Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 18 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Бързо да се оправяте и да се прибирате в къщи🍀
Благодаря ви момичета! Значи ще действам по усет. Ще започна с овес и без това имам взети по погрешка в началото (плодово с овес), ще взема и спелта. И така.

# 136
Бързо оздравяване❤️
С каката съм лежала заради висока т.на годинка и месец ....първо разболяване беше,нямах опит,уплаших се,лл не вдигаше,39+ беше, бавно падаше,абе не искам да си спомням.
Щом сте под наблюдение няма страшно 🙂хайде скоро да ви изпишат.

# 137
Бързо оздравяване!!

Направо ме побиват тръпки като си помисля за разболяване или болница. Нямам идея какво ще правя. Но колкото и да се пазим няма как да се опазим.
Дано по празниците всички сте здрави и вкъщи със семействата си! Blush

# 138
Момичета,четох мненията назад за темата с глутена,че непомня какво сте писали Grinning Значи взех каша комбинирана с овес,пшеница,ечемик,спелта и ръж.Нещо ми се видя много да взимам поотделно 5 каши и реших да започна така.Взех също и Лека нощ каша на Хип,млечна.Та мисля да ги редувам.Четох и по други теми,всеки процедира различно с въвеждането с глутена.Вече сме събрали 6 кутии с каши,кога ще се изпапкат незнам Grinning

# 139
  • Варна
Deni и аз съм предстартово с глутена. Но ще отложа още малко, т. к. вчера захраних с белтък. И аз се чудех дали да не взема такава смесена каша . Дай отзиви дали се харесва.

# 140
Дени, тази каша ли взе?
Скрит текст:

# 141
Да,тази каша взех.Ще добавям плодово пюре за да я яде,че така чиста неиска и само се мръщи.Аз белтък още не съм давала.Нещо много неща станаха за въвеждане,взех да се чудя кое по-напред Grinning

# 142
И аз с тази мисля да въведа глутен. Но първо мисля да въведа малко повече плодове, млечни и тогава глутена.

# 143
Здравейте. На колко месеца  и дни ще са децата ви, когато въвеждате глутена? И по каква схема ще го въвеждате?

# 144
Аз ще въвеждам всяка култура отделно смисъл😁  по точно....сега овесена каша  давам после имам някаква с две култури и накрая пшеница.
Всичко ми е на каша
Навършени 7м направи и започнах +няколко дни да е била

П.с.Момичета видяхте ли поста на Криско и жена му Цвети за второто му детенце ....миличките ❤️🙁

# 145
Аз гледах видеото на Цанов вчера. Всъщност там обявиха първо. Ядосана съм как тия лекари не са успели да видят по-рано признаците на синдрома. Сигурна съм, че са ходили в добра болница и при уж читави лекари и как никой не е видял? Едно е да родиш детето като знаеш, че е има синдром, друго е 6 часа след като си родила да ти кажат: Ти какво си правила 9 месеца? Направо съм потрес от нашите лекари!

# 146
Цвети каза, че е карала тежък ковид в 11 седмица, не знам дали не е била възпрепятствана да отиде на първата ФМ. Каза, че била на много тежък антибиотик, който се използвал за лечение на рак. Аз не съм чувала рак да се лекува с антибиотик, но както и да е.
Наистина лошото в тази история е отношението към нея. На тези лекари веднага след като се е родило детенцето им е било ясно, че е с Даун. Поне са могли малко по човешки да се отнесат, детето така и така е родено вече, какво има да се карат на майката какво е правила 9 месеца. Видях, че е раждала в Света София при една лекарка, която изражда всички известни. За съжаление никой не е застрахован.
Господ да им даде сили да си отгледат децата. И двете са много сладки!

# 147
Не съм генетик, но мисля, че хромозомите вече са формирани в 11-та седмица и едва ли е от Ковида и последващия антибиотик. Това си е аномалия и не мисля, че се предизвиква от вирус или лекарство. Не беше редно това да го споменава, защото така може да наплаши бъдещи майки. Не смятам, че Ковид е причината на синдрома, а просто природа и лош късмет. Да приемем, че е пропуснала първата фетална, има още две, явно и там никой не е забелязал нищо. Те първа според мен на тази прехвалена доктора ще й падне реномето. Но последващото отношение към нея е отврат и това, че са им предложили са си оставят детето в дом, докато не са се привързали….. нямам думи. Как може да си оставиш слънчицето? Направо сърцето ми се къса.

# 148
Да, да и аз не мисля, че е от Ковида. Да не говорим, че са знаели, че изписват антибиотик на бременна жена. Тя обаче го каза все едно от там е проблема, може и аз да съм останала с такова впечатление. Жалко наистина ако е лекарско недоглеждане. Като се сетя тук колко обсъждахме феталните, тестовете.. Не вярвам да не се е следила както трябва.

# 149
Да, каза все едно това е причината за синдрома. Или така поне беше монтирано. И аз се ядосвам как може такъв пропуск. Колко теми изписахме и прочетохме, та станахме половин доктори, как те уж с възможности за тестове и изследвания, да не са успели да го хванат. Не знам, странно ми е чак, наистина. Колко внимание обърнахме тук всички на феталните…

Общи условия

Активация на акаунт