Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 320
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честит Никулден на празнуващите в темата!
Видях много нови покупки. Честити придобивки момичета.

Карен, много хубава картина. Твоя ли е?
Теди, жалко за гащеризона. Толкова си фина, пък той малък...Ще измислиш нещо друго.
МТЗ вече е в тренда с новия цвят на Пантон.
А Пантон са избрали цвета заради Сиска.

Плетива и рокли от такива много харесвам.

Бебетата-кучовци са страхотни сладури.

За палтата на Зара зависи от материята. Моите палта са си супер. Харесвам си ги и си ги нося.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 17:03 от asa

# 196
  • Бургас
Концертът се очертава много готин. Днес цял ден има музика, даже попаднах и на репетицията-Братя Аргирови и Тони Димитрова, много зареждащо беше. Една младежка рок група направо ми напълни душата, откъде го извади този глас това момче Simple Smile
Приятно гледане който ще гледа, ние винаги сме на гости!

Харесва ми новия цвят, странно, но факт.  Много хубави придобивки на всички. Особено една пола с плоха.

...

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 20:54 от Галчудо

# 197
Мими, в Парадайс или в Сердика прати детето.
Аз днес бях с плетена пола, палто Зара - цвят кафе с мляко Simple Smile  точно което обсъждате /чиста случайност/.

Цитат
За палтата на Зара зависи от материята. Моите палта са си супер. Харесвам си ги и си ги нося.
Потвърждавам думите на Аса - моите палта от Зара също не мърдат /имам и други освен показаното/, харесвам цвета на Panton за 2025 г. - мус/мока - хубав цвят сам по себе си и лесно се съчетава с други цветове, плетива имам и нося през зимата - поли, рокли, туники.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 22:25 от Sweta

# 198
На Ал и Мими, Пепси покупките и картината на Карен ми харесват.
Харесва ми и обявения цвят на 2025, макар, че ми отива по шоколадово.

Благодаря на Деси, че отвори дума за лоялната програма, изобщо не бях се поинтересувала, а на Магни, че обясни, че може да се ползва повече от един ваучер. Избрах подарък на ММ, нещо което обикновено не правим, затова ще е голяма изненада.
Иначе на ЧП си взехме два хубави големи сака от Естил и решихме това да ни е за семейния подарък за НГ.
Новогодишна традиция ми е да си слагам портфейла под лявата мишница минута преди 12.00. Тъпо суеверие но го правя вече 25 години.
Червено бельо нямам.

# 199
Бургазлийки, хубаво да си изкарате днес 🙂

Мими, не знам къде да я пратиш за палто, освен моловете. Парадайз и там Манго? Фанпойнт?
С нещо по-фешън си я представям..

Галке, рибената кост е последна мода.
С черно отдолу си те представям.

Почти съм готова с масата 🐟

едит: Света, палтото ти е последна мода 🙂

.

# 200
  • Велико Търново
Честит празник на всички празнуващи и специално на хубавите ни момичета от Бургас!
Ал, имах като твоята пола, но защо я изхвърлих, защо-същност знам, защото се задушавах от много дрехи.Финализирам ремонта на апартамента и ще доизнеса всичко.
Толкова си елегантна и фина!
Магни, страхотна си с палтото!/и не само с него/ Знаете, че без грам лицемерност всички, които съм виждала харесвам.
Майолка, имаш много интересно излъчване!
mtz, ако бях висока и слаба щях да нося всичко от гардероба ти!Кученцата са много хубави.Винаги с радост гледам вашите снимки.
Мими, ах, Мими ти си родена да купуваш и носиш!Винаги ми носиш едно чувство на спокойствие и наслада/сигурна съм, че и ти си имаш тревоги, но лично на мен ми действаш много добре/
На мен освен Пинк, много ми липсва Лайт и Змия.
Аз в Парадайс нищо не харесах, освен в Peek от където пазарувах, но и от там с 300 зора, Масимо го разгледах и излязох.Дано девойката намери своето палто.
Кати, жестока си!Много ми харесваш!
Льона и Пепси, и вие момичета много ми харесахте!Толкова сме пъстри и различни всички, но всяка си е на "мястото"
asa, тази ще е "моята" година!Обещавам си да си я направя хубава, защото друг няма кой да ми помогне.
По този повод след работа отидох на фризьор, след това трябваше да взема поръчания шаран и някак се прибрах с това.
Скрит текст:
Едно е сигурно ще си отида от този свят/около 90 в добро здраве и в съня си/ напарфюмирана, начервена с червено диорско червило 999 и с много чанти, обувки нямам.
Галчудо, първото палто много ми харесва и ти стои много добре, според мен!
Света, жесток аутфит!
Сега ставам да оправям, докато съм сама, Божидара излезе с баща си на ресторант, а Мина един Господ знае къде е.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 19:15 от siska79

