Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 679
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Не знам какво прави в тази тема сръбската музика. Турската може би повече има място. Да не говорим, че турците, въпреки азиатското влияние, имат много по-европейска, стойностна и интелигентна музика. При сърбите - само цигании.
Айде и от мен поздрав с една песен, прозвучала в една много впечатляваща сцена на популярен сериал, ама няма да казвам кой, да видим дали ще се сетите:
https://www.youtube.com/watch?v=aN-UTblLsmU

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 17:03 от GG*

# 91
Амиии .. от време на време си пускаме балканска музика за настроение. 

Турците правят и те готина музика в сериалите има много въздействащи .

Турска музика и изпълнители

На концерт на мега звездата Таркан си мечатая да ида Notes

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 17:15 от femmi2

# 92
Да,в темата си се поздравяваме,даже и с гръцка и с българска
Не пречи на никой,предполагам
Всички народи имат своите прекрасни песни,музики
Аз например обичам всякаква музика,независимо от националността
А за сръбската си е закачка между мен и Femmi /надявам се да не сме обидили някой/
И от мен една любима турска

В "Любов под наем" звучат 17 песни
Всички съм ги свалила и всички ми харесват

момичета,39 градуса любов....
https://kinoturk.net/1026-ljubov-pri-39-gradusah-2024.html

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 14:58 от VAL*

# 93
Привет, търся мнение за "Династията на Шакир Паша". Много го похвалиха, а гледам втора серия и нещо не ме грабва?

# 94
Аз съм още на половината на 1-ва серия, пищен филм като декори, костюми,  интересно ми е да видя и науча повече за частното образование в къща на богат човек в началото на 20 век. Четох резюме за сериала /много кратко/, малко съм раздвоена какво може да се очаква в развитието на сюжета. Знам, че са необходими поне 2-3 епизода най-малко, за по-точно лично мнение.

# 95
Остави го на вятъра - превод

https://videa.hu/videok/film-animacio/ruzgara-brak-9KQFhQkLPKkDGRow

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 16:47 от midnight__sun

# 96
Момичета,Чистита Коледа

На всички пожелавам здраве,пак здраве и отново здраве

Един въпрос-загледах "Последно лято"
Моля,кажете дали е драма голяма и дали завършва зле?
Както вече съм писала,в период съм,в който избягвам тежките драми
Хванах се с Рибарчето,а там хем драха,хем психо,та не гледам всички серии
Весело и топло послещане на празниците с любимите Ви хора

# 97

Един въпрос-загледах "Последно лято"
Моля,кажете дали е драма голяма и дали завършва зле?

Драма, екшън, мафия, любов, хубаво сериалче. Нооо не завършва зле. Heart Честита Коледа! Heart

# 98
Son Yaz/Последно лято препоръчвам с две ръце, даже ще се зарибиш много, също защото често сериите завършваха с очакване и съспенс. Според мен ще ти хареса, а и образите и актьорите са много добри също, Акгюн и съдията Селим са истински икони! 😎 Ако някой ме пита за хубава история, първо него бих препоръчала. ✨🖤

Весела Коледа!

# 99
Не знам къде да пиша за "Приказката",гледам,че в темата за Бурак Дениз не се е обсъждал скоро сериалът,но това ,малкото ужасно ме дразни
Дано да не засегна някой неин фен,но тя една драматична физиономия не може да направи,бе
Стои като риба с отворена уста и клепа на парцали
Язък за играта на Бурак,превъзходен е.И в драмата и в комедийните моменти.С глас се смея с него

# 100

Вааал ,:tulip: пиши си спокойно тук в общата тема за ''Приказката'' . Буракджъм е превъзходен . Дори да не гледам изцяло сериала знам, че е така и мяркам някой неща из нета .

