Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 271
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 785
Майолке, "За" последната прическа ❤️
По-мадамска е, по-женствено стои.
Много те харесвам с бритон, но снимката която качи сега е очарователна.

Шаловете имат доста дълъг живот, нося едни котки, на 40-50 години са сигурно (модата на бяло, синьо и червено е била ехеееее, отдавна), а госпожицата прибра и тя един, кара ски с него. Не и е ретро.

Света, timeless са примерно права пола под коляното, вълнено поло, костюм тип шанел от букле, вълнено палто тип шинел от туид, елегантна рокля вталена в кръста с 3/4 ръкави, вълнен пуловер със зимни мотиви и голяма поло яка, вълнен клин и т.н.
Нямат ретро звучене, а се повтарят, и повтарят, и повтарят....

Момичета, помогнете ми за такава шапка 🙂

Пепси, на следващата среща да дойдеш с новата барета и шал 🐆

# 1 786
Grinning Hermes са колекционни и от така наречената мода с инвестиционна стойност. Събират си ги по колекции -коне, птици и т.н. Принтовете не се повтарят. Случва се шал от стара колекция да е много скъп от тези от актуалната, особено ако има някаква история около него - това е то висшата мода освен парче плат, продава и история.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 17:03 от zari65

# 1 787
Al Georgieva, готова си Simple Smile 1, 2. Вадиш шала с котките и довършваш Simple Smile.
Иначе в Къщата на шапките има богат избор и на летни и на зимни варианти Simple Smile.

# 1 788
Клемс моите и на Сиси хора са Шанел! Както казва Ал и аз съм като нея на 20 нося риза с джуфка и на 50 пак. Това не значи, че имам същата риза отпреди 30 години, но стилът е един, непроменящ се! Никога няма да харесам волани, овърсайз палто, широки панталони, колкото и модерни да са върху  себе си! Носени върху други мацки много, много неща ми харесват...включително и тези! Wink Сако тип Шанел от букле съм имала почти през целия ми живот, последното ми го развалиха в химическото...търся подходящо и го обличам и сега на минутата! Flushed
АААА, и вече съм го казвала да не се повтарям, десет години ходех само с Шанел Мадмлоазел. Когато го преформулираха, не ми допадна и спрях. И сега общо взето трудно променям парфюма. Grinning

ПП ОООф, сега тоз каскет на макс мара ми влезе в главата, толкова да е красив, язък че е свършил!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 17:23 от mimi.7299

# 1 789
Светът е хубав, защото е шарен! 🤗

Зари ме накара да се замисля и установих, че 80% от дрехите ми са класически timeless и 20% тенденции и експерименти.
За себе си разбрах, че най-хубавият аутфит е най-семплия. От огромно значение е “strong base”, хубавата материя и кройка комбинирани с аксесоари, които правят аутфита личен, интересен и уникален. Човек трябва да се разходи из града да разгледа местните/ръчно изработените аксесоари. Много често уникатите са ни под носа. Защо не да се пробва и винтидж чанта, аксесоари, които ще придадат характер на дрехата и ще я разнообразят.

Нямам парфюмен подпис, защото парфюмите ми са хоби и обичам да ги сменявам.

По отношение на прическата въртя боб/каре от 2008 г. Оставям я да порастне и после пак я подстрижа. Бобът/карето си е класика и търпи леки промени през годините. Както казва фризьорката ми “имаш коса и лице за тях”. 😁

Точно шаловете, чантите Кели и Биркин на Hermes  са си инвестиция, а някои ги и колекционират.

Леле, Копче браво на теб на фитнес и днес. 🤗

Харесах шапката на Карен има леко винтидж звучене.😍 Носи си я и аз имам подобна на твоята.
Шапка задължително да се пробва. 😊

Ще чакам да видя кашончета на Аса.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 16:51 от cloè

# 1 790
Grinning откакто си отрязах косата преди няколко години още не съм си намерила точно моето късо. Добре е, че ми расте супер бързо за подстрижките, когато не се харесам, но пък за корените е ужас. Та няма угодия.

За стила нито Шанел, нито Диор, италианците ми харесват повече, а в същото време се усещам че френския консерватизъм постоянно се обажда у мен.

# 1 791
Grinning откакто си отрязах косата преди няколко години още не съм си намерила точно моето късо. Добре е, че ми расте супер бързо за подстрижките, когато не се харесам, но пък за корените е ужас. Та няма угодия.

За стила нито Шанел, нито Диор, италианците ми харесват повече, а в същото време се усещам че френския консерватизъм постоянно се обажда у мен.
Обожавам го!

# 1 792
  • тук-там
За шапките, аз въртя 3 различен стил през зимата. Търся да покажа:

Напоследък и аз редувам боб и каре.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 22:00 от mtz

# 1 793
  • Ямбол
Al, бретонът е жертва на емоционалните ми състояния 😅.

Мтз, много си хубава 🤗.

# 1 794
МТЗ, оказа се, че и на теб ти приличат много шапки! Heart Eyes
Майолче, супер сладур си! Heart Eyes
Въобще в тая тема няма една мацка без стил и вкус! Казвам го съвсем сериозно...много различни, но и много прекрасни! 🥰

# 1 795
Работя последните си два часа на това работно място и за тази година. Искам да помисля върху споделеното от Зари и тогава ще пиша. И да го прочета без някой да ме прекъсва Simple Smile
Палтото ми залепна. Панталона ще меря у дома. Изглежда страхотен като кройка и материя. Не бих го отразила ако не беше Ани.

# 1 796
  • Бургас/Пз
Майолка ❤️❤️❤️
Магни, чакам с нетърпение да споделиш за панталона 😘 Моята рокля още я няма Sad
Мтз, супер готини снимки. С шапка , без шапка все си хубава 😍
Копче, супер си и в зелено ❤️
Сис, страхотна снимка с пуйката! Ти си върха! За тренировките шапка ти свалям, аз от седмица не съм тренирала Sad

# 1 797
  • Sofia
Как се кълнях, че нищо не намирам в Зара😅 Щерката ме замъкна в магазина в Бургас - веднага фиксирах палто и го купих, естествено. Оказа се от коментираните Manteco.
https://www.zara.com/bg/en/zw-collection-boucle-wool-coat-p09867 … =red_social_movil

# 1 798
И аз съм сигурна, че ще харесам нещо от Зара Кавала!
Днес ми подариха брошка, смятам да я слагам на Дика сакото, малко да живне!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 20:18 от mimi.7299

# 1 799
  • Sofia
Мими, и други неща купих от Бургас, то е  ясно😂

Общи условия

Активация на акаунт