sofia
Моята е Дева, твоята не е истинска 😁

# 1 843
Моята е Дева, твоята не е истинска 😁
И моята, родена е 5 дни след мен, но е над нещата...като баща си! 🤣 Напоследък я виждам, че се старае да пази! До скоро беше способна да си хвърли палтото на топка на седалката на колата, бррр!

# 1 844
Мими, хубав е шлифера, елегантно стои, но малко няма сезон сякаш за такава дреха.

Сиска, Патрицията е ❤️
Със здраве да си я носите!
По-късно ще мина през магазина им.
Само да са здрави и щастливи се моля 🍀

Копче, разсмя ме с панделките 😃

Магни, сложи колието върху полото.
За ризи, ще дебнеш 🙂
Госпожицата ти с такава професия трябва да е топ, нормално да претършува гардероба на мама 😘 Прекрасно е това.

Бялото късо палто на Весана е топ 😍

Общи условия

Активация на акаунт