Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 341
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Mediterraneo
Магни, тя най- вероятно не е и сатен, ами вискоза с найлон, виж й състава. За спарването, ще спарва. аз само като си представя от март нататък какво е при нас, не знам ти там как си помисляш за такава риза Simple Smile

# 1 891
Фран, как без шапка?
Сложи поне една от адските ленти да ти пази челото Simple Smile

Магни, и на теб ти стои велико панталона, с ризата с цветето най-красиво, следва карето, синята не е твоята. Полото е на първо място.
Сатен ако е полиестер спарва и на риза не го изтрайвам аз
А такива?
Скрит текст:

# 1 892
Еее...и аз много харесах винената риза, или какъвто й е там цвета точно Simple Smile. Ама докато изчета и гледам всички за нея. И самата тя изглежда чудесно и на теб така стои. Много обичам ризи. Завиждам ви направо като ви гледам като показвате. В последно време такова шкембе съм опнала,че не мога да се туря в риза загащена в панталон. Тази винената даже и дънки ще е готина.
За кашлица Бронхостоп влажна + суха кашлица сироп действа добре, майка ми тия дни кашляше и веднага я облекчи, билков е

# 1 893
Магни, виж и състава и ще решиш, но наистина ти отива. Ако е вискоза мен изобщо не ми спарва... Цяла зима в офиса ще я носиш, не е казано, че е за топлото време!

# 1 894
  • Бургас/Пз
Ох, Ал, що ми трябваше сега да я видя тази бялата с рязаната бродерия 🥰

# 1 895
А за мен първата, Ани!
От къде са, Ал?

# 1 896
всичко е Зара Магни Simple Smile
нали ти е близо, ей сега ще сложа линкове

https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D1%81-%D1%8 … 453587&v2=2416489

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B0-%D1%81 … 967713&v2=2416489

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 18:45 от Al Georgieva

# 1 897
Тамън щях да кажа, че само първата е в стила на Магни! Wink

# 1 898
Зара отказаха да доставят в магазина в Пловдив и аз не поръчах нищо, хайде сега 20 лв за доставка ще им давам…

# 1 899
Как така са отказали? Нали го предлагат като опция в приложението?
Сега ще видя и в Манго. Явно няма да се размина без риза. Simple Smile

# 1 900
Ами избрах стоки избрах “магазини до мен”. И като избереш отметка “магазини за доставка” въпрос имат единствен в Пловдив изчезва.
Преди 2-3 години са ми доставяли тук.
Опитвам пак, но в момента дори не е налично доставка до магазин

# 1 901
Същото го брах с Дика в нашия мол. Като посоча до магазин не ми дава да завърша поръчката. Добре, че поне върнах малката пола в магазина и я замених за по голяма.

# 1 902
  • Sofia
О, по намаления са много хитри Зара, редовно изчезва опцията До магазин, защото е безплатно 😕

# 1 903
Естествено, че ще е безплатно. Защо “пристигна” на втория ден. Просто имаха наличност в магазина. Дори на етикета има нов в червено върху стария. Зара да не се правят на толкова хитри. Обидно е за потребителите им.

# 1 904
  • София
Не че ще защитавам Зара, но причините да изчезва опцията за получаване в магазин е поради запълване на квотата им със складови пространство за задържане на пратките. Като добавим и факта, че поръчките се вземат  много бавно, опцията съвсем няма да е налична. Има потребители, които задържат пратките в магазина, до следващото намаление, което е всеки четвъртък, за да запазят артикула и да го вземат на редуцирана цена. Нямате идея колко изобретателни са някои хора! Такива истории от кухнята знам, докато дъщеря ми работеше там, че вече не обвинявам Зара за нищо.
Аз съм пас до тук със Зара.
Чакам търпеливо 3тият четвъртък. Ако ще е Зара.

Поръчах панталон от Масимо и сатенена риза.
Нищо не ми трябва! Отивам след 2 седмици на 500км от Екватора в Южното полукълбо! Трябват ми джапанки и бански само. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт