Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 361
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 225
Мими, разкошна снимка.
Браво на бургазлии, такъв хубав празник сте направили от запалването на елхата, носи много настроение, направо завидях.
При нас по шопско се разгоря вече традиционната коледна война за украсите, за базарите, тази година е за елхата.

# 226
Добро утро!
Момичета снимката е от медиите, от дрон, не е моя!
Съни, ти защо не си казала, че си от нашия край? Wink
Вижте Долче и Габана как виждат животинския принт!

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 09:14 от mimi.7299

# 227
Много хубави снимки последните страници 🙂
Бургаската елха е феерия.

Жълтия пуловер е прекрасен, този нюанс на жълтото го обожавам.

Manteco етикет май само онлайн от Зара, във физ.магазин не е имало нищо такова.
По-качественити дрехи само онлайн ли се продават?

Мими, това с еднаквия стил при различините поколения жени от едно семейство аз го намирам за прекрасно. Приемственост която формира мислене и характер, а облеклото е само външно изражение.

В гардероба ми има доста от тези цветове, харесват ми, спокойни са

Галдучо, черния цвят може да си приглуши и да не е черно-черно.
С тази коса ще ти стои и антрацитено, винено червено, тъмно синьо

# 228
Добро да е! Много красив принт, адаш!

Какво нещо е модата само, до преди няколко месеца асоциирах животинският принт с една отминала епоха и едни хора, на които не искам да подражавам, а сега вече ми се вижда красиво и стилно! И не само! Изненадах себе си и взех една такава риза, даже ми хареса кака ми седи..

Затова човек не бива да се зарича, ама за нищо - широки дрехи не харесвах - сега само такива нося, червила не носех, сега ми харесва и се опитвам да се пречупя..

Отивам да проверя с тези ваучери каква е историята и как мога да ги оползотворя. Успешен ден на всички!

# 229
Боже, Мими 😍
Сега виждам снимките, да полудее човек са ❤️
Всичко обличам от тях, и чорапогащника.

А чантата е.....освен да почна да събирам за такава

# 230
  • Бургас/Пз
Аууу, Мими, сега ще търся животински шал, за да разнообразя една черна риза , която така стои в гардероба.
Мариета, точно ги търсех да са тесен модел, че на мен всичко ми е широко в глезена.
Получих велуренитех боти на Гес, на живо са още по-хубави и много удобни. Направо се замислям и за едни кожени в тъмно кафяво същия модел.
Дойдоха ми и червилата на Зара. И двете са много хубави цветове. Ще видя как ще са откъм трайност и изсушаване и ще споделя

Само онлайн ги има.

# 231
  • Бургас

Галдучо, черния цвят може да си приглуши и да не е черно-черно.
С тази коса ще ти стои и антрацитено, винено червено, тъмно синьо

Да, антрацит, графит ми е основния заместител на черно. Заедно с тъмносиньото  са най-преобладаващия цвят в гардероба ми, въртя-суча с друго не се харесвам, евнтуално зелено или камел. Започна и бяло да не ми се носи.

Новата палитра много ми допада-всички цветове почти, за разлика от миналогодишната, един от най-необичаните цветове.

Мисля, че Мариета видях в животински чорапогащник. Много искам нещо животинско и аз, може би жилетка, пуловер.

# 232
  • София
Мариета изглеждаш прекрасно!

Имам палто от Зара в любимия ми тъмносин цвят,  от серията Manteco, нося си го  с кеф няколко зими вече:

Майола стискам палци да ти хареса якето и роклята!

Мими много е красиво при вас, малко ви завиждам за морето.Blue Heart

# 233
Точно. Животинския чорапогащник и блузата съм купувала преди Ковид! Реално имат и кафяво, не са в сивата гама.
Но този шал си взех от Коледния пазар в Англия преди 2 седмици. Импулсивно!

# 234
Добро утро, дами!
Едва открих темата, записвам се и ще се върна да я прочета Simple Smile
Специални ритуали за нищо нямам, нито червено бельо, отдавна и обещания не правя. Най-важно е събирането с близки и приятели по празниците. През декември традиционно е напрежение голямо при мен, зор виждам да сготвя и изчистя къщата и нищо не съм свършила още, нито украсила, за стил да не говорим. Ако ми остане време ще отида да се подстрижа и толкова.
Семейно усвоихме коледния си подарък вече. Уикенд в Италия. Blush
Скрит текст:

# 235
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро, мили момичета, прекрасна е Теди. Анимал принт имам и нося от много години, според мен е вечна класика. Имам обувки, колан, блуза, риза, рокля, панталон, фишу и връхна дреха. Обикновено "чупя" цвета с червен или черен акцент, или на черна основа поставям като акцент принта. Цар на принта според мен беше Роберто Кавали. RIP Flowers Hibiscus
PS И никога, ама никога не забравям да му добавя червено червило. Wear Lipstick

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 11:19 от kolevaangela

# 236
  • Бургас/Пз
Теди, страхотна си. Много съжалявам, че не ти е станал гащеризона.  Сигурна съм, че щеше да ти стои уникално. На Кристин Фешън се убеждавам, че размерите им хич ги няма. Едно на ръка, че Диляна Попова като модел е изключително слаба.

И едно омбре от мен. Реших да избягам от дежурното коледно червено Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 11:19 от ani_d

# 237
Тедиии, страхотна си! Заслепи ме!
Мариетка много ми допадна съчетанието ти на принтовете. Шалът е много красив. Супер си!

# 238
  • София
Ооо, искам чорапогащник с животински принт! И полата я искам! ДиГ пак са избухнали, харесвам ги!
Жестоки снимки!
Имам шал, не се вижда май, че има златиста нишка:

# 239
  • София
Като публикувахте етикета на Мантеко и се сетих, че миналата година влязох в един странен магазин в люлинския мол, където повечето неща бяха парцалки, но имаше и доста палта на Зара. Едно бежово със златисти копчета беше страхотно,  много, много му се чудих, беше и без пари, но мразя да трупам и го оставих. Още съжалявам! Та то беше с такъв етикет.
Не разбрах какъв беше тоя магазин, някакъв скрит аутлет, трябва да мина да проверя още ли го има, но ще бъде след новогодишните лудости,  че никак не ми понася това "празнично" озверяване.

Общи условия

Активация на акаунт