Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 146 194
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Пловдив
Магни, може ли линк към черния панталон! Чудно ти стои и веднага ме инфлуенсна да приютя  един такъв в гардероба, че даже и съчетания му нагласих вече.
На Масимо излиза началната страница. Иначе съм заредила кошницата с някои неща и се опасявам, че докато се чудя ще изчезнат, ноооо пък и не съм сигурна на сто процента дали ми трябват…

# 1 951
Зари, да, материята е евтинджос...но щях да преглътна. Иначе добре изработен.
Копче, много мило...извадила си късмет със зет!

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 10:13 от mimi.7299

# 1 952
  • София
Копче, ни панталона ми излиза, ни ризата
Дай ги плийс на скрийншот 🌷
Ето ги
Ref. 5018/847 -панталонът
Ref. 5151/642 -ризата

# 1 953
Копче, наистина много готини касички.Супер за Сейшелите!

От Масимо вече
нищо не купувам, освен някое кожено яке.Каквото имам от там, всичко се е скапало.Само коженото ми яке и и дънки 1-2 чифта оцеляха.Блузи от трико ми се скъсаха, на ММ някакви също дадоха фира мн.бързо.

И на мен всички талии ми идват високи.

Пенева, много красиво палто.
Ал, не ги канселирай Зара, много хубави неща си избрала.

# 1 954
Без да ви лъжа в нашето химическо преди години имаше табела, че за дрехи от Зара и Масимо не носят отговорност. Но със същия успех ми скапаха бяло буклено сако тип Шанел на Стела Белчева!
И моето мнение е Ал да не отказва поръчките от Зара!

# 1 955
  • София
Копче, наистина много готини касички.Супер за Сейшелите!

От Масимо вече
нищо не купувам, освен някое кожено яке.Каквото имам от там, всичко се е скапало.Само коженото ми яке и и дънки 1-2 чифта оцеляха.Блузи от трико ми се скъсаха, на ММ някакви също дадоха фира мн.бързо.
Моите пуловери от там, нося 5та година. Вълна. Лилав и сив имам. 100%. Все така хубави. Само една черна блуза с повече изкуствен състав, от колкото вълна се заваля много кофти. Копринена риза имам, всеки път ме питат за нея.
Коженото яке от там ми е топ. Бях го пуснала да се продава в ОЛХ, защото събрах 6 в един момент и ми омръзна.
Лененият ми панталон от тях е топ! Харесвам и кройките им и тук Сиска има пръст в тази работа, че така хубаво ги презентира! Hug

# 1 956
Ееее, аз в такъв модел изглеждам 1001 килограма 😃 Ще си нося полите.
Сериозно сега, хубав е, на М.Д. вълната си я бива.
Риза имам същия цвят, но с панделка 😉

# 1 957
  • Сливен
Копче, хареса ми идеята! Ама като добавка към нещо друго Stuck Out Tongue Winking Eye Приятно изкарване! Hug
mimi.7299, като показа снимката, първата ми реакция беше да пиша, че не изглежда добре. После се сетих за роклята на ДХЗ, която стоеше тотално различно след гладене... и се спрях. Често снимките не могат да предадат състоянието на живо. Ако снимката е точно отражение - по-добре връщай, има толкова други хубави модели!
Аз харесвам Пандора. Нямам, нямам и намерение да си купя. Просто ми харесват.

# 1 958
Аз не харесвам Пандора...но щерката да! Често, често ме задрънква да прибавим нова висулка! 🤣

# 1 959
  • Пловдив
Винаги съм заобикаляла магазините на Пандора. Не че всичките ми  бижута и дрехи са уникати, но тези ми идват в повече масовка. Младите ги харесват, да…
На МД нещата си ги поръчвам до магазин, а той ми е близо, както Зара и Манго и ако нещо не ми допада го оставям директно. В повечето случаи са поне половината артикули. Като стил сме в допирателна едва на 50 процента.

# 1 960
Харесвам Пандора и имам гривна, която ми е подарък.Имам няколко талисманчета- отново подарък, защото не съм запалена да ги купувам.Не ми харесва, че трудно се поддържа и напоследък не я нося.

# 1 961
  • Бургас/Пз
Копче, моля те ако разбереш къде се поръчват тези касички да ми кажеш. Идеята е страхотна.

# 1 962
Добро утро! Това все едно съм го написала аз. Алекса, панталона не е наличен вече. Аз го добавих в кошницата още като го видях на Ани. Два часа след намалението нямаше номера, а на другия ден изцяло липсваше.

https://www.zara.com/mt/en/zw-collection-straight-fit-trousers-p … Yl9EDasXUJx7J15kA

На МД нещата си ги поръчвам до магазин, а той ми е близо, както Зара и Манго и ако нещо не ми допада го оставям директно. В повечето случаи са поне половината артикули. Като стил сме в допирателна едва на 50 процента.

Днес времето е чудно, отивам да видя дали няма да си харесам шапка във Валета!
Палтото на Пенева ми хареса, със кеф да си го носиш.
Копче, на теб хубави нови преживявания! Децата ти са страхотни, бързо да съберат паричките, идеята е много добра за съвместно спестяване и харчене.
Пнадора са хит при мен, но са ми шаренки доста.

# 1 963
Копче, 38 номер съм поръчала, ще видя какво ще дойде. Много го мислих и аз, но реших че много ще ми дойдат райетата в гардероба, моделът на поръчаното от мен е същия, но вълната е различна.
Да материята е страхотна.

С вълната така и не мога да разбера от какво се получават топчетата и на какво се дължи, че при едни дрехи се получава, а при други не. Сравнявала съм етикети със състава и не хванах закономерност, може би от начина на обработка на влакното зависи.

Мими, това с материите вече е много трудно, гледаш го по състав супер вземеш го, пък но греда, нещо със скромен състав пък се окаже  чудесно.
Опитвам се да отсея нещата, които ми харесват като материи по етикети, но не особено успешно.
Grinning за лесно мачкащите се веднага фиксирам, избягвам ги.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 11:04 от zari65

# 1 964
  • София
Харесвам винтидж Пандорите, бях запалена по едно време и имам доста редки талисмани, купувани от чужди групи. Харесва ми идеята за злато и сребро в талисманите им, предимно такива събирах.
ДХЗ, какво имаш предвид, че трудно се поддържа? Моите гривни са били къде ли не, с години не съм сваляла. Море, басейни. 1-2 пъти годишно съм ги почуствала по традиционните начини. Имам и ултразвукова ваничка, но не прави нещо много по-различно и тя.
Вече рядко ги нося, но открих по-шантава марка с подобна идея, за това. Trollbeads, може да сте попадали.

Копче, приятно изкарване на Сейшелите! Завиждам ти на волята за коктейлите.

Общи условия

Активация на акаунт