Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 146 022
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 965
Al Georgieva, готова си Simple Smile 1, 2. Вадиш шала с котките и довършваш Simple Smile.
Иначе в Къщата на шапките има богат избор и на летни и на зимни варианти Simple Smile.
Влюбих се в цикламената шапка, но май като за човек който няма нито една лятна шапка, мисля за тази. И пак ще и връзвам шалове

# 1 966
Абе цикламената е по - готина и лятна. И периферията, която е прихлупена надолу пази по - добре и по - малко я духа вятъра. Но както си решиш де. Важно е да се чувстваш добре с нея Simple Smile.

# 1 967
# 1 968
  • Deutschland/HE
Копче, в немския МД също е изчерпан този панталон.

# 1 969
Днес подреждам гардероба! Още една торба класически любими рокли отлитат при друг! 😭

# 1 970
Мими, нови ще си купим Heart
Правя същото в момента Confused

Довечера изненадващо ще ходим на театър, добре е - ще се разсея малко

Пепси, ще последвам съвета ти - спеца по шапките си ти Kissing Heart
и ще поръчам цикламената. Много е красива Sparkling Heart

# 1 971
  • Sofia
Аз пък вадя от архива рокли, които отново ми стават. Времената (и килата) се менят. Joy

# 1 972
Много ме изнервят полите на Дика, нямат ушички за закачалка. Вчера три изгладих и сега...пак поомачкотени!
Обикновено гладя няколко поли и блузи за през цялата седмица и слагам по закачалки...тези трябва да ги приглаждам на момента! Imp
Карен, така се получава понякога, но заслабването е радостно нещо!
И една тава картофи със зелен френски боб сготвих сновейки между бг. мама, ютията и печката.🤣

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 13:27 от mimi.7299

# 1 973
  • тук-там
Копче, и аз бях загледала този панталон на ресни, но за жалост го няма. Това е другият, който харесах:
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2-%D0%BF% … 57997&colorId=205
Аз обратно на ДХЗ, по-скоро съм доволна от качеството на МД, към Зара имам повече забележки, но пък и продуктите са по-евтини.
Мими, ммм, страхотно изглежда твоето ястие!

# 1 974
МТЗ, поръча ли го, жесток е...! По ми харесва от другия!

# 1 975
  • Sofia
В първия момент помислих,  че  Мtz го показва облечен. Същата като моделката - физика, коса, черти на лицето. Grinning

# 1 976
В първия момент помислих,  че  Мtz го показва облечен. Същата като моделката - физика, коса, черти на лицето. Grinning
Абсолютно! Щеше да й заспи просто!

# 1 977
  • тук-там
И точно толкова младичка Wink БТВ, съчетан е с якето, което поръчах Simple Smile. Ама няма 36 номер Sad
Копче, на Сайшелите с яхта се ходи, не с колело Wink Островите са различни и това е начинът да ги преживееш отблизо!

# 1 978
Klemy, имам талисмани със завъртулки и ми е трудно да ги чистя, нямам ваничка, де.Понеже вътре почерняха, някак не са така красиви, както когато бяха  нови.
Ние тръгваме за Банско,.

Към Зара и аз имам забележки и като цяло рядко купувам там.А имам техни дрехи отпреди 25г и нямат един скъсан шев.Сега са им високи цените с кофти качество.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 04:39 от ДХ3

# 1 979
  • Берлин
Обичам Пандора, имам всички разновидности бижута. Ето ви 3 пръстена /всичко е Пандора/, така си пътувам за Берлин, на летището лудница

Не видях много, но Магни- с полото ми хареса панталонът, с ризите не.
Мими, тренчът не ми хареса, но палтото е супер❤️

Общи условия

Активация на акаунт