Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 368
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 240
Големи красоти видях ва последните страници. 😍
Тръгнах да вадя от гардероба конкретен шал с леопардов принт, то се сетих, че ми е в Бг. Попаднах, обаче на друг. На 10+ години е, винаги стои много добре като акцент. С червено, или нюд червило.

… ще бъде след новогодишните лудости,  че никак не ми понася това "празнично" озверяване.

На мен също!

# 241
Ето я златната пола от ХМ, не се удържах, просто много ми хареса … иии реших, че все пак е по-различна от другата ми златна пола 😉
Чудя се обаче освен с черно, с какво друго да я комбинирам… бяла копринена риза имам, но ще търся бял/екрю копринен топ отнякъде… приемам идеи.

Ще си отива прекрасно с глитъра 999 - специални благодарности на Сиска 🥰

Както и с червения Songmont, който вече е на път - обещавам си догодина няма да купувам чантички 😄

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 00:02 от Maroonka

# 242
  • София
Maroonca, нашата пола е жестока!!! Седи ти перфектно. Аз ще взема да я пробвам днес. Само с черно я виждам, за да седи стилно.

# 243
  • Ямбол
Давай, Клеми, пробвай я 🥰, на мен полата много ми хареса като я показа, повече от роклята (не помня дали казах нещо)
Марунка, страхотна си 🤩.

Охх, и Теди е разкошче.

# 244
  • Burgas, Bulgaria
Maroonka, с тази прекрасна фигура полата просто е акцент при теб. В главната роля си ти! Аз имам идея как да я направиш стрийт стайл тази пола - с дебел чорапогащник, лоуфър обувки или боти, блуза от плетиво и оувърсайз кожено яке. Lips

# 245
Щях да пускам още снимки, но публикувах без да искам. Joy
Лелее, Марунка е топ!!!
Здраво сте напазарували, браво на вас и честити придобивки на всички, да си ги носите със здраве!
Поздравления за хубавите здравословни новини.Heart
Бяло палто и на мен ми се носи много, но с мерака ще си остана, не е за мен това. Ден ще му е живота чисто.
На Карън картината изпуснах, жалко.
Новия цвят ми харесва жестоко, като се изнервя и преуморя такива цветове ме успокояват и заземяват.
По спешност се търси у нас решение за сутиен за рокля с гол гръб и тънки презрамки. Има някакви лепящи, къде могат да се намерят според вас и то днес?
Ани, страхотен маникюр, много ми харесва!
Нищо не съм измислила за клуб, ще ровя нещо налично, макар да се чувствам толкова изморена, че съм на път да откажа ходенето.
Малко витрини, първата е Валентино -  децата казаха, че е самотни възрастни жени с много котки. Joy  
Скрит текст:

Бернини е гений, писахте в предишната тема какво ви разчувства, аз на концерти, изложби и кино плача.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 15:04 от silver pearl

# 246
Златната пола е страхотна 😍, само с черно бих я носила.
Марунка, така както си я съчетала е топ.

Теди, прекрасна си. Винаги си в тон. Усмивката ти е ❤️

Ние вчера почнахме с празничния цикъл, Никулден е специален празник за нас ❤️

Мацки, имам си официална рокля за 31 😎
Живи и здрави само
Саса Бьорг днес пускат последна предпразнична колекция и нали черното ми е страст 🖤 а и ми седи, та ето (без якичката)
Носи духа на Долче и Габана ❤️
Прелест
Скрит текст:

и дантелата, подплатена е с нежен хастар и не дере

Една дама, дето сме и каки, пробва тази ансамбъл. Прекрасен, но е за по-тънки мацки, като Харпа.
Скрит текст:

И още една красива празнична рокля са извадили, на сребристи кръгчета, но вече не нося късо, а и на мен ще ми застане бая нагоре.
Скрит текст:

Ани, много ти е хубав маникюра и ти стои супер. Ти си човекът за бели костюми, маникюр, палта, рокли и всичко.

Silver, прекрасни витрини.

Допълвал, Галдучо, ами и аз нося една гама и това е. Бяло само ако е бяло-бяло, искрящо като сняг. Във всяко друго изглеждам трагично.
И тъмно лилаво/мастилено много ще ти стои.

Ах момичета, много вдъхновяваща стана темата с толкова много красота.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 12:39 от Al Georgieva

# 247
Златната пола е Уауу…Ще мина да я видя.
Роклите на Ал също- великолепна е тази с дантела.
DG са моя стил…знам си аз, че анималистичните принтове са си класика- ето, показаха го.Скоро подарих такъв шал на сестра ми, поръбен с червено.С коприна, от Зара.
Някой да искам да си има нов домашен любимец- малко кученце?Намерихме го и му търсим дом:

# 248
Аууууу, златната пола е убийствена, а Марунка в нея два пъти повече! Heart Eyes
Ааааал, с тази вълшебна рокля трябва да палиш бенгалския огън най-малкото в Риц, Париж! Heart Eyes

# 249
Марунка, направо ме уцели в сърцето с тази снима…
Направо благородно завиждам за тялото!

# 250
  • Sofia
Ах, бебчо, как тревожно гледа!
Бих го взела, но златния ще го тормози от ревност.

Силвър, погледни работата на Robert Longo! Уникално въздействащи картини.  Съзерцавах ги дълго. Как се рисува само с графит стъкло, камък, ужас, светлина, вода ...  Невероятен творец!

# 251
Моята котка се побърка, в ужасен стрес е и колкото да ми е мъчно за кученцето, тя ми е по-важна:24ч не слезе на първия етаж, много е страхлива по принцип и подозирам, че ще избяга( тя е дворно-домашна), ако кучето остане.

# 252
  • Sofia
Изглежда породисто, дали не се е изгубило? Пита ли в кварталните фб групи?

# 253
Цитат
По спешност се търси у нас решение за сутиен за рокля с гол гръб и тънки презрамки. Има някакви лепящи, къде могат да се намерят според вас и то днес?
Силвър, в ХМ има самозалепващи се сутиени без гръб.
https://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=%D1%81%D0%B0%D0% … D0%B8%D0%B5%D0%BD

Деси, много е хубаво кученцето и аз мисля, че е породисто. Дано да му намерите дом - душица е, но и аз имам котка, така че разбирам дилемата ти. Питай и в темата любители на кучета тук във форума, може да дадат идеи.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1700887

Имам два шала с животински принт. Освен с традиционното черно, този принт застава добре с червено и с цвят магента. Шивотинския принт добре се съчетава и с цвета на Пантон, които обсъждахме вчера.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 14:09 от Sweta

# 254
  • Бургас/Пз
Марунка, жестока е полата. Направо ми останаха очите. Ако не я беше показала, никога нямаше да я загледам. С черно стои супер, но мисля, че и риза и светъл топ ще й стоят добре.

Ал, благодаря ти. Много го обича бялото , обаче нещо имам колебания за белия панталон, с който мислех да съм на коледния купон.
Какво ще кажете. Бяло и зелено или бяло или сребърно ?

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 11:13 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт