Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 19

• 100 542
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Аз също не знам защо така ме увлече. Още първата серия. Пуснах си я преди да заспя и то, заради хубавата песен на Сезен Аксу. Тя ме грабна. И си викам ще го погледна само. Та изгледах цялата серия до 3 през нощта😀Аз такива сериали по принцип не гледам. Вятърничавия също не гледах. Не харесвам клишираните сюжети за остарелите турски обичаи в мардинския район. Но още не знам какво така ме грабна, че да чакам всяка следваща серия. Още преди ви бях писала, че има нещо в тоя сериал😀
Така че, да. И аз им прощавам кръвосмешенията, колкото и да ги намирам за недопустими, според моите виждания.

# 61
Necip Memili нали излезе че уж ще участва в далечния град и имаше постер за това? Той ще участва в новия сериал с Чаатай и Демет, така че той няма да е в дг.

# 62
Аз си знаех, че няма. Тоя постер беше обработка и нито една от страниците на Далечния град не го беше пуснала. Като питах тази преводачка в Инстаграм от къде го е намерила, защото търсих, но такова нещо няма, тя ми отговори- "Търсете още"😆 Е не търсих. Ето, че Неджип Мемили ще играе с Чачо и Деметка. Доволна съм и то много😜

# 63
Еркан Петеккая ще участва в Разузнаване.

# 64
10-те най-търсени телевизионни турски  сериала в Google през 2024 г.:

Гаддар е на първо място

О , и аз съм доволна от каста , който се заформя браво на продуцентите целят се високо.  
В нета е лудница и еуфорията е на макс .. Историята е чок интересан. И двамата ще играят различни роли досега и ще снимат за сефте с продуценската компания. Новата 2025 година ще започне много вълнуващо. Чаатай е в пика на кариерата си.  За ЛЖ той си знае най добре и предпочита тишината и да не парадира.      

След  Неджип Мемили , който ще играе ролята на най-добрия приятел на Ешреф,  Ахмет Ръфат Сюнгар  стана "професор Фарук" от сериала. Фарук, който е в екипа на Ешреф (Çağatay Ulusoy), получава прякора си от това, че е студент. Фарук, единственият член на екипа с висше образование, е един от приятелите на Ешреф, които той среща в затвора, според информация, изтекла от задкулисието.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 17:20 от femmi2

# 65
Здравейте, по случайност и аз почнах да гледам Uzak Sehir тази седмица, без да съм чела относно сюжет и актьори.😂 За сега ми харесва, много приятно сериалче, въпреки че сме с мафиотски привкус, но поне не те оставя потиснат след серията.🙃 Харесаха ми и актьорите, личи си, че се разбират много добре помежду си, защото седят толкова естествено на екран. Разбира се, поразрових се и в Инстаграм да видя и неща зад кадър и ми се потвърди мнението, много се забавляват и се разбират прекрасно!

Само не мога да разбера как е възможно братовчеди (първи братовчеди!!! при това ако не се лъжа) да се харесват, гаджосват, влюбват и обичат!! 😂 Разбира се освен ако някой не е чуждо дете без да се знае. Кая и Зерин, Наре и Шахин, много си отиват всички двойки, даже жалко че са братовчеди!!! 😂
Чак толкова директно кръвосмешение е много странно, за първи братовчеди говорим все пак.
Да видим ще се влюбвт ли наистина Аля и Джихан.

Преди няколко години бях чела за някакво село в далечната източна турция, където хората са с толкова генетични малформации заради кръвосмешателство в селото (масово хората са без пол и полови органи!). Определено не желая същото за сем. Албора..🫠

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 15:53 от bellie_ellie

# 66
  • Кърджали
bellie_ellie, на това доскоро се е гледало кажи-речи за, хайде да не кажа нормално, но приемливо. Не навсякъде, но особено в азиатската част на страната, където хората живеят точно по този начин, показван в сериала. В последните години май приеха закон (или мислеха да приемат) с който да забранят браковете между братовчеди. Та за нас е неприемливо, неморално дори (сякаш се свършиха мъжете и жените по света, та с братовчед/ка си... То вече и за голяма част от хората в Турция, особено по-съвременно мислещите, също си е неприемливо, ама се намират и такива случаи.
И за мен основите на двойките до една са кофти поставени, ама какво да ги правя...

# 67
Аз ще се надявам тогава двамата братя Албора - бащата на Джихан/съпругът на злата Садакат, и Еджмел (бащата на Шахин и Зерин) - да не са били реално братя!😂
Тогава ще мога да им се насладя повече.

# 68
Влизам с бърз старт да Ви догоня.
И аз прочетох за Чачи и Демет и съм повече от доволна
На него точно такава партньорка му трябва,стига е бил трамплин
Ще се гледа и мисля,че ще се хареса на аудиторията
Да видим....

# 69
Влизам с бърз старт да Ви догоня.
И аз прочетох за Чачи и Демет и съм повече от доволна
На него точно такава партньорка му трябва,стига е бил трамплин
Ще се гледа и мисля,че ще се хареса на аудиторията
Да видим....

Вал:hugs: Повечето сме доволни и се радваме че ще има равна по талант партньорка и енергична и социална. Двамата са професионалисти. Може и да играе и за двама и за петима и да бъде трамплин,  ама не е там работата.

