). Така де, аз ще ти го кажа "Все тая как ще родиш. Важното е ти и бебето да сте добре. Лекарите ще преценят дали има нужда да оставаш в болницата".
Добро утро на всички colo fechado като мен и на мацките с по 4 cm от 2-3 седмици с термин 12.12
)) Желая на всички мами със скорошни термини в най-скоро време да цъфнем и вържем като на снимката- ама по най-неболезнен начин! А на майката на астралната близначка на моята неродена кукла, с най-Gangsta nickname G.G15 ще кажа- ето това е позата и на моята, за която говоря от 2 седмици… Седи си в тая неблагоприятна поза и това е… Тази поза заемали много малко бебета- само 0,5 %. В немскоговорящите страни такива деца се считали за големи щастливци и с много дарби, защото още отсега гледат към звездите. Казаха ми, че това няма значение сега, а се гледа чак по време на раждане, защото дотогава много деца си търсели “правилния” изход и се обръщали… Ако не стане и се закучи нещо, аз ще искам секцио и то навреме… Няма да чакам 20 часа преди да го поискам и да се измъчим и двете като грешни дяволи

Препоръчани теми