Прочете ли и видя ли новата любов на Чачи.  Тая връзка я определят, като бомбата на годината . То верно че немаше никакви индикации затова , щото тогава не са се срещали и виждали по време на сериала. На гала вечерта никой нищо не усети или писа затова. Нормално колегиално държание и на снимки са красиви един до друг и елегантни.  Връзката или там каквото имат и изпитват е прясно и е от скоро. Потайник, омайник и голям съблазнител . Малката се предаде и не издържа. То и аз да съм нема се дърпам и ще съм хепи независимо от кусурите и характера му.  Готина е Малбора , но за нерде бърза нема се свършат жените и света , като е повече сингъл.  Дори му действа много добре , но мъжете не стоят за дълго на сухо. Важното е да си върши работата професионално както досега и да не се разсейва и отклонява и мисли с акъла си.
Вдигна се шум и още ще продължи и ще го предъвкват ,но лошото е че съвпадна с предстоящият му  проект по ТВ и се получава, като Пиар. Той винаги е искал и иска да се говори за работата му на актьор и постиженията , не с ЛЖ с коя ходи и си ляга. За ЛЖ поставя граници и затова постъпи така и на летището, като не застана до мацката. Не постъпи хубаво дори е неуважително ,но го разбирам. Не е длъжен всеки път да се обяснява и показва дори хейт и неодобрение да отнася. Нито чете това ,нито му пука и си живее живота. Но си признавам, че ако съм аз няма да ми е приятно и ще си поговорим затова. Сега навсякъде пишат че я е изоставил сама да се оправя и я жалват. Бързо се измъкна, като каза, че е изморена и не говори много. Пазарувала е доста, като видях торбите. Големи хора са няма какво да ги мисля / мислим  след като са в тая професия има такъв риск и са свикнали. Дори и да съм му ядосана за някой неща няма си разваляме празничното настроение.

Зимен балкански поздрав за нас двете:wink: с моята любимка  Уникална ! 🤍🤍🔥🤩💃💃Обожавам гласът й и всичко.
https://www.youtube.com/watch?v=ltdP1sTPJe0

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 11:26 от femmi2

# 101
Ох,Фемми,не знам,не съм чела
Но видях,че голям хейт се изсипа,че я е изоставил на летището,като е видял журналята
Аз го разбирам,даже се чудя,дали пък тя не им е подшушнала кога да са там.Всеки гледа да се отърка в него,то е ясно

хайде сега от мен поздрав от моята любимка
ама в скрит спойлер,да не дразним другите
Старо,ама златно
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:31 от VAL*

# 102
  • Кърджали
За мен пък (да не ми се сърдят феновете му), но постъпката на Чаатай беше много глупава и немъжкарска. Не го разбирам аз това боготворене на Чаатай, мъж като мъж е... Не искам да пораждам спор, но мнението си няма да променя.
Аз заради постъпка/държание, което не намирам за свястно така отписах и Бурак Дени и не искам и да чувам за него.

Аз продължавам да си гледам Далечният град. Намирам му леки кусури, ама си го гледам. В последния епизод веднъж малко да хвана точилката по Джихан, ама все още му прощавам грешките.
В очакване съм на новия сериал със Салих Бадемджи, едва ли скоро ще започне, ама поне имам какво да очаквам.

Ивесели Коледни и Новогодишни празници!

# 103
Тук  лееееко не съм съгласна,Александра
Двамата са били на почивка заедно,но представете си,че не са си паснали на тази почивка
При всички положения ще ги дъвчат и предъвкват като дъвки-това било,онова било,как било,защо.....
Не харесвам това,че Чаатай се ската по този начин,но изобщо не се съмнявам,че момичето е подшушнало на който трябва кога се прибират
Точно това пък аз не харесвам

# 104
Аз съм доволна от Uzak Sehir, даже в понеделник го гледах на живо! 😂 Горкичкият Кая ще го стрелят в следващия епизод 😖. Аз лично мисля, че няма да е Шахин, а онзи с когото се сби в двора университета заради Зерин.
Джихан сам си описа държанието в епизода, като каза на Аля - прави каквото искаш, но ми кажи предварително, за да знам, за да изглежда пред другите, че всичко се случва с моето съгласие (по спомен цитирам).🤣
Сега ми е мноого интересно какво ще се случи, защото нали Аля ги издаде на полицията за контрабандната сделка. Но пък от друга страна не разбирам Садакат като е "видяла", че Аля видя момчетата преди да излязат към района на преминаване на камиона, защо се скри вместо да я пресрещне и "спре". Нали е много нахалана бабичката, нали не иска нищо да навреди на Джихан, накрая да не излезе, че тя е подала сигнала.😎 Харесва ми обазът на Аля, изкефих и се! ДжихАл се заформят като интересна двойка, сякаш започва нещо да умеква у Джихан. 😏❤️‍🩹

Общи условия

Активация на акаунт