Отговори
# 135
Оле представям си тея деца, родени в ретрограден Марс 🤣

Mamelitka, имам такива подплънки. Като цяло може и без тях. Разказвах на момичетата, че правих компреси с кърпички и бяха по-топли/студени. Иначе си ги взех за болницата.

Аз осъзнах че каквото и да става до 3-5 дни бебето идва 😄 Гледам да спя като за последно.
Има ли някоя мама, неродила, за 14.12.

# 136
falan1, има народили за 12.12. 😀

До кога е този ретрограден Марс? Защото представете си бебе стрелец, родено например на петък 13ти и то в ретрограден Марс....леле мале. 😀

Аз нямам никакви признаци, хич вече не го мисля. Бебка си ме рита, едва ходя, ама каквото е. Ако продължам така пък поне може и до Козирог да го докарам. 😀

# 137
Честита нова седмица! Няма измъкване, тази седмица ще раждам вече. Grinning Поне ще е ден преди петък 13-ти. 37+6 съм днес и приложението ме извести да следя за знаци на прееклампсия.
И честито на Kiwito! Blue Heart

# 138
Леле почнах да се вълнувам за вас Joy

# 139
Мен отсега ми е тъжно, че няма да се спи. Повтарям си, че е за кратък период от месеци до година 😅
Иначе макар сополите възвърнах сили и съм днес 3 шкафа изчистени напред. Ако събера сили и за печката вече да се предава това дете и да излиза.

# 140
  • Пловдив
Аз да се оплача, че от няколко дни ме болят ставите на пръстите на ръцете. Трудно ми е даже вафла да си отворя 😂

# 141
Като гледам как нямате търпение да родите, се чувствам малко тъпо, че толкова ме е страх от наближаващата ми дата за секцио, вместо да се радвам 😅

# 142
Аз да се оплача, че от няколко дни ме болят ставите на пръстите на ръцете. Трудно ми е даже вафла да си отворя 😂

И аз съм така, направо изтръпват ръцете понякога. Както Дух беше предложила, пробвай със сок от магданоз, може да предизвика контракции обаче. Някъде прочетох, че зависи бебето как е, може да притиска нерв и от така да се получава. Опитай и с упражнения за раменете и врата и топла вода.

# 143
Съжалявам, не знаех, че може да предизвика контракции. Мен предната бременност АГ то ми го каза, но не ми каза за този страничен ефект.

Като гледам как нямате търпение да родите, се чувствам малко тъпо, че толкова ме е страх от наближаващата ми дата за секцио, вместо да се радвам 😅

И мен ме е страх. Хем ми е за втори път. Нормално е да ни е страх.

Мен отсега ми е тъжно, че няма да се спи. Повтарям си, че е за кратък период от месеци до година 😅
Иначе макар сополите възвърнах сили и съм днес 3 шкафа изчистени напред. Ако събера сили и за печката вече да се предава това дете и да излиза.

Не се настройвай предварително. Някои бебета си спят доста добре. Особено ако са от типа, които обичат режими и им го нацелиш.

# 144
Момичета, някой с гъста кръв? Пиете ли нещо?

# 145
Момичета, само аз ли имам проблем с храната :/ направо вече не мога да се храня нормално. Сигурно порцийте за деня са ми като на 5 годишно дете. Тесто не мога да близна. Имам чувство, че стомаха ми е на гърлото. Като хапна 3 хапки или ще имам неистови и брутални киселини или ще се чувствам толкова претъпкана, че получавам сърцебиене и задух. А реално съм ужасно гладна ://// Искам като човек да се нахраня вече...

# 146
falan1, има народили за 12.12. 😀

До кога е този ретрограден Марс? Защото представете си бебе стрелец, родено например на петък 13ти и то в ретрограден Марс....леле мале. 😀

Аз нямам никакви признаци, хич вече не го мисля. Бебка си ме рита, едва ходя, ама каквото е. Ако продължам така пък поне може и до Козирог да го докарам. 😀
Аз също съм в отбора за 12.12😬😬

# 147
Аз мога да кажа само - боли ме. Лошото е, че стана време да раждам, а аз още не мога да различа контракциите от болките от движенията на бебка. Сега се прививам тук, въздух не ми остана....ама не мисля, че са контракции, защото и бебето се върти. Казвам ви, няма да разбера като стане време. 😀

Лили, аз успявам да се нахраня, но веднага след това започват киселини и рефлукс. Преди няколко дни както стоя, направо почнах да повръщам. Вече няма храна от, която да не получавам киселини....постоянно ми горят червата.

Иначе за съня пак да кажа, и сега не спя много ползотворно с тези 15 ставания всяка вечер за тоалетна и киселините.

Страх ме е много от болката, но си искам вече бебетоо. Имам чувството, че съм бременна от цяла година.

# 148
Е, то горе-долу толкова. Гледам, че вече има тема за термин август 2025, ние още не сме закрили годината. Grinning Аз почвам Биозин мама х2,  че нещо тръгвам да настивам, а не трябва да се разболявам точно преди секциото.

# 149
Момичета, само аз ли имам проблем с храната :/ направо вече не мога да се храня нормално. Сигурно порцийте за деня са ми като на 5 годишно дете. Тесто не мога да близна. Имам чувство, че стомаха ми е на гърлото. Като хапна 3 хапки или ще имам неистови и брутални киселини или ще се чувствам толкова претъпкана, че получавам сърцебиене и задух. А реално съм ужасно гладна ://// Искам като човек да се нахраня вече...
Аз съм така, обяснявам си го че нямам място в стомаха за храна. Вчера съм на една филия с кашкавал и 5-6 мандарини. Но и като не спя нощни време, компенсирам през деня и нямам глад. Моят ме заплашва с един черен дроб, че днеска ще се готви и трябвало да ям. Преди да вляза в болницата пак сме щели да ядем черен дроб. Пращам SOS сигнали и дано хемоглобинът от днес ми е Ок, че положението е на дроб или смърт😃😃😃

Общи условия

Активация на акаунт