Между другото има множество статии и творчество се лее в нета.
Предричат че ща са двойката на 2025 година и сериала ще е хита на сезона.  Много амбициозен и очакван. Историята също е интересна. Досега и двамата не са играли такива роли и ще работят за първи път с продуценската компания и канал D и те също са въодушевени.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 21:48 от femmi2

# 70
Не съм чела нищо друго,femmy,какъв ще е сюжетът?Heart
Хич и не се съмнявам за това,че ще са двойка на годината
Откога жадуваме за сериал с хубав сюжет,а пък за Чачи и Демет още по жадувано ще бъде
Може би в някои от тези,които сега започнаха има ,както казвате,ама аз само като чуя за Мардин и тръпки ме побиват
Изпитвам някакъв необясним ужас като гледам кадри от този град
Не си го обяснявам по никакъв начин,просто усещане за нещо зловещо

# 71
Здравейте Simple Smile
Влизам да помоля за спойлер за " Моите братя и сестри" Simple Smile
Пуснах си последния епизод и 70% от актьорите ги няма.
Какво става с Кадир, Мелиса, Харика, Сузан?
Как се развива героя на Берг, който към този момент е много неприятен...
Актрисата, която играе Шенгюл сменена ли е или нещо става с образа?
Благодаря, ако някоя съфорумка живееща в Турция или запозната с развитието на сериала ми отговори Heart

# 72
Не съм чела нищо друго,femmy,какъв ще е сюжетът?Heart
Хич и не се съмнявам за това,че ще са двойка на годината
Откога жадуваме за сериал с хубав сюжет,а пък за Чачи и Демет още по жадувано ще бъде

Валл:blush: само кажи и ще ти споделя подробности

„Eşref Rüya“ изглежда е един от най-обсъжданите проекти на нашите екрани през новата година: Този сериал, подписан от Tims&B, продуциран от Тимур Савджъ и Бурак Сагиашар, режисиран от Улуч Байрактар ​​и написан от Етем Йозишък, е на дневен ред дори преди да започне процесът на снимачната площадка.

Дълго време се спори кои ще бъдат главните актьори в сериала. С обратния ход на продуцентската компания противоречивите имена бяха оставени настрана и се събраха Чаатай Улусой, един от най-популярните актьори на епохата, и успешната актриса Демет Йоздемир. Докато този избор беше на дневен ред в социалните медии, някои хора бяха много развълнувани от това сътрудничество, докато други бяха разочаровани, защото имената, които очакваха, не бяха включени в проекта.

Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir: Екранни двойки, чиято съвместимост е очевидна
Улусой ще играе мрачен герой на име Ешреф в сериала, оформен от детските му травми и годините, прекарани в престъпния свят. Улусой, който често успешно се превъплъщава в харизматични и многоизмерни герои в проектите, в които е играл досега, този път се готви да представи по-дълбока история на публиката. Демет Йоздемир обещава трогателно представяне с ролята си на Нисан, младата музикантка, която навлиза в живота на Ешреф след Рюя.

Противоречивата, но страстна история на Ешреф и Нисан изглежда приковава публиката към екрана. Времето обаче ще покаже дали тази хармония ще оправдае очакванията на публиката.

Една любов, едно наказание
"Eşref Rüya", който беше представен със слогана "Една любов, едно наказание", сякаш разкрива тъмната страна на престъпния свят, както и любовта и драмата. Сериалът вече е на път да се превърне в една от най-очакваните продукции на годината. Проектът, който ще бъде пуснат на снимачната площадка в края на януари, поддържа високи очаквания със своята история и актьорски състав.

Този сериал, който ще се срещне с публиката в първите месеци на годината, има всички признаци на успешна продукция. Да видим дали "Eşref Rüya" ще има очакваното въздействие на екраните.

Ешреф беше изтласкан в света на престъпността поради самотата да остане сирак в ранна възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са братята и сестрите, които е заменил с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят.
От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземни организации, а от друга, търсенето му на мира, който винаги е искал, никога не свършва. Нисан, която се появява неочаквано, ще го завлече в непредсказуем вихър.

Канал D  рекламират

Човекът, посветил живота си на човек, чието име дори не знае: Ешреф идва!

# 73
Здравейте Simple Smile
Влизам да помоля за спойлер за " Моите братя и сестри" Simple Smile
Пуснах си последния епизод и 70% от актьорите ги няма.
Какво става с Кадир, Мелиса, Харика, Сузан?
Как се развива героя на Берг, който към този момент е много неприятен...
Актрисата, която играе Шенгюл сменена ли е или нещо става с образа?
Благодаря, ако някоя съфорумка живееща в Турция или запозната с развитието на сериала ми отговори Heart
Шугър, отговарям набързо сега, ако имаш още въпроси, питай. Ще отговоря, стига да помня. Blush
Кадир загина при катастрофа, Мелиса го удари.
Мелиса отиде в психиатрия, мисля в Швейцария.
Харика взе някакви пари и замина.
Сузан загина, блъсна я кола, дълга история.
Героят на Берк се развива положително, даже много в течение на сериала.
Актрисата, която играе Шенгюл напусна, почувства се изморена и поради това убиха героинята и в катастрофа с автобус.
Не живея в Турция, но гледах сериала.Blush

# 74
oncee, благодаря ти за бързия отговор Heart

Мелиса без да иска ли удря Кадир? Каква е драмата между тях? В България, това което излъчват сега, те още са в начална фаза на гаджелък... Как се развива връзката им? /късат, събират се, разбират ли че Акив е убил родителите му ? /
Какво става с Дорук и сестричката на Кадир?
Мъжът на Шенгюл нова жена ли си намира?

Общи условия

Активация на акаунт