Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 557
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
femmy,страхотна си джанъм:purple_heart:
С кеф ще се гледа този сериал
Обаче пак мафии,пак тъмната страна на турския живот
На Чачи вече много ще му дойде все в такива роли
Ще ми се да е богат,галантен,неустоим,смел,умен,креативен
Това ми се гледа от него,защото ще му пасне като ръкавица
А то,все травми от детството,все драми.....
Дано пък да е заложено повече на любовта
 И на драгият турски зрител вече му се гледа любов и развлечение
В тази връзка,ще очакваме и Баръш и Ханде
Bakalim......

# 76
Ваааал Kissing Heart страхотна съм нали и скромнаааа..😁
Теми, където да се пише и чете  за сериала и всичко колкото щеш.  
И тук при нас в Общата и в темите на Чаатай и Демет също.

Той е играл такъв , какъвто си го описала и искаш.  В ОС - "Фериха" е богатият плейбой -  принца на нощта. Но се влюби лудо и му разказаха играта.  От там започна кариерата му и жените истерясаха по красотата му и го преследваха чак. Като Емир ми е любим и голяма слабост много естествен и истински. ❤️ Улегнал,  галантен кавалер , неустоим и креативен е в Джентълмена.

Чачи си пада и го влекат такива дълбоки образи с травми.  Така е играл е такива , но в новият проект ще го видим в по различна светлина и стил. Тренира усилено  и ще изпича всичко докрай. В екшъна е невероятен толкова му приляга и отива... Така че се радвам че ще е отново адреналиииин.💥 Ще стреля и ще се бие.. Режисьора е от най добрите в тая област пожелах си го и се сбъдна .. Улуч Байрактар.  
Чачи ще работи за втори път с него след Ичерде ,който пожъна голям успех и е класика в жанра.  
В Ешреф ще има Ашк и то истински и болезнен. 💔 Той умее да играе любов толкова реално чак настръхваш... И в живота така си гледа с тоя поглед и те омагьосва. Като всеки човек си има трески за дялане и не е светец. Мотото на сериала предващава това "Ешреф Руя Една любов , едно наказание".

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 10:04 от femmi2

# 77
Шугър, отговарям на въпросите ти, дано си спомня всичко. Ама ти искаш предварително да знеш, няма да ти е интересно Grinning- но както решиш. Blush
- Мелиса без да иска ли удря Кадир?- Да
- Каква е драмата между тях? В България, това което излъчват сега, те още са в начална фаза на гаджелък... Как се развива връзката им? /късат, събират се, разбират ли че Акив е убил родителите му ? /- Те имат връзка, но естествено, смъртта на Кадир и полудяването поради това на Мелиса и слага край.
За факта, че Акиф убива родителите на четирите деца се разбира чак в последния епизод. Разбират го Омер и малката сестричка, забравих как се казва- само те останаха. Акиф направи самопризнание.
- Какво става с Дорук и сестричката на Кадир?- Дорук и Асие имат прекрасна връзка, но и двамата впоследствие загиват- първо отй при катастрофа, нея по-нататък я убиват.
- Мъжът на Шенгюл нова жена ли си намира?- Появи се една негова стара  любов, която има дъщеря от него. Имаха нещо, но нищо особено. Дъщерята ще има своя история в сериала.

Аз съм го гледала по време на излъчването му,  има сайтове с превод на руски. Ако искаш да го гледаш по-бързо от телевизията /даже не знам, че го излъчват/, може там да го гледаш.

# 78
Старата любов на Орхан се казва Айтен и е сестра на Акиф.
Толга ще започне да се държи добре с децата.

# 79
Femmy,сега,сега искам да го гледам такъв
Минаха повече от 10 години мисля от "Фериха"
Сега вече,като мъж,истински,не младеж би му подхождало в пъти да играе такава роля
Но и в  този ще бъде върхът,не се съмнявам

# 80
В сегашно време и аз го искам такъв и няма да го върнаааа и ще му подхожда и то чоооок.
В новият проект ще се справи блестящо и ще е чок красив за миг не се съмняваме в това.
Как го прави тоя човек винаги да предизвиква интерес и еуфория.  Това също е дарба , защото не се появява често сред прожектори и рядко ползва соц. мрежи.     

