Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 326
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 905
Магни, съжалявам че си почуствала засегната, не съм имала предвид класова принадлежност, а точно това което съм написала, подтекст няма.
Наслаждавай се на празниците и не търси под мухата слон.

# 1 906
Копче, кой е панталона от Масимо?
Ще правиш начи репортажи скоро 🙂🍀

Сега напоръчах от Зара, до днес не бях поглеждала намалението, вие сте виновни 🤣😘
Скрит текст:

за черен костюм, малко леопард да има 🐆

дано ми се паднат повече лимони 🍋🍋🍋

# 1 907
Супер са, Ал, всичко ми хареса.
Ба мен сатен не ми запарява,гледам да е с вискоза.
Копче, да чакаме всеки трети четв. или сега след НГ?

# 1 908
  • тук-там
Това ми хвана окото, ама май този студен цвят няма да ми лепне:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%BE-%D1%81 … 935011&v2=2418641
На Весана палтото харесах също, но това букле дали е ок?
От Масимо чакам това:
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D … 2%D0%B5-l04735865
И това:
https://www.massimodutti.com/bg/%D1%84%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D … 35936?colorId=712

# 1 909
Оооммм... Нищо няма да поръчвам провокаторски такива Simple Smile.  Само гледам чуждите поръчки и устоявам...

# 1 910
Привет! За ризите на Магни-честно прочетох 4-5 коментара и реших да не чета повече и да кажа какво мисля аз.
Най-малко  ми харесва с винената риза. Подреждам моя списък- 1-ризата каре,2,бежовото поло,3-синьото райе.
С уговорка,че гледам снимките . Реално,може да не е така. За запарването не знам какво да кажа. Спя с пижама 100% коприна и ме хващата дяволите като ми стане топло...,предпочитам с памучна тениска май .Simple Smile
Черното палто,за типажа а Магни ,задължително с нещо свежо до лицето,което да го озарява....
Сакото на Ал е много хубаво ! Иначе хич не съм фен на БГ брандове.

# 1 911
  • Велико Търново
Оооммм... Нищо няма да поръчвам провокаторски такива Simple Smile.  Само гледам чуждите поръчки и устоявам...
И аз така, Пепси.
mtz, якето е страхотно.След последното ми кожено яке трудно ще поръчам ново.
това поръчах днес
В другият сайт цената двойна.Политика какво да се прави.
Магни, на мен ми хареса с полото.
Ал, така се прави-хареса ли се и се купува.Със здраве си ги носи.
Копче, ще чакаме снимки по бански и с коктейли.

# 1 912
Зари, а аз съжалявам, че така грешно си ме прочела. Опитах се да вляза в твоята тема. Която започна заради посланието на един каскет. Послание което така и не сподели. От мухата слон не в в стила ми да правя. И определено се наслаждавам на празниците. И не само, аз съм много влюбен в живота човек. Simple Smile

# 1 913
Е много е хубаво това шлиферче. Много харесвам и имам бежов и черен, но е най-рядко използваната дреха от мен. Пролетта и есента ми е студено с тях, без подплата са.

# 1 914
Това послание на касета и аз не го разбрах... Понеже Зари не казва за какво става дума,след N питания,някой разбра ли?

# 1 915
  • София
Момичета, моля ви се, какви класови принадлежности в България? Тук освен ако има някой от Сакскобурготите...което не вярвам, всичко друго са момини въжделения.
Да се говори за възпитание, образование и среда - да, ама класи...тц. Екскюз май френч.
Магни, панталонът е убиец. Сигурна съм, че ще намериш с какво точно да го носиш. От предложенията, нито едно не е това, което да спира дъха. А и ти, и панталонът го заслужавате!
И аз като Карен брошки ползвам само да затворя деколте. Малко ретро вайб имат. Но не ретрото, което харесвам.
За дизайнерите, естествено че италианците са върхът. Французите могат да се наредят втори.
Показвам си и тук част от коледния подарък от голямото ми момиче. Никой не може да го бие, май повече на подарък не съм се радвала.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 21:00 от Klemy

# 1 916
Браво Сис, за тая цена която уцели трябваше да вземеш две - и за детето! Heart Eyes
На МТЗ и аз харесах якето! 😍

# 1 917
Хубава вечер, Прекрасни!

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 23:10 от MagniМ

# 1 918
Не мога да се включа, докато изчета 50 мнения - още 10 Simple Smile
Цитат
Вишневата блуза утре да идеш да я вземеш..толкова ти отива!
Присъединявам се към Мими- Магни, с първата риза /розово-вишневата/ много ми хареса - еднозначно съм за нея от показаните. С полото също е хубаво.
Палтото ти е застанало чудесно!

Момичета, сатен е вид тъкан, начин на изтъкаване на нишките. Нишките могат да са памук, полиестер, вискоза, коприна ... - така че  има различни видове сатен.  
Вискозата е изцяло на растителна основа, прави се от дървесина - приятна, лека, прохладна материя.

Ал, честито сако, заспало ти е! Харесах и поръчките ти, първата риза - много интересна, лимоните свежо летни!
мтз, много ми хареса якето и панталонът е хубав!

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 03:22 от Sweta

# 1 919
Grinning sasi, историята на този модел е стара, щом не се знае, по-добре да си остане така.

Общи условия

Активация на акаунт