Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 318
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 935
Най-после намерих "моето" ново плато, по-скоро ММ ми го намери измежду закачалките, премерих и... Моето си е Simple Smile
Скрит текст:

Само ръкава ми е леко дълъг, но сгънат един подгъв навътре ми е добре, т.е. и на шивач може да не го нося (десния на снимката е сгънат). Размер 40

# 1 936
  • София
На мен пък обратно - всички талии са ми високо.
И на мен. А съм само 168, при това по паспорт. Иначе след 3 бременности и толкова нямам.

# 1 937
Al,
И аз харесах пола-панталона в бордо…

# 1 938
Вече ми излезе от главата за кой модел каскет точно ставаше въпрос, но лично аз, като чуя за каскет, веднага се сещам за "главния каскет на републиката". И от там и кофти асоциацията. Според мен.

Чета ви, но нямам време да се включа, освен по последния обсъждан въпрос за шапките. Много харесвам шапки, имам всичко на всичко три, едната от които аз съм я плела с двете си ръце, но... НЕ нося, защото ми сплескват косата! При все, че съм с много къса коса, и ми замръзват ушите, но съм на принципа "от студ умри, гъзар бъди"

Дъщеря ми изобщо няма нищо общо с моя стил, и  никога не е имала. И намирам това за прекрасно, защото още помня времето, в което със сестра ми си сменяхме дрехите, и току решиш, че ще си облечеш нещо, пък то се оказва, че тя те е изпреварила. Не беше никак куул.

Нищо не съм си купила ни от Зара, ни от никъде.

Мими, според мен шлиферът  ти е голям, или просто не е твоята "чаша бира."

# 1 939
  • София
Напоследък ви чета само по малките часове.И като видя,че имам между към 8-10 страници за четене,явно концентрацията ми намалява.
Пропуснала съм повечето снимки,затова и няма как да вникна в някои от коментарите.
Това,което обаче успях да отсея е,че има идея за нова тема за дами 50+,така ли е?Кое налага такова деление?
И другото,което силно ме впечатли е,че някой някого е докладвал.Не разбрах кой и кого,но няма и значение.
На всички с нови придобивки честито!Нищо не съм поръчвала и купувала напоследък за себе си.Ако ви кажа откога не ми е стъпвал кракът в МОЛ…А онлайн не е моето,не че не се случва понякога.
След ковида зимно време не излизам без шапка.Възпаляват ми се синусите и започва главоболие.Да сплесква ми се косата,но да съм здрава ми е по-важно.А и явно главата ми свикна със шапка и си я търси.Качулката не ми осигурява такава протекция.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 03:09 от Ali97

# 1 940
Добро утро,
подреждам от сутринта и ми иде да хвана гората 😃
Записах рецептата за бадемовите сладки на Мими (така я кръстих), за да не я забравя. Вдъхновена от *Космос* и десерта им с дюли и индрише, си мисля, дали пък няма да се получат интересни и с индрише вместо лимон?
Мими, обичаш ли индрише? 😃

Вчерашната поръчка от Зара се колебая дали да не я откажа.

Али, имаше малка буря в чаша вода, мисля нищо не си загубила че си я пропуснала 🙂

Мариета, на мен ми харесва цялата комбинация 🙂

Как прах този път не знам, но любимия ми лилав пуловер стана малък 🫤 Гледам го сега, на XXS сякаш съм го докарала

# 1 941
Al, не знам какв е любимият ти пуловер като материя, но защо не пробваш с бебешки шампоан?

# 1 942
Вълна 100%, пера с нежен препарат за вълна, хладка вода, т.н. магии и сега, на не знам кое по ред пране просто се сви.
Сега ще го накисна с един био нещо си с лавандула, да видим....

За на Магни панталона си мисля - може би поло/полуполо с 3/4 или къс ръкав ще е много добре.

# 1 943
Ал, никакво индрише, с лимон! 🙃
Хубави са ви покупките, харесах на Пенева палтото и чакам да я видя!
Утре ще връщам шлифера, но не съм сигурна, че 36 ще ми стане?
При дългокраките мацки ще стои добре...при мен всеки см е важен.
Магни мтого красива снощи...! 😍

# 1 944
  • София
Копче, кой е панталона от Масимо?
Ще правиш начи репортажи скоро 🙂🍀
Дано имам нет там. Репортажи ще има.

Панталонът, който видях на живо, при краткото ми посешение в магазина, не успях да взема Weary. Появи се тъп бъг в сайта на Масимо. Не ми приемаше телефона. Докато се сетя да поръчам през апп-а, размерът свърши. Включих нотификации. Но артикулът се изчерпа изцяло от сайта. При Масимо не бива да се рискува с чакане на намаление, там не пускат бройки повече. Не знам защо.
Поръчах този - 100% вълна, за да не съм капо. Както и Ризата, за да взема безплатна доставка. Ще я връщам нея.

