Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 358
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Мариета, от Озон са.

# 211
Честит празник на прекрасните ни бургаски момичета и на всички празнуващи Никулден! Изобилие от здраве ви желая!
Честити покупки на всички! Видях много красавици, всяка по своему различна и уникална!

Адаш, детето може да отиде до Парадайз, или до Сердика - там има най-много магазини. Но вероятно е страшна лудница по магазините в момента, но на младите това не им пречи.

Аз си чакам един вълнен панталон и се надявам да ми седи добре, че го поръчах без проба, да видим.., а другата седмица ни е пуловер партито, на което мисля да отида с риза (поне). Накупих червила, сега остава да започна и да ги слагам …

# 212
  • София
Момичета, февруари мислим изложба, същия състав и място, където идва Пепси. Като имам потвърждение ще пиша.
Моката ми хареса много. Другите ми идват малко бледи и безлични.

# 213
Мариета, много хубави ботуши, нагоре без цип нали, по крака се разтягат?
От къде са?

# 214
  • Велико Търново
Цялата Мариета е топ!
Копче, страхотна си с екипа /и не само/.
Клемс, пиши за изложбата!

# 215
За палтата от Зара, търсете тези от линията с този етикет.

Качеството е много добро като състав и изпълнение.

# 216
  • Ямбол
Аз си поръчах зимно яке:
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/zimno-palto-elonie-7158198

ама от Ремикс, уж с етикет, да видим какво ще дойде. И една рокля на Object:

Клеми, пишѝ наистина за изложбата : )), бих се радвала да дойда и аз.

Manteco палтата на Зара са хубави. Други (от тези, които виждам в добро състояние по вторите употреби) са Манго, Gil Bret, Pieces, Object, InWear. Но не знам на младо момиче какво точно би му харесало, де, то и това си има значение.

# 217
Младото момиче все повече започва да копира моя стил...
което не е добре. Аз съм пълна консерва...миналата седмица ми каза, че вече не смятала да носи дънки! 🙄
Всички мацки, които видях са супер! 😍
Бургас тази вечер изглеждаше така!

# 218
Мими, точно консерва не си. Само защото знаеш точно какво харесваш и следваш собствения си стил. За мен си разнолика и много интересна, както и полезна с всичко, което споделяш.
Всъщност успявам да извлека много полезна информация от всяка една от вас. Затова обичам тази тема Heart

# 219
  • Бургас/Пз
Олее, Мими, страхотна снимка. Запалването на елхата в Бургас винаги е много хубаво. Тази година и времето беше много хубаво, та площадът вреше и кипеше  🥰 А ти направо ме разби с пазара , който си направила вчера след като се разделихме. Снимките от Оникса на ъгъла на компаса ли са?? Дали ще се намери някое палто там и аз мен 😂

Мариета , много си хубава. 😍

Тия ваучери на бг мама са много зарибяващи - поръчах халат на единия младеж от Текстура, а на мен едни боти от ССС

Обаче сега се чудя има ли вариант за връщане , ако не ми станат. И какво се случва с ваучера, който съм ползвала ??

# 220
Магни, нали знаеш, че те обичам!!! 😍😍😍
Ани, да от Оникса. Това е един от любимите ми магазини! Снимката е от дрон. Зарята беше феноменална тази година!

# 221
Ани, за някои магазини казаха, че са върнали точките от ваучера, за друго казаха, че
не става.Не знам пише ли го преди да купиш ваучера( в инфото).

# 222
  • Бургас/Пз
Магни, нали знаеш, че те обичам!!! 😍😍😍
Ани, да от Оникса. Това е един от любимите ми магазини! Снимката е от дрон. Зарята беше феноменална тази година!
Да, наистина беше страхотна зарята 😍
Другата седмица и аз ще посетя Оникса Simple Smile

# 223
На ССС ми бяха тесни на кокалчетата моделите Мин зима и отидоха при племенницата.

Мариета, много хубави ботуши, нагоре без цип нали, по крака се разтягат?
От къде са?
Света,
Да еластични са в горната част. Естествена кожа надолу и вътре,  Модел на Vagabond, миналата година ги купувах от Прага, като почнаха намаленията в Бата.

Майолка, рокля е много шик!

# 224
  • Бургас
Ей, и аз бях на площада в Бургас тази вечер! За първи път, мерак ми беше. Като изключим тълпата, беше много вълнуващо и красиво. Ето една любителска и не толкова впечатляваща снимка като от дрона.

Общи условия

Активация на акаунт