Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 395
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 270
Макадамия, мерси! В понеделник ще го свърша това. Чантата се оказа релефна, освен това е много тънка, няма да е удобна за събиране на багаж! Wink

# 271
Момичета, на 40 + години мисля, че не е сложно четенето с разбиране.
Написах, че дантелата е същата, не роклята, не кройката и тем подобни.

# 272
Ани, това от ХМ видях, аз бих махнала черния колан, много реже панталона, дори златен синджир/ширит/шнур да прекараш през гайките мисля ще стане по-добре

Скрит текст:

На теб много стои бяло, изглеждаш стилно и на ниво.

# 273
Момичета, на 40 + години мисля, че не е сложно четенето с разбиране.
Написах, че дантелата е същата, не роклята, не кройката и тем подобни.

На мен ми харесва и твоята рокля, през седмицата ако имам време ще отида да премеря на място. Не знам обаче дали е възможно на мястото, което знам..!

# 274
Aл, лесно е! Хващаш госпожицата под ръка и идвате при мен. 😍
Ани и аз харесвам повече с тесни панталони, но на нея всичко ѝ седи добре. Просто е различна.
Забравих да напиша, че искрено се надявам кученцето да си намери добри стопани, които да го обичат.

# 275
  • Бургас/Пз
Ал, благодаря:) първият топ на НМ и аз го загледах, обаче от бюста надолу е жива мрежа. По пъп няма как да изскоча 🤣

Ако намеря този на Дика, ще го пробвам. Не ми се рискува с поръчка

# 276
Ани,  е НМ имаше златни топове като[video][/video] от Дика.В Мохито и Ризърв също.

# 277
О Магни, с най-голямо удовалствие ❤️
За момента госпожицата разнася едно мое вълнено палто, но иска още едно, да е по-ненатрапчиво, вълнено и хубаво.
Иначе минава, взима, носи, една мярка сме за палта

Ани, този на Дика мисля ще застане перфектно. А златния аз бих го сложила върху бански. Аз де.

# 278
Оооо, Ани, този на Дика е страхотен! Дано го намериш да го пробваш! 😍
Нещо, което е минало през малката аз не го нося повече...хвърля ги където й падне и хич не и пука като се измачкотят. Купила е яке, че в София не е като в Бургас, сега ще търсим палто, предпочитаме фитнато с колан! Wink

# 279
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Имам два шала с животински принт. Освен с традиционното черно, този принт застава добре с червено и с цвят магента. Шивотинския принт добре се съчетава и с цвета на Пантон, които обсъждахме вчера.
Момичета, прекрасни сте и темичката ни е супер! Ани, аз за белия панталон предпочитам дребната пайета, по - съвместима е с материята на панталона. Роклята на Ал, топовете на Дика и другата показана рокля са чудни! Понякога /есенно/ анимал принт съчетавам така:
А, ето и шофьорските ми ръкавици: Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 16:29 от kolevaangela

# 280
В София днес е за дълга пухенка с качулка ❄️❄️❄️
Фитнато палто с колан като за млада госпожица.....не знам.

# 281
  • София
Ангела, тези ръкавици са за кабрио. Simple Smile

Мими, връщането на поръчки е вече през Спиди. Разпечатваш и лепиш, но оставяш в офис на Спиди. Новото при Беста е, че доставят до офис и кутия на Спиди. Излиза в опциите за доставка.

# 282
  • София
Angela любимо съчетание на цветове, много, много ми хареса! 💛

Нали ми отпадна гащеризона за коледното парти и съм в търсене на нов тоалет. Днес минах през Reserved и си взех черна дантелена пола, но имаше само xs размер. По-късно ще ви я снимам.

# 283
Благодаря, момичета! 🤗
Истината е, че я бях нарочила да я връщам, защото вчера в съблекалнята на бос крак и Uggs не ми стоеше никак, но днес с правилния сетъп е друго нещо.

Ани, 36 номер е.
Много ми хареса как ти стои белия панталон с пайетения топ, не знам черен ли е, зелен ли е, но е много по-стилно с него. Само един черен колан ти трябва.

# 284
  • София
Ани, смени белият панталон, не го виждам като празнична коледна дреха.
Златната пола стои страхотно на дамата, но прозиращата твърде къса подплата прави лоша услуга.

Общи условия

Активация на акаунт