Отговори
# 150
  • Пловдив
Дроб не ям 😂 Но като цяло за момента нямам проблем с храненето и си се тъпча на поразия. После ми става тежко де 😂 Ама като ми се дояде нещо и не мирясвам.

# 151
Момичета, веднага след като родите и ще сте отново себе си! ❤
Още малко! 💪🏻
Родилите мами не се включват за да обменяме опит…

# 152
Момичета, веднага след като родите и ще сте отново себе си! ❤
Още малко! 💪🏻
Родилите мами не се включват за да обменяме опит…
Сигурно не знаят на кой свят са. Много успокояващо 😃

# 153
Родила мама се включва ахаха и аз бях за 12.12 .Вкъщи сме си вече. Аз не само не съм себе си ,а даже не знам коя съм. Хемороиди цъфнали като майска роза от раждането, епизиотомията боли... отоци на краката, гърдите... ах гърдите много  зор.. бе няма да ви плаша повече хаха едно е сигурно всичко ми минава щом я видя

# 154
От 7 дневна седмица една вечер спя като пор без киселини, през останалото време е ад, нищо не помага ни газирана вода, ни Талцид. Не ща да ям , ама мъжа мърмори, да не седя гладна. Е как да му обясня, че ако ям става страшно. Решила съм, ако бебето не се пръкне до 13ти, на 16ти да ходя в болницата за прием, че плацентата била 3та степен.
Сърбежът по тялото изчезна за сега, контракции никакви нямам, обичаме се с ММ през ден, ананас пробвах, изчистих цялата къща, праха обрах... и нищо. Мързеливо като братята си се оказа. Мрън.

# 155
Момичета, само аз ли имам проблем с храната :/ направо вече не мога да се храня нормално. Сигурно порцийте за деня са ми като на 5 годишно дете. Тесто не мога да близна. Имам чувство, че стомаха ми е на гърлото. Като хапна 3 хапки или ще имам неистови и брутални киселини или ще се чувствам толкова претъпкана, че получавам сърцебиене и задух. А реално съм ужасно гладна ://// Искам като човек да се нахраня вече...
Аз съм така, обяснявам си го че нямам място в стомаха за храна. Вчера съм на една филия с кашкавал и 5-6 мандарини. Но и като не спя нощни време, компенсирам през деня и нямам глад. Моят ме заплашва с един черен дроб, че днеска ще се готви и трябвало да ям. Преди да вляза в болницата пак сме щели да ядем черен дроб. Пращам SOS сигнали и дано хемоглобинът от днес ми е Ок, че положението е на дроб или смърт😃😃😃

===
Ох дробче Grinning Много обичам и аз ще се опитам тези дни. На мен и коремът ми не е много изпъкнал, стпи по- навътре и имам чувство, че още повече бебето допринася да няма място за храна. Просто се притеснявам, че така вървя малко хилава и да не вземем сега да изоставаме на финалната права. То без нормална храна и нормален сън накрая ще ми е като в сън като тръгна да раждам. Grinning За днеска съм на няколко лъжици скир и кисело мляко и някакви смляни семки вътре и една дишам от киселини. Вече мъжът ми като се храни, ходя в другата стая, че да не се дразня от вкусотийки ...

# 156
Здравейте,момичета.Как сте? Аз не съм вкизала няколко дни тъй като бях в болница,после се занимавах с квартири и ми беше доста напрегнато.На всички нови бебчета в темата желая да бъдат много здрави,а на мамите бързо възстановяване❤ Аз днес пътувам за София,закрепихме положението със системи(тапата падна,но нямах разкритие) но за късмет днес съм с леки спазми.Дано не родя по пътищата😂

# 157
Аз съм в отбора на големите апетити. Май бебето слезе надолу и киселините отпуснаха хватката си 🤐
Иначе някой път сред раждането нещата леко се влошават преди да се подобрят. За всички що имат шевови и хемороиди и т.н. мога да си представя какво ви е :/ но тялото ще почин да се възстановява.

# 158
Родила мама се включва ахаха и аз бях за 12.12 .Вкъщи сме си вече. Аз не само не съм себе си ,а даже не знам коя съм. Хемороиди цъфнали като майска роза от раждането, епизиотомията боли... отоци на краката, гърдите... ах гърдите много  зор.. бе няма да ви плаша повече хаха едно е сигурно всичко ми минава щом я видя
Ако имаш нужда от някаква подкрепа, потърси я. Има и много безплатни доброволни консултанти, поне за гърдите могат да ти помогнат. Съчувствам ти и ти желая скоро да се почувстваш по добре.

# 159
Момичета, днес за първи път ми направиха преглед за разкритие. Беше брутален 😀. Не очаквах такава болка. Аз съм в 38+3 и имам само 1см разкритие, което е доста демотивиращо 😂 Мислех си, че тези дни ще излезе… Има ли някоя от вас с опит, която да разкаже малко как се е движила с разкритието си през първата бременност? Ще бъда благодарна, ако сподели 🙏🏻

# 160
И аз имам проблеми с гърдите, но май съм в правилната посока и се поуспокоих.
Снощи имаше малкия кръв малко от пъпчето, но беше еднократно.
Преди два дни пък го боля корема и веднага капки и за сега е добре.
Новородените ви само спинкат ли или и будни стоят?

# 161
Цитат на: G.G15
До кога е този ретрограден Марс? Защото представете си бебе стрелец, родено например на петък 13ти и то в ретрограден Марс....леле мале.😆
[/quote
GG15, някъде до 23 февруари го дават. И на челна стойка да стоим, няма как да го избегнем 😁🤸‍♀️🤸‍♂️😁
falan 1, благодаря за съветите. Тъкмо се засилих да ги поръчвам тези подплънки, че във Висвиталис бяха на промоция. Сега се замислям!?!?!??

# 162
Дремнах 1 час и бебка заспа, защото в момента не се мята и корема не ме боли. 😀

9ти месец е влакче на ужасите....не знаех, че ще е толкова хаотично. Един ден си добре, на следващия като блъснат с камион, после пак ти минава...болки, киселини, запек, разстройство, летаргия, безсъние...

Чакайте да ви покажа мезонета на моята мързелана. Имайте предвид, че съм качила към 11 кг, но само на корем. И по принцип съм си слаба. Та сега са наистина както някой беше казал 2 клечки в един картоф. Вчера се снимах и си викам божеее, защо никой не ме е казал какво буре съм. Поне като осъзнах колко ми е голям всъщност корема разбрах как бебка успява в 39 седмица да се върти. 😀

Отваряне на ваша отговорност. 😀

Скрит текст:

# 163
  • Пловдив
G.G15, още в родилното ще я махнеш топката.
И аз така от време на време се снимам и чак ми е странно колко съм огромна 😄 17 кг почти само на корем. Айде 2-3 да са по тялото разпръснати. Даже отгоре още де вижда как ми се броят ребрата 😀 И съм 34 седмица, надявам се още поне 2-3 седмици да изкарам.
Скрит текст:

# 164
Ох че хубаво коремче..пу пу.Моето коремище е цялото в стрии ;

А относно разкритието - можехда се случва и бързо, може и явно бавно. Аз си мислех, че като тръгва разкритие и си раждаш. Чак сега на втората бременност осъзнах, че някои мами си ходят дни наред с разкритие. И не знам кое е нормално, ама явно всичко

Общи условия

Активация на акаунт