Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 326
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 845
Аз мисля,че шлифера ти стои добре. Както и Анджи каза по-нагоре, в раменете е добре и по-малък номер ще е тясно. Вярно,че гайките са една идея по-ниско от талията, но на мен така ми е по-удобно даже. Но това за мен.
Много ми харесаха идеите за брошките, открадвам си  някои. Нося една на палтото само и чат-пат на шал. Сега си обещавам да си взема още няколко и да си ги нося...дано не забравя само. Ето това ще ми е новото за новата година.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 14:53 от Fran

# 1 846
Фран, изтрии моля те цитираното, че по късно ще я махна снимката! Blush
Така както върви ще го оставям и мъжа ми го харесвал! Wink

# 1 847
Мими, според мен шлиферът ти е голям.
Дъщеря ми си има неин стил, но взима някои неща от мен, ако ѝ харесват. Разбира се, на нея ѝ стоят по-добре.
Тя е творческа натура и ако реши да се нагласи, всичко изпипва, като модна икона е. В ежедневието си е лежерна, като всяка тийнка. Най-много страдат парфюмите и обувките ми от нейните набези;)

# 1 848
Миме, и на мен ми се чини като да ти е голям.

# 1 849
Миме, и на мен ми се чини като да ти е голям.
Освен да поръчам и един номер по малък и да реша? 🤔

# 1 850
  • Sofia
И според мен ти е голям, но искам да те видя на голям екран, тъкмо се прибираме вкъщи.

# 1 851
Dez, какво симпатично съвпадение!  Много ми хареса на снимката с полото с брошка и шапката!
Мими, не мога да преценя за шлифера. Може би да пробваш и номер надолу, да прецениш /м/ кой е по добре и да  върнеш излишния.
Цитат
Света, разтопи ме, толкова свежи предложения...не съм очаквала, че една брошка може да придаде такъв шик!
Мими Kissing Heart, точно това целях - да дам нови идеи с цел разнообразяване на аутфита. И се радвам, че ви допадна.
Допълвам поста за носене на брошки този път като цветово съчетание:

Вариант стандартен - цвят на брошка съчетан с цвета на бижутата
Скрит текст:

Вариант - цвета на брошката слят с цвета на дрехата /в случая шапка/ - по нестандартен и много хубав вариант, виждала съм на живо в/у сако и много ми хареса
Скрит текст:

Вариант - цвета на брошката допълва контрастен аутфит в случая бяло/черно
Скрит текст:

Аз не искам друга тема 50+ така е добре. Такава беше изначалната идея на темата - да се покаже, че стилът не зависи от възрастта на човека, което е вярно.
Писали сме едновременно с Мими Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 14:49 от Sweta

# 1 852
  • Бургас/Пз
Аууу, последната снимка на Ан Хатауей, ме удари право в сърцето ❤️

Момичета, нека не разделяме хубавата ни тема.

# 1 853
  • Burgas, Bulgaria
Мими, не искам да ти влияя, но класически шлифер се носи И със сако или костюм под него. Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 16:36 от kolevaangela

# 1 854
Аууу, последната снимка на Ан Хатауей, ме удари право в сърцето ❤️
От Дявола носи Прада! Обожавам я в този й тоалет!!!!
Та, не казахте да нося ли фалшивата брошка на Шанел?
Брошка на шапка нося от студентка, едно перо с перличка...имах дълга коса, шапката беше тип каскет като този на Макс Мара! Wink
Света отново чудесни предложения!
Анджи, и за това си права...

# 1 855
Миме, до лично усещане е, ако искаш си я носи.Ако е добре направена и красива.

# 1 856
  • Burgas, Bulgaria
Мими, ако брошката ти харесва и е в твоя стил задължително я носи, няма значение, че е имитация, отдавна никой не робува на марки. Просто трябва да задоволява собствения естетизъм. Sparkling Heart

# 1 857
  • Бургас
Заради вас си направих една ретроспекция на шапките, които ползвам/плетени от мен/. Има още 2 -бяла барета с декорации /тя е купена/и черна с декорации, но ми се губят.  И няколко с козирки. Не съм се сещала за брошка на шапка, но декорации обичам, може да пробвам.
 Скоро пак даваха Дяволът носи Прада, непреходна мода наистина.

Бялото палто на Веси много хубаво.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 19:52 от Галчудо

# 1 858
  • Burgas, Bulgaria
Галчудо, прекрасна си, коса в цвят тъмен махагон - обожавам, най - много ми харесваш с барета! Sparkling Heart

# 1 859
  • София
Вчера се явявах “на поправителен” с моята щерка и отново направихме 3 тави с коледните бисквити. Много твърди станаха първите! Язък ни за старанието!
Черпя ви с новата доза! Satisfied

Копче, разсмя ме с панделките 😃
Ето да се посмееш още! Днес съм точно с рошавата лента!

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 10:22 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт