"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 236
  • 413
  •   1
Отговори
# 390
От неделя (6 април): повторение на:
Аз и моите жени - 6-сериен тв филм /България, 2022г./,  режисьор Боя Харизанова, в ролите: Димитър Живков, Мария Сотирова, Христина Джурова, Башар Рахал, Росица Александрова и др....

https://bnt.bg/program

# 391
На мен сериалът ми дойде твърде предвидим и неангажиращ. Предпочитам сериали, които грабват. Милошев не се справя много добре. Фактът, че от първата сцена на "Есента на демона", в която показаха библиотекаря и ми стана ясно, че е той, то значи нещата не са домислени добре.

Тук в случая мисля, че сералът беше много плосък. Харесаха ми единствено Янина Кашева като Надето и актрисата, която изигра Калина.

# 392
  • София
Аз и моите жени не приключи ли посред нищото? Отдавна го гледах и си мислех, че ще има и втори сезон, а после съвсем забравих за филма.

Всичко за сина ми приключи наистина захаросано и предвидимо, но точно това исках. Писнало ми е от бг турбо драми. Знаех си, че младата булка ще забременее и очаквах сватбата на възрастната двойка. Единствено ме разочарова начина, по който Ясен разбра, че Ема е неговата майка.
И понеже явно блеех по време на епизода, какво стана с програмиста и колежката му (извинявам се, но не помня имена) - имаше ли индикации, че са се гаджосали в крайна сметка?

# 393
  • София

И понеже явно блеех по време на епизода, какво стана с програмиста и колежката му (извинявам се, но не помня имена) - имаше ли индикации, че са се гаджосали в крайна сметка?

Поставиха заедно постановка на камерна сцена, за която говориха преди това в сериала, че той е в инвалидна количка, а тя не знае преди да се срещнат или нещо подобно беше.

На мен сериала ми хареса. Хубави кадри от центъра на Сф, локацията на апартамента беше чудесно подбрана за целта. Хубав монтаж и прекрасна музика. Хареса ми, че не са залитнали да правят някакъв побългарен американски сериал, повече ми прилича на старите бг филми в модерен вариант. И Рачков ми хареса, отиват му по-сложни роли, драматични, но той толкова навлезе в скчечовете, че вече никой не го взима насериозно, а и много като мен едва го изтрайват, "Капките" са на ръба да спра да ги гледам, заради  простоиите им с Геро и липсата на чуство кога да спрат, като се добави и екзалтирания блясък на Хилдичка.... Не мога да сравня с много други бг сериали, тъй като не знам защо , но след първи епизод забравям да ги следя, тук с нещо успяха да ме задържат. Така че обобщено , без да е уау, за мен сериалът беше приятен за гледане.

# 394
И на мен ми хареса финала, макар и предвидим, а най - много ми допадна, че спестиха разговора с Ясен.
Да, а пък като падна Ясенчо...леле като видях кръвта и си казах Край...помислих си, че ще свърши като Денят на бащата.
За щастие всичко беше наред 😄

# 395
  • Другата България
Е то “Денят на бащата“ малко....неопределено свърши.
Може да се тълкува по повече от един начин финала.

# 396
Аз го изтълкувах само по един начин и не искам да си спомням.
Извинете за офф топик-а

# 397
Не мисля, че щеше да завърши трагично. Въпреки сериозната тематика, сериалът не беше тежка драма, а направен да е по-лек, с доста доза хумор и ненатоварващ.

Като цяло, на мен ми хареса и ми остави приятно чувство. Не споделям мненията, че е провал или разочарование.

# 398
Леко сякаш претупаха финала или у мен поне остана такова усещане.
Нищо особено, никакъв пропуск ако не се гледа, но пък изобщо не беше и толкова лош, колкото тук се писа. Абсолютно предсказуемият финал беше точно като за жанра на сериала.
Съвсем прилична, дори преобладаващо добра актьорска игра.
Красиви кадри от дневна и нощна София. Това май ми бяха любимите моменти от сериала.
Единствено твърде плоска ми беше историята с шведската компания и постера, а и отделиха не малко екранно време. Вместо 12, сериала спокойно можеше да се събере в 8 епизода, но пак - беше приятен за гледане.
За търсещите повече драма, прочетете предложената от Руми "Без дом".

# 399
Току-що изгледах финалния епизод и някак ми се стори недовършен или по-скоро претупан. Диалозите между Ясен и родителите му много ми харесаха.
Историята с постера обаче беше някак излишна, както и сдобряването на Надето с дъщеря ѝ някак претупано, ромската сватба, италианците - сякаш беше за запълване на времето. Не се отдели време за отношенията и разкриването на истината пред Ясен. Въпреки всичко ми харесаха и кадрите, и актьорската игра, леко сериалче беше.

# 400
  • Пловдив
Може ли да се гледа някъде сериала? Доста потърсих, но не го намирам. Намирам само трейлъри те към епизодите.

# 401
В Dailymotion може да намерите всички епизоди.

# 402
  • Пловдив
В Dailymotion може да намерите всички епизоди.

Намерих ги. Благодаря много!

# 403
  • ту тук, ту там
Починал е Васил Банов. 😞

# 404
Да почива в мир!
Васил Банов успяваше винаги да придаде особена тежест на образите, които създаваше на екран.

Общи условия

Активация на акаунт