Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 18 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Това с двете дремки - обедна и следобедна ли? Моят спи 30-40 Мин между 9 и 10, после час и малко на обед и следобед 30-40мин. В последно време следобед не иска да спи.
Моят цикъл дойде 3 месеца след раждане и е ужасен - много болезнен и дълъг (преди беше 4 ден и без болка). Препоръчаха ми да пия противозачатъчни за да се нормализира, изчаквам все още..

# 406
Аз питам защото и при мен се случва странно. Дойде ми като ми спря кармата и от там на 26-28 дни. Но този месец вече ми е с доста закъснение… Корем ме боли, а предните месеци не ме болеше…

Моят цикъл дойде 3 месеца след раждането.Започна да ми идва на 30-32 дни.Миналия месец ми дойде на 21-я. Flushed
Още не ми е влязъл в час.Поне болките не са като преди.

# 407
Това с двете дремки - обедна и следобедна ли? Моят спи 30-40 Мин между 9 и 10, после час и малко на обед и следобед 30-40мин. В последно време следобед не иска да спи.
Моят цикъл дойде 3 месеца след раждане и е ужасен - много болезнен и дълъг (преди беше 4 ден и без болка). Препоръчаха ми да пия противозачатъчни за да се нормализира, изчаквам все още..

Ами зависи как става детето, реално между двете дремки трябва да има по 3-4 часа будуване, след това до нощния също. И дневният сън да не е над 3 часа.

Аз не бих пила хормони заради такъв проблем. Играла съм го в миналото с противозачатъчни и после се обзаведох с два фиброаденома и операция.

# 408
Вече 6-7 цикъл и е много обилен. Купувам превръзки на килограм, за да имам.
И аз не бих пила противозачатъчни за това.

# 409
  • София
Дойде ми на 4 или 5 месец откакто родих, нищо че още кърмя. Първите 2 цикъла бяха супер, но сега третият беше много болезнен и обилен. Иначе и трите точно през 26 дни идваха.

Аз още ги мисля тия 7-8 зъба 🤣 как се кърми такова човече- боли ли, хапе ли 🫣😁

# 410
  • София
На мен ми дойде след като ми свършиха лохиите. Първите два цикъла бяха ужасно обилни. После нещата се нормализираха. Корем не ме е болял.Но и мен не ме боли, по принцип. Оттогава ми идва редовно. Този месец обаче нещо закъснява...

# 411
Честита нова година момичета!Бъдете живи и  здрави вие и бебчетата!Не мога да стигна да пиша тук от Мицана😁
Мици още пие от шише с биберон водичка, изпива около 150-200 мл .
Отдавна е на две дремки ,общо 3ч.
Вече и отделям от нашата храна,без сол.Със зъбите е голям зор ,на 5 месец пробиха долни централни резци,към 7 горните и сега се мъчат да пробиват и страничните .Калгел ни е голямо спасение на нас,много и помага.

На мен цикъл ми дойде месец след раждането ,както преди е вече с разликата,че нямам болки .В началото беше много обилен,но се нормализира.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 14:38 от Mims1900

# 412

Моето АГ ме предупреди, че първият цикъл може да е дълъг, обилен и болезнен. На мен ми е малко по-нередовен от преди, но аз никога не съм била с редовен. С 3-4 дни се разминава и вече не боли поне за сега колкото преди.

# 413
Момичета ще споделите ли как захранихте д глутена?

# 414
Аз започнах с овес около 7-8 дена и после дадох 5 зърна на Хип. Захранвам я от 26.12 като нямам ден без глутен досега.
Ще изхабя кашата и тогава ще започна с по-смели неща.
Малката скоро прави 8м и тогава ще вкарам млечни.

# 415
Момичета, педиатърката при предната ваксина ни изписа Туя. Някоя от вас давала ли е? По 5 гранулки ли се даваха, че съм загубила рецептата.

# 416
  • Варна
И аз започнах с овес да захранвам. Вече 1 седмица. Сега сме по 100 гр. Леко се появи атопичния дерматит. Мажа и къпя с А-дерма от 3 месец. Няма да бързам да въвеждам друга култура или комбинирани. На 23 януари Марти става на 8 месеца. Тогава мога да въведа и комбинирана глутенова каша, но първо да изяде тази с овеса. Ще наблюдавам.
Вече втора вечер се събужда около 03:00 часа и будуваме един час. От една седмица мина и на 2 дремки - сутрин и следобед по час, час и половина.

# 417
Момичета, педиатърката при предната ваксина ни изписа Туя. Някоя от вас давала ли е? По 5 гранулки ли се даваха, че съм загубила рецептата.
И аз давах, два пъти по 5 гранули, няколко дни

# 418
И аз давах, два пъти по 5 гранули, няколко дни
Утре ще питам как беше, май ми каза два дни преди и след ваксина.

# 419
Аз имах много малко пауза без да теч,даже вече не помня колко 😁
Пюре и каша не съм хвърляла ама мляко да...помня го ясно точно на някаква месечинка беше и когато беше болна за първи път.
Аз сега съм в чуденка за бцж дали има белег и какво се прави манту ли...с каката не помня манту да съм правила.

Общи условия

Активация на акаунт