"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 233
  • 413
  •   1
Отговори
# 315
Миналата седмица явно никой не е отчел епизода.
Гледах го в понеделник, защото изключих, че е неделя. Време е Сашко и Диди да се вземат.

# 316
Аз го гледах чак днес.

# 317
  • Sofia
Изгледах го днешният епизод с връщане по време на рекламите на капките 😀

# 318
Аз се опитвам да намеря в нета последният епизод 9, но удрям на камък, никъде го няма... преди единствено в dailynotion намирах епизодите, сега уж го има, но само като заглавие и съм много тъжна, дори в тъпото бнт1 не мога да го видя, защо са такъв дървен канал.... нямам тв с връщане...

# 319
  • София
Има го в zelka.org

Добре, че ме подсети, че бях изфирясал за сериала. Сега го дърпам и ще гледам и аз епизод 9.

# 320
Аз го гледах в неделя вечерта, веднага след като свърши "Аз обичам България". Този сериал става все по-зле. А на Рачков "хуморът" не се трае. Аман от този човек.

# 321
  • Враца
Прекрасен сериал. Гледам го с удоволствие. Всички артисти са на ниво и на място. Момченцето също ми харесва. Искам да има повече такива български сериали! Поздравления!

# 322
Има го в zelka.org

Добре, че ме подсети, че бях изфирясал за сериала. Сега го дърпам и ще гледам и аз епизод 9.
Ейй, само там не бях търсила, благодаря! Relaxed

# 323
Скучна ми беше серията. А как опънаха масата в двора, без един чадър. Ако е реално събиране за барбекю щяха да изгорят. Калина им подготвила дрехи за басейна , а синът на Рачков в с дълъг ръкав и шушлеков елек.

# 324
На мен пък ми хареса епизода. Аз го гледам за разтоварване, не се вторачвам в детайлите. Има неща, които дразнят като облеклото на басейна да, но това е сериал.
Аз съм фен и на детето и на кучето. Може би защото и аз имам куче, но кучето е много сладко.

# 325
Сюжетната линия с постера почва да става много досадна, освен че самата идея на постера е много плоска. Иначе, кучето е сладурана, Рачков е много убедителен като истерясал комик, Христина е чаровна...
Гледам на запис, когато се сетя и намеря време, без да се чувства длъжна да го гледам.

# 326
Сега гледам епизода от неделя. Ясно ми е защо няма много коментари. Скука. А Рая Пеева е толкова фалшива.

# 327
От април пускат сериала с Койна Русева, Теодора Духовникова, Радика Кърджилова и Мария Каварджикова, който се казва “Те, вълните”. Имам по-големи очаквания отколкото към “Всичко за сина ми”. Предполагам, че е въпрос на 2-3 епизода сериалът да свърши, Яската да разбере, че
Ема му е майка, а Рачков и Ема да се съберат.

# 328
12 епизода са, утре е 10-ти.

# 329
Значи много вероятно да стане както съм написала е предния коментар.

Мисля, че Рая Пеева е единственият неприятен персонаж. Не знам дали това е търсеният ефект, но е наистина много неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт