Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 341
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 860
От Галкините шапки си избрах тая с перличките! 😍
Копче, кога изяждате тия купища сладкиши...и пак сте слаби! Няма справедливост на тая земя..! 😭
И Копче е родена да шапки...!

# 1 861
  • Burgas, Bulgaria
Копче, мноооого стилна и ти, и сладките ти!!! Revolving Hearts Защо ми го причиняваш това, моят кантар не харесва първата снимка! Sweat SmileStuck Out Tongue

# 1 862
  • Бургас
Галчудо, прекрасна си, коса в цвят тъмен махагон - обожавам, най - много ми харесваш с барета! Sparkling Heart

Благодаря!
Май и аз с барети напоследък се харесвам повече. Яд ме е за бялата, къде съм я скрила, тамън за студа е.
Мими, и на мен тя ми е от любимите, една от първите, които плетох.

# 1 863
  • София
Мими, шлиферът или ти е голям, или не е твоята кройка. Със сигурност този го върни.

# 1 864
Благадаря ви, момичета! 🤗
Ах, колко ми хареса цветовата хармонизация на Галчудо в предпоследната снимка! Бледорозово-махагон + шапото = идеално! Много хубава коса! Жалко, че на мен не ми отива подобен нюанс.

Шлиферът е станал далеч по-интересен  за стилизиране от владичеството на "команчите" насам- защо да е само за сако и костюм.
Хубава работа, сега ще се разровя за много по-разчупени примери.
Пак аз, септември 2023:
Скрит текст:
Къде е Агента? Тя е светкавицата с примерите.

На Копче бисквитите изглеждат професионално! ❤️
Аз съм на жесток тиквеник от приятелка днес, и кафе, вътрешно и външно.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 17:27 от Dez

# 1 865
Мари, шапката на щерка ми е от Кавала, но това е стара снимка!
Знам, знам. Още първия път, когато публикува тази снимка много ми хареса и те питах от къде е.
Май ще празнувам Нова Година в клуб. Ще избера кубинките, заради удобството, плътен чорапогащник или по- тънък да избера за полата, която е лъскава със сребристо ламе?

# 1 866
Ауу, копче, ще ме накараш и аз да направя сладки накрая с толкова изкушения, лошото е, че после сама си ги ям..Но си прекрасна с рошавата лента, май точно такава искам и аз!
Изтървах дузина снимки…
Гадулчо, чудни шапки!
Адаш, не знам дали защото е измачкано, или ти е голямо шлиферчето, но премери и 1 размер по-малко. Аз ще си търся напролет къс шлифер в жълтеникав цвят - имам един сантимент от младежките си години, който ми го унищожиха в химическото чистене и вече 20 години страдам по него.
И аз не искам да се разделя темата, чувствам се изключително комфортно тук, много мои приятелки са вече над 50, а акъла ни е все същият…

# 1 867
Галдучо, страхотна колекция. Червената барета е страхотна, шапката с перличките също. Трябва много да ти се моля да организираш един ПУЦ, за плетачо неспособни особи като мен Simple Smile. От вчера се опитвам да изразходя всички баници, баклави, торти и останалите  изкушения, с които злоупотребих без грам угризения Simple Smile.
Но както е казал някой мъдър човек "не е важно какво хапваш от Коледа до Нова година, а от Нова година до Коледа" Simple Smile.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 19:53 от pep_si

# 1 868
Момичета, маслинено зелено + бяло цветовете на тази есен ли бяха? Аз нещо я пропуснах, бях нечовешки заета. Сега в Пинтерест ми излизат тези красоти, прободе ме в сърцето тази комбинация. Хора по улиците не виждам в тези цветове изобщо.
Бонбонено розово не ми се носи вече, пастелно синьо също не.

# 1 869
Бяло и маслина си е красива комбинация открай време...нося бяла блуза със зелена кожена пола!

# 1 870
Така е, пет дни няма да счупят кантара, но останалите 360.....

Галке, браво! С помпоните са 😍
Червената барета ти стои супер

Шлифер харесвам и нося и с рокля, дънки и риза/поло/тениска. Върху сако най-малко ми харесва.

Ходихме насам-натам, ядки за НГ баклава взехме,  ММ ми хареса на витрината на Кредо едно сако, като го облякох и аз се харесах
Скрит текст:

Маслинено зелено имаше тази пролет, но малко. По улиците рядко. Аз ходих при Магни с такова сако и бяла тениска отдолу.

Мариат, и аз в клуб и мисля да съм без чорапогащник. Роклята ми е до средата на прасеца.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 18:38 от Al Georgieva

# 1 871
  • тук-там
Ал, хубаво сако! Със здраве!
Не видях палтото на Патриция Sad
Гал, браво, страхотни шапки!
Мими, много ми хареса шлифера на теб! Точен ти е!

# 1 872
  • Бургас/Пз
Какво има става на някои потребители, та само цитират постове, без да пишат нищо. 
Добре, май да сложим на първа страница в темата, че не е ок да се пускат цитати с наши снимки в тях. Това са общи правила във форума и е добре първо да прочете човек и после да пуска.

# 1 873
Сега ще я докладвам, това сигурно са ботове, знам ли, то логика няма!

# 1 874
Ето ни с малкия изтърсак на бърза разходка до Пд. Умряла от студ, а от нерви всичко ме сърби и шапка не мога да сложа. И хич не ме интересува даже как изглеждам в такива моменти. Само на картинки гледам Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 00:50 от Fran

Общи условия

Активация на акаунт