Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 18 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Привет, момичета. Аз имам въпрос относно памперсите. Саши беше 8кг. на последното измерване. Ползваме памперси ДМ. Реших че 3ката, вече му е малка, за това пропускат нощем. Минахме на 4ка, която се води от 8кг., ноо ето че отново го намирам мокър през ноща. Пропускат горе високо, покрай лепенката. Не разбирам какво става. До сега не сме имали такъв проблем. Ползвам ДМ-ските от раждането. Идея с кои да пробвам или знам ли нещо друго ?

Имахме абсолютно същия проблем и решение намерихме, като го гласим за нощтното спане да му слагаме гащите на памперс. Не знам дали от постоянното въртене или все пак от повечето часове без сменяне на памперс се случваше. Но сега си е ОК и нямаме такива ситуации.

# 601
И аз взимах ДМ-,ските дълго време.След това започнах да взимам Пуфис,но те пропускаха.И то отзад към гръбчето.Като направеше белята целия беше мазало.Незнам,не ги ли слагах хубаво.Сега Памперс взимам,добри са.

# 602
Ние сме с Памперс Премиум Кеър 3 в момента и моето момиче е към 8 кг. От раждането ползваме само тях, дебна промоция в Емаг, излизат към 30 и няколко стотинки бройката. До сега никога не сме имали инциденти. Сменям към 8 след къпане и издържа до 8 сутринта, че и повече. Вземала съм и Памперс Актив Бейби, те нямат жълтата линия, която става синя, когато е пълен памперса и са по-евтини, но и с тях не сме имали проблеми.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 14:34 от Precious girl

# 603
  • София
Ние сме с Памперс Премиум Кеър 4. Взимала съм Пуфис и лидълските съм пробвала. И Памперс Хармони. Но най-съм доволна от Премиум Кеър. Веднъж са ми пропускали през нощта. Но беше пишкал много Гоги. Понякога взимам и от гащичките, също съм доволна. Аз го сменям непосредствено преди да заспи.

# 604
И ние сме с памперс премиум кеър гащички. Сега сме на 3ка, но ще сменям на 4ка. Не са пропускали до сега. От раждането карам на Памперс премуим кеър и съм доволна.

# 605
Ние доста отдавна сме на 4ка гащи, преди да стане 8 кг със сигурност. Изкарват вечер от 20:00 до сутринта като станем. Тези размери са доста ориентировъчни, зависи много от структурата на детето също. Със сигурност бих сменила на гащи, ако все едно още сте на памперс.

Иначе ползваме Памперс и Пуфис, каквото хвана на промоция.

# 606
  • София
Момичета, ще записвате ли бебетата на детска кухня? Ако да, към коя сте се насочили? Интересуват ме частните мен.

# 607
Аз записах детето на кухня.Днес му беше първият ден.Изяде си манджичката.Но аз не съм от София,немога да дам мнение.

# 608
Ние сме с Little angels, издържа цяла нощ. Отдавна све на 4ка, даже последните купих 4+ .
Моята явно е дебеланка, защото преди месец беше почти 10кг Bowtie ама и батко и беше така, а сега му се четат ребрата.
От няколко дни я слагам на гърнето да свиква.

# 609
  • София
А кухнята какво хранене предлага- за цял ден (закуска, обяд, вечеря) или само едно?

# 610
По принцип кухнята се води за едно хранене - супа, основно и десерт, но много деца не изяждат такова количество и майките го дават на две хранения, а десерта сигурно на нещо междинно.

# 611
По принцип кухнята се води за едно хранене - супа, основно и десерт, но много деца не изяждат такова количество и майките го дават на две хранения, а десерта сигурно на нещо междинно.

Общо идва към 600 гр., няма как някое дете дя изяде толкова. Аз разделям супа и основно в два дни, десерт давам за следобедна или сутрин.

За момента съм взимала само Фуристо и съм супер доволна. Този пост май съм го пускала още веднъж, но все пак в много полезен https://www.snejanaatanasov.com/2024/03/2024.html?m=1

# 612
mokka това го съм го пропускала, благодаря много. Аз също съм доволна от Фуристо, единствено понякога правя доста сладки десерти (поне за моето разбиране, винаги опитвам) и тогава не го давам. И аз за сега давам обяд и вечеря и междинка от кухнята. Закуската си я правя. Той понякога и това не изяжда изцяло, но не насилвам като не иска. Наддава добре. Не е ревал от глад.

Взимам от време на време и Tastylab, но като цяло съм разочарована от доставка и понякога е една идея по-малко теглото. Ще вида да пробвам и други по-нататък. Моят човек вече си яде нормални манджи и ще трябва да е някоя, която не дроби и пасира.

# 613
Ние сме на Ян Бибиян. Доставя се в Монтана, иначе е софииска. Предролагам се доставя и в други градове. Супа, основно, десерт или според зависи менюто, което си избираш. Порцията е 210гр. Аз съм писала и преди. Десерта, го давам на следващия ден на закуска. Супата на обяд, основното - вечеря Simple Smile Благодаря за отговорите. Ще пробвам с други памперси. Пробвахме с гащички на молфикс, но резултата беше същия.

# 614
  • София
ааа, така ако се дава менюто и за други хранения, супер. Че ми идва малко скъпо 15лв за едно хранене и после така или иначе трябва да готвя, малко ми се обезсмисляше, но така както вие го представихте - хареса ми. Не съм по готвенето и тази опция ще я тествам- с кухнята. Разбира се, и аз ще му готвя, но като за разнообразие и малко почивка за мен звучи супер.

Общи условия

Активация на акаунт