Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 369
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 875
Фран, ти не знам, но малкият е много отегчен вече.
Аз кашлям като магаре, явно е вторично след боледуването наскоро.Не съм спала и съм киселяк, а имам да оправям багаж.

# 1 876
Фран, малкия е бонбон, но верно май не е харесал разходката. А ти сигурна ли си, че си за нашата тема? Чак толкова пораснала не ми се струваш!
Пепси, браво! И аз си удържах на думата днес. За шапката не ти отговорих. Искам я в черно за да не съобразявам цветово с нищо друго и да не е акцент, а допълнение. И да топли.
Палтото на Патриция и аз не видях. Докато изчакам опашката за пробните ви изпуснах.
Но Ал не е толкова бърза. Сакото е хубаво, а ти фина и елегантна в него.
Копче, такава пухена шапка искам. Не само лента. Ако откриеш онлайн, давай линк.
Дез, розово ти отива. Аз също нося. Маслинена е една от новите ми поли, като я поднося ще покажа.
И в крайна сметка само се разходих. Нищо не си харесах. Снимах се и седнах на кафе, уж да ви питам. Обаче зяпах хората около мен - мешавица от цветове, раси и стилове, и реших че ще мина без риза.
Скрит текст:

Беше топло за палтото, но го облякох само за снимка и излязох с кожено яке.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 23:13 от MagniМ

# 1 877
  • Бургас/Пз
Магни, с ризата каре най ми харесва Simple Smile

# 1 878
Магни. Магни просто бях сигурна, тези безкрайни крака...няма как да не седи перфектно.
От вариантите ми харесва с розово червената риза и колан и то много! 😍
Сакото на Ал изключително красиво! И й стои.. ! 😍

# 1 879
Карето беше фина и приятна материя, стори ми се широчка. Вишневата - телефон и форум менят цвета, сатен и я помислих, но не бях убедена. Раето ми беше тясна в гърдите ( а мерих М размер ) и поне още 5-6 дори не снимах.
Мими, и аз те обичам. Kissing Heart Допълних със снимка на палтото. Много ми хареса точно тази права линия, че е двуредно закопчаване и не много дълго.

# 1 880
Да, хубаво е и палтото, и абсолютно по мярка...но не искам да те гледам цялата в черно...измисли му и нещо цветно към него.😍
Вишневата блуза утре да идеш да я вземеш..толкова ти отива!

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 17:59 от mimi.7299

# 1 881
Палтото и винената риза с колана …. Бонбон!
И се усмихвай! Grinning

# 1 882
  • Burgas, Bulgaria
Ал, сакото ти е много фино, като теб самата, Магни, много ми хареса с ризата в цвят бургунди /вино/. Прекрасни сте! Heartbeat

# 1 883
Палтото и винената роза с колана …. Бонбон!
И се усмихвай! Grinning
+1 и от мен! Wink

# 1 884
От вариантите ми харесва с розово червената риза и колан и то много! 😍
Сакото на Ал изключително красиво! И й стои.. ! 😍
+1
+1
Фран, поне качулка наметни на главата.Страхотно хлапе.

# 1 885
Задължително, Мими! Брошки нямам, но шалове се намират повече или по-малко цветни. Мисля че с черен панталон ще го нося рядко. Виждам го с дънки, плетени поли, рокли над коляното и пр. Няма да съм врана, обещавам!
Трудна работа са селфитата, Мариета, не мога да се хвана на фокус, пък за усмивка изобщо не ми идва на ум. Мога да мина отново, знаете че сме съседи със Зара. Но ми е малко по-дамска от обичайният ми комфорт. Simple Smile

# 1 886
...

Мога да мина отново, знаете че сме съседи със Зара. Но ми е малко по-дамска от обичайният ми комфорт. Simple Smile
Е, да, ам в новия офис тамън ще пасне...!

# 1 887
  • Бургас
Пепси, ела лятото към нашия регион и ще те науча.Simple Smile

ДХ3  и аз още покашлям, и странното е, че имам метален вкус, а нищо не пия. И кашлицата е е една такава, като неестествена.

Ал, сакото ти е точно пример за непреходна класика.

Дез, този цвят беше доскоро актуален, аз имам доста неща от м.г. и тази, защото ми отива, но вече не го виждам. Виждам кафяво в изобилие.

И аз харесах винената риза най-много.

# 1 888
Никога не съм носила сатен на риза. Няма ли да спарва? Ако беше памук веднага щях да я взема.

# 1 889
  • тук-там
И аз съм за вишневата риза, Магни.

Общи условия

Активация на акаунт