"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 297
  • 413
  •   1
Отговори
# 270
Журналистката е ужасно бездарна, ако е изобщо актриса. Защо е там?
И на мен ми е противна тази жена, не само в този филм. Съпруга е на Звезди от Ахат и си е актриса

# 271
На мен ми е симпатична Силвия,приятно лудичка е.В Татковци имаше култови моменти с нея.
Аз пък снощи отчетох много изкуствена игра и едно троснато говорене кога трябва и кога не трябва от съпругата на Моньо(не се сещам героинята,то аз и неговият герой не се сещам Simple Smile)иначе е голяма симпатяга.

# 272
На мен ми е симпатична Силвия,приятно лудичка е.В Татковци имаше култови моменти с нея.
Аз пък снощи отчетох много изкуствена игра и едно троснато говорене кога трябва и кога не трябва от съпругата на Моньо(не се сещам героинята,то аз и неговият герой не се сещам Simple Smile)иначе е голяма симпатяга.
Благодаря, че ме подсети в кой филм играеше Simple Smile И там беше също толкова неестествена и преиграваше, но тук вече се олива. Изобщо не я харесвам. И в живота май е същата, ако съдя по участието й в Черешката на тортата Rolling Eyes
Последният епизод ми хареса, само не мога да си обясня как бивши мъж и жена могат да играят влюбени, че и новият мъж да ги снима Simple Smile Само това ми е в главата, докато ги гледам Simple Smile Никак не си подхождат Рачков и не й помня истинското име на Ема. Но тя си играе много добре ролята, харесва ми. И Рачков в сериозна роля също е по-интересен от постоянно лигавия му образ в предавания.

# 273
Хаха да, не я бива много Силвия. Но в Татковци в моментите когато се разправяше с бившия си съпруг и после когато имаха интимни отношения бяха много, много смешни.
Е това е работа, абстрахираш се от лични чувства и емоции. Ти ако имаш важна работа и добри пари би ли ги отказала заради бивш? С който обаче сте в добри отношения, с лоши е по-скоро немислимо. Те доста актьори, които не се понасят изобщо играят влюбени. Работа просто.

# 274
Образът на Дана ( Силвия) на мен ми беше любим в Татковци аз наскоро го изгледах целият сериал, и нейният образ от жените доста ми се открой,  даже както споменах наистина  ми стана любим , приятно странна кукувица . Гледах я в Черешката на тортата и за съжаление там не ми допадна и може би за това трябва да се разграничаваме от героят на екранна и истинският човек . Татковци честно казанно е доста по добър от Всичко за сина ми .. Доста слаб сериал на Милошев в сравнение с другите му проекти .. ConfusedConfused

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 16:12 от Жасмина 94

# 275
Хаха да, не я бива много Силвия. Но в Татковци в моментите когато се разправяше с бившия си съпруг и после когато имаха интимни отношения бяха много, много смешни.
Е това е работа, абстрахираш се от лични чувства и емоции. Ти ако имаш важна работа и добри пари би ли ги отказала заради бивш? С който обаче сте в добри отношения, с лоши е по-скоро немислимо. Те доста актьори, които не се понасят изобщо играят влюбени. Работа просто.
Татковци е комедия и там някак по-естествено изглеждаше образа й, макар и леко преекспониран.
За актьорите съм съгласна, че е така, но пак не мога да спра да го мисля Simple Smile Но те в живота са останали в добри отношения наистина, доколкото четох, така че не е изненада, че добре се справят. И все пак колко извратен режисьор трябва да си, за да събереш жена си и детето си с бившия й мъж Satisfied

# 276
Татковци е комедия и там някак по-естествено изглеждаше образа й, макар и леко преекспониран.
За актьорите съм съгласна, че е така, но пак не мога да спра да го мисля Simple Smile Но те в живота са останали в добри отношения наистина, доколкото четох, така че не е изненада, че добре се справят. И все пак колко извратен режисьор трябва да си, за да събереш жена си и детето си с бившия й мъж Satisfied
Трябва да си доста широкоскроен .. 😅😅 На мен също ми е доста непонятно но щом са в добри отношения защо не . 😊😊

# 277
В много добро отношения да и това е похвално, но е нетипично за Бг. Даже Милошев е искал целувката им в първа серия да е истинска. Всъщност тя заряза Рачков точно заради Милошев. Изневери му с него докато снимаха Сървайвър

# 278
Ами похвално за Рачков бих казала.

# 279
В много добро отношения да и това е похвално, но е нетипично за Бг. Даже Милошев е искал целувката им в първа серия да е истинска. Всъщност тя заряза Рачков точно заради Милошев. Изневери му с него докато снимаха Сървайвър
Няма лошо , минало заминало защо да не се разбират , поне заради детето което имат Рачков и Христина . А и да не забравяме че това им е професията, ако си истински професионалист трябва да си преглътнеш егото и да заснемеш по интимна сцена  дори и да не ти харесва даден човек , но тук говорим за хора които дори имат общо дете .

# 280
  • Берлин
Кое е общото им дете???
Защото това от филма НЕ е, доколкото знам.

# 281
ОЖ ако си гледала Коко играеше синът им.

# 282
Общото им дете е първият син на Христина. Димитър Рачков се казва, но вече е голямо момче, студент

# 283
Епизодът вчера беше лежерен. Журналистката и да мен е тотален минус като игра, но ми се струва позната, дали не е играла и в един от сезоните на "All inclusive"?
Рая Пееева си играе много добре ролята на невротична и обсебено влюбена даскалица. Направо е неприятна.

# 284
  • Cyprus, Пловдив
Не успях да видя трейлъра за следващия епизод,  може ли да се види някъде или да кажете какво дадоха? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт