Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 323
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Sofia
Значи да си стоим неинформирани🤔

# 1 921
Много загадъчен този каскет...
Аз лично се сетих за това - каскет, барета, и тази шапка не знам как се казва, пак е вид каскет.
У нас този вид каскет е известен символ на селяния и тоталитаризъм, но по света същият каскет е символ на изкуство... Та всеки различни символи съзира. Както и баретата горе, която е символ на революция, може да е символ и на диктатура.

# 1 922
Зари,не ми се гадае и не ми се търси инфо.Историите ме интересуват само информативно,не могат да ме накарат да нося или не определено нещо.Но , пък нужна ли е такава тайнственост.И другите дами се чудят..Като се пусне фитил,не е зле да се обясни...

# 1 923
Тази харесах за Магни. Пак от Зара.

Очаквам с интерес фоторепортажите на Копче.

# 1 924
Минавам само да кажа - Магни, много си красива!
Сиска - ето такъв цвят палто търся, ама по-късо Simple Smile Да ти е честито, аз получих някакъв смс, че затваряли магазина на бранда в Сердика след 15.01.
G&B, уникален цвят риза!
Клеми, много мил подарък, да са ти топли ръчичките! Браво на детето Simple Smile
mtz , хубави неща си си избрала, аз се обидих на МД, че ми канселираха скромната поръчка и не се опитах втори път, реших че не ми трябват толкова много артикулите.

# 1 925
Не харесвам нито каскети, нито барети.
Нося предимно такива модели шапки

# 1 926
Имам 4 шапки, различни стилове, но не ги нося. Имам голяма коса, от шапки се сплесква и стои зле след като ги сваля.
Тази риза ми е красива. https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D1%81-%D1%8 … 88&v2=2416489
Скрит текст:

# 1 927
Момичета, рядко наминавам но искам да пожелая на всички честита Коледа и Щастлива Нова Година!
Да сте здрави е честити!

# 1 928
  • София
Миналата есен купих този шлифер от H&M, материята е плътна и леко еластична,  относих го!  Дреха-хамелеон, която може да е елегантна, може да е кежуал, може да се носи с пластове дрехи отдолу или с топъл,  но лек шал. Нямам търпение да се изпролети и да го извадя отново.

# 1 929
Явно на всички модели талията идва по надолу. И тук горната част почти равна на долната. На мен не ми стои красиво...!

# 1 930
  • София
Мими, талията е точно където й е мястото Simple Smile

# 1 931
Мими, талията е точно където й е мястото Simple Smile
На снимката не е, ниско е! Както и да е.. Така се получава визуално дълъг труп и къси крака..! Но при теб облечен може да стои добре!

# 1 932
Мими, моя шлифер е с още по-къса долна част, но не скъсява краката Thinking с панталон даже по-дългокрака ме прави...
Аз съм от тези, дето все им е ниско "талията"/колана на рокли, сака и т.н.

# 1 933
  • София
Според мен зависи от височината и пропорциите. Има хора 60кг и на 150см, и на 180см. Та няма как на размер 38 да му коланът все на талията, на които го носят.

# 1 934
  • тук-там
На мен пък обратно - всички талии са ми високо.

Общи условия

Активация на акаунт