# 201
  • Burgas, Bulgaria
Мими е просто много, много стилна, съвсем в тон с красивата ни бургаска елха, Галка е бижу, бях писала - обожавам червенокоски, mtz и Света прекрасни, много близо до моя стил, а Сиска ме разсмя от  сърце! Sparkling Heart
PS Момичета, какъв е този нов цвят, четох, но нищо не разбрах, изоставам ли? Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 19:12 от kolevaangela

# 202
  • Бургас
Благодаря, момичета! Анджи,  цвета е някъде по-напред-мока, кафяво, но омекотено с мляко. Земен цвят.И лилавото ми харесва.   
Ал, аз не нося черно, но си права с черно ще стои най-добре. Напоследък ми привлича погледа, но не знам дали някога ще ми мине окр-то към черното.

# 203
  • София
Галчудо, тъмно сиво, тъмно синьо, тъмно лилаво дори и тъмно зелено петролено, спокойно заместват черното.

# 204
  • София
Подозирам, че имам доста неща- в този "нов" цвят и си го нося с удоволствие! Имам 3 кожени чанти в близко до него цвят и куп дрехи и кожени ръкавици  -също в него.

Мими, бялото палто е топ! Много ми хареса! И яката ми харесва много! Не я махай!

Днес имах среща в 100гр сладки с приятелка и пътьом си взех една вълнена жилетка от Франт на Графа. 80% вълна! Ей, това е състав! Цветът го няма на сайта, последен в магазина беше, но е наситено малиново розово и се отказах от набелязаната в сиво.

За палтата на Зара. Последните години имат хубави модели и кройките им са винаги в тренда! Още страдам за едно цикламено розово, до което не можах да се доредя - със 70% вълна и прекрасен модел!
На намаления си заслужават само тези, които са с над 50% вълна. За другите нямам коментар. Не са ми във фокуса. На свеки за 80 юбилей и купихме това. Много си го харесва и носи жената! Blush

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 11:26 от kopche

# 205
Дано е чудна Бургаската елха! Мими и Магни , Многп шик ви стоят палтата.
И много ме впечатли синия гащеризон, жалко че не те е уцелил, Теди Wink
И да искам, не мога да повторя всички!
Здраве и късмет на именниците!
Аз вчера открих Коледа Simple Smile на един от малките Коледни базари в Прага - наденичка с греяно вино!
Днес се спретнах топличко, но в офиса е доста топло…

Значи рибя кост - колежка днес беше с много приятно такова.

# 206
  • Sofia
Благодаря,  момичета! Рисувам съвсем аматьорски, за лично удоволствие и душевен баланс. Blush

Днес пристигна 100% вълнено пуловерче от Зара  в любимото ми яркосиньо. Заради цвета го взех. Joy Мими Stuck Out Tongue Winking Eye

Не съм аз на снимката.

Иии, наместих ваучера от бгмама за намаление на нови  слушалки. Незаменими са ми докато шофирам.

Ал, палтото с коприна е жесток цвят и материя. Не съм го отстреляла импулсивно единствено защото кройката няма да ми стои.

# 207
  • Бургас/Пз
Карен, много хубав цвят е пуловер. Честити слушалки и аз забърках слушалки , но за геймърчетата вкъщи:)

Получих този пуловер от Ансуеър. Много мекичко - памук с кашмир. Отдавна искам нещо в жълто.

Новият цвят капучино ми е малко скучен.

# 208
Karen,
Супер цвят!

От кой точно магазин в сайта са слушалките, Карен?

# 209
  • Бургас
На мен цвят капучино ми отива, но и аз го намирам малко скучен.
Чудесни покупки момичета!
Исках и аз да видя запалването на елхата, но не успях да приключа навреме днес. А утре трябва да отида до Турция и се очертава един доста напрегнат декември, въпреки, че след 20ти съм във ваканция. Най-хубавото е, че детето се прибира от чужбина и ще имаме поне 3 седмици заедно.

Общи условия

Активация на акаунт