Копче, да чакаме всеки трети четв. или сега след НГ?
Намаленията са всеки четвъртък след старта на намаленията от 25.12. Всяка сряда -през ноща се лепят етикетите. Не завиждам на момичетата, които са на смяна тогава. Остават до 1-2 през ноща, за да отвори в четвъртък магазина с новите по ниски цени. Без допълнително заплащане или е по 2лв на час. Смешно е. Дъщеря ми казваше, че се чувства като китайче, работещо за Шейн покрай празниците и season sales в Зара.
Вие не чакайте нищо. На мен, просто нищо не ми трябва, затова чакам януарските намаления след 10 число.

Копче, ще чакаме снимки по бански и с коктейли.
О, мен с коктейл няма да ме видите! Калории в стъклена чаша не приемам! Само под формата на сладичко, ама там никой не ме вижда. Ха-ха!
На Сейшелите се кара колело. На колело ме очаквайте и с раница на гръб. Така каза, ММ. Да не нося никакви рокли и дрехи, които не стават за колело и раница. Laughing

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 10:56 от kopche

# 1 945
Туй Масимо нещо го пренебрегвам аз!
Ще трябва да го прегледам! Купих колието на МТЗ за един коледен подарък. Много се хареса! Wink Благодаря й за идеята!
Тъй както нямаше да купувам подаръци, тъй се оказа, че уважих сума ти дребчовци...но ми достави кеф!
Али, и аз като теб не мога он лайн, мери, връщай...полудях.
Кожената пола с ципа пък обратно, на снимката ми изглеждаше по дълга...на мен не е точно дължината, която нося, но стои добре, хубаво е изработена и ще я оставя. Мъжа ми и нея хареса...🤣

# 1 946
Mtz, якето е супер и аз го заглеждах.

Поръчах това палто, но ако е без хастар ще го върна, не пишеше в описанието.

Много странно, сега си отворих поръчката и като кликна на детайли за единия панталон ми отваря друг, а не този, който поръчах.
Отваря ми този, а аз поръчах друг, който не намирам вече на сайта им

Мими, не е само колана, не е обичайно връхна дреха да дойде измачкана, явно плата се мачка лесно и ще пада постоянно гладене.

За вълната каквото съм свила, не съм успяла да оправя, та ще следя какво пишете по въпроса.

# 1 947
Мими, според мен по-малкото ще ти залепне.
Аз пък напоследък само онлайн пазарувам. Избирам си, после имам време да пробвам на спокойствие, да комбинирам с различни мои дрехи. Като не ми харесва или не съм уцелила размера, засилвам обратно. Мъжът ми ме бъзика, че куриерите за мен работят🤣
За вълната съм чела, че трябва да де накисне в омекотител и после да се поразтегли с ръце, ни никога не съм пробвала.

# 1 948
Люляковия пуловер кисне, ще кажа как е
Омекотител нямам, не ползвам

Копче, ни панталона ми излиза, ни ризата
Дай ги плийс на скрийншот 🌷

На Пенева честито палто.
Да се покаже, така на закачалка не вАжи Wink

Онлайн не е и моето, дразня се, нерви ме хващат.
Искам да влезна, облека, разгледам се и каквото ми хареса да го взема и нося веднага. Зара дава доставка след две седмици....

# 1 949
  • София
Отваря ми този, а аз поръчах друг, който не намирам вече на сайта им

Zari, точно това е оня панталон, който видях на живо и изпуснах от Масимо! Толкова мекичък, като бебешко одеалце, а много елегантен едновременно! Яд ме е за него много! Ако го видите в 36 размер, ми го поръчвайте направо! Hug

Като заговорихме за подаръци и идеи, сега така и така имам малко време с кафето, в което няма да правя баница или палачинки за закуска, да взема да ви покажа подаръка на щерката за Коледа от родителите на приятелят и. Nerd Това момче - нейното, казвала съм и преди, съм обикнала като мое собствено дете. Явно е взаимно, защото родителите на момчето, обичат моята, като родна дъщеря, от тяхна страна. Той е един на мама и тате. Рядко добре възпитано и интелигентно дете! Дава ми надежда за младото поколение с постъпките си винаги! Blush

Та.... след екскурзия в Рим, гривна Пандора с дрънкулки (хич не ги любя!), за Коледа, и двамата получиха по една дървена касичка -кутия за .... спестявания. Grinning Касичката е от някакъв сайт. Имената са щамповани. Има моливче, с което да отбелязват събраната сума. Целта е 1000лв. Казали им, когато всеки от тях събере по 1000лв, да ги харчат заедно, както намерят за добре! Отделно бабата и дядото, дали за начален старт на кампанията х50лв, душиците, на всяко дете за Коледа.  
Много съм впечатлена! Уважавам!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт