Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 146 003
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 995
  • тук-там
Ама Банско, когато се изсипва там целият свят, никак не ми е любимо. Голяма прецаквация там. Ей я къде е Австрия, а пък Италия на НГ каква хубост е. И на по-ниска цена от Кемпински. Така че …

# 1 996
Да, така е, просто наши приятели, които живеят е странство, искаха да са тук за празниците тази година.Иначе аз не си падам по бутаници по тези празници.Даже на ски като сме били по чужбинско, е било от 5-6 януари- много по-спокойно време.
Мрън-мрън, но както каза Мими- може да стане купон Simple Smile))

# 1 997
Оооо, ДХЗ, я не се стягай, нали сте компания, ще си изкарате супер Kissing Heart
На 31 слагаш роклята и празнуваш!
Велики партита стават навсякъде - хотели, хижи, частни къщи, на площада, т.н.

Мими, нямам търпение да се видим Kissing Heart

Магни, чудни сте Heart Eyes

Извадих си за довечера една риза, изгладих, облякох и отказах поръчката от Зара

Копче, Сейшелите ми изглеждат като да са през девет планети в десета, не се виждам да ида там, но ще чакам твоите подробни фотописи.

за прането
Скрит текст:
пера на ръка, нося редовно на чистене, пера на програма за коприна + за изплакване  оцет и вода, пера на деликатна програма рокли и ризи от вискоза и като цяло се грижа за дрехите си

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 18:13 от Al Georgieva

# 1 998
Аз като не ме мързи вискозени ризи и рокли пера на ръка. Коприна нямам!

# 1 999
Всичко пера в пералня. Деликатните тъкани в индивидуални мрежести торбички , на кратка програма и ниска температура .

# 2 000
Заради гладенето ли, Мими? Иска си ютия, няма как, ама нали и гъзарията иска жертви Simple Smile

# 2 001
Заради гладенето ли, Мими? Иска си ютия, няма как, ама нали и гъзарията иска жертви Simple Smile
Не, просто някой много фини ми се струват. Ютията не се отменя! 😭

# 2 002
  • София
Всичко в пералня и аз пера. На ръка абсурд.

# 2 003
Една софийска витрина

# 2 004
  • Бургас
Магни, да ти са живи и здрави децата и все така да те обгрижват. Изглеждате чудесно с щерката, стилни и красиви.

Мими, снимките на Даляна ме уцелиха в сърцета, много любимо място през лятото.

За прането на панталона няма да разбера, докато се натуткам свършиха всички номера.

# 2 005
Всичко пера в пералня. Деликатните тъкани в индивидуални мрежести торбички , на кратка програма и ниска температура .
И аз така - нямам съсипани дрехи сега. Преди години имах - от тогава знам, свие ли се вълнен пуловер - край.

Деси - забавлявай се, така или иначе вече не може да се преместите.Balloon

В Банско по точно в Баня/Банско последно ходих в  Hot Springs Medical, там ми хареса, спато също.

Цитат
Опитах се да го заведа да пием кафе в Ма Бейкър. Остана ужасен от обстановката вътре и ме дръпна възмутен, да си ходим. Smiley
Отвън е приятно, но вътре не става - "ужасен" е малко силно, но го разбирам .

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 01:03 от Sweta

# 2 006
Mtz ме инфлуенсна и поръчах ленен панталон и топ от MD.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 19:53 от G&B

# 2 007
  • тук-там
Да, така е, просто наши приятели, които живеят е странство, искаха да са тук за празниците тази година.Иначе аз не си падам по бутаници по тези празници.Даже на ски като сме били по чужбинско, е било от 5-6 януари- много по-спокойно време.
Мрън-мрън, но както каза Мими- може да стане купон Simple Smile))
Тези, които живеят в странство, пазят някакви стари романтични спомени. Носталгията е изкривила възприятията им и не виждат в какво са се превърнали нашите ски курорти. Аз не им уйдисвам на акъла. Или ме слушат за Бг, или си ходят където искат, но без мен.

# 2 008
Масимо Дути съвсем се бъгнаха, прибрали са вече почти всичко и са оставили нещата, които преди бяха в секцията специални цени.
И доста такива “намаления”.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 20:44 от zari65

# 2 009
  • Mediterraneo
Аз нямам никакви специални материи при дрехите ми, които да изискват пране на ръка. Такива не купувам, нито вълна, нито коприна.

Общи условия

Активация на акаунт