Забравих да напиша за "Шивача" по Нетфликс там е богат и красив мъжествен и улегнал мъж.😛🤤🤤🤤😍  Има професия и е известен в средите.Вътрешно се разкъсва и живее с травмите от миналото.  💔 Накрая преодоля това и се освободи  ,но се влюби в когото не трябва и страдаше.
Друг е въпроса, че тая любов не се усети кога и как се случи ,тоест аз не я усетих, щото има зрители и фенове, които я усетиха и харесаха партньорката му и за тях е хубава. Лично аз не я харесвам и ме дразни и няма кой знае какво развитие. Чачи игра ,като звяр заедно със Салих Бадемджи. Добро партньорство между двамата. Извън площадката се шегуват и виждат. И двамата бяха наградени заслужено за ролите си в " Terzi".

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 17:58 от femmi2

# 81
Много благодаря Heart

# 82
# 83
Вал, Баръш Бакташ се присъединява към екипа на сериала Селяхаддин Аюби в ролята на брата на владетеля.

# 84
yakut,много благодаря,страхотна новина за Баръш Бакташ
Жалко е,че не ми харесват филмите на тази тематика,но може да хвърля едно око да видя как се справя там
Изобщо не се съмнявам,че ще бъде великолепен и,че го чака прекрасна кариера
А знае ли се от кога?
Като чета в уикипедия последната серия е била през юни

# 85
yakut,много благодаря,страхотна новина за Баръш Бакташ
Жалко е,че не ми харесват филмите на тази тематика,но може да хвърля едно око да видя как се справя там
Изобщо не се съмнявам,че ще бъде великолепен и,че го чака прекрасна кариера
А знае ли се от кога?
Като чета в уикипедия последната серия е била през юни
Мисля, че когато Бирсен Алтунташ писа за финала на Кървави цветя за 17  януари.  В същата публикация писа, че екипът ще снима до 27 декември, ако не ме лъже паметта. Последните два дни ще снимат в Мардин. Та вече може да чете и сценария и да имат проби. Някъде през февруари може да е на екран предполагам. Скоро.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 20:42 от yakut

# 86
Да си кажа болката за Баръш-малко по-пламенна да беше Ягмур,щяха да взривят екрана
Толкова е добър,че с поглед изяжда,а тя само се върти насам-натам и прави някакви кривки с устата
В началото даже беше още по-зле
Той заслужава по силна и по-огнена партньорка

# 87
Вал, съгласна съм с твоето мнение. Но и тв каналът е сакат.  В канал 7 има цензура. В който и да е друг щеше да видиш страст. Тук са като в индийски сериали. Пада си едно гледане в очите с часове. И как героинята забременява от поглед? 😂

# 88
До,обаче той как гледа......
Не ми трябва друго,съгласна съм веднага
Blush

# 89

Ваааал , Тенкю джанъм Gift Heart Има много снимки от ИИ много добри някой направо , като истински . Върши работата на екипа и феновете са креативни в нета .

Ехааа , още сме в процес на подготовка , а вече искат да купят правата . Не са глупави продуцентите . WinkMoney

Цитат
От Италия:
"Аз съм Фара , новия турски сериал с участието на Демет Йоздемир - много обичана от италианската публика, закупен от Mediaset, ще бъде в надпреварата следобед по Canale 5 от януари 2025 г.  Първоначално беше планирано да се излъчва от 13 декември нататък чрез стрийминг на Mediaset Infinity, но в последния момент беше решено сериалът да се отложи и да се избегне излъчването му на безплатната платформа Biscione. Демет Оздемир в момента също е главния герой на „Моят дом, моята съдба 2“  следобед на Canale 5."

"Mediaset: нов сериал с Демет Оздемир по Canale 5
Демет след месеци отсъствие се завръща на тв турски екран и ще зарадва феновете си с нов сериал и нова половинка. Чаатай Улусой е един от най-известните турски актьори. В Италия той все още не е добре познат, но сме сигурни, че ако Mediaset, както вече обяви, закупи правата върху сериала Esref Ruya, той със сигурност ще се превърне в новия турски секси символ, какъвто беше случаят с предшествениците му Джан Яман, Керем Бурсин и Ибрахим Челиккол ".

Поздравче препразнично и за нашите хора, също като коментирахте погледите .. Хайде Наздраве ! Wine GlassWine GlassТака ми се ходи в Сърбияяяя отновооо кипи живот уникално е и готини магазини и хора .  Ще почакам  след зимата .. Като ида ще стоим повечко там , може в Македония и на море в Албания или Гърция..
Скрит текст:
Сузана каква готина млада мацка беше .. но кръговрат това е живота ..
Това е вечен ХИТ ! Вече понаучих и сръбскиии..
 Очи , твое очи, като  сияени бисери в нощта ... Твойте очи как ме гледат , на душата ми мира не дават Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 17:31 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт