Ние с Преси сме добре. Децата са болни и ги пратих при майка ми. Аз също нещо ме дразни да кашлям, запушен ми е носа, но не и нещо сериозно. Кърмя….честко и се надявам да го опазим. Вчера ни изписаха и беше шоу през нощта. В 12 дадох формула и спа до 3. После пак се кърмихме. Гледам да увелича количеството, че явно първата нощ са го натъпкали здраво, като видях какви конски дози правят. Не е акал няколко дни, но пък на всяко кърмене (на час два) има пишкато, което и ок. Отделно се и жлътна и това допълнително утежнява кърменето.
Малко съм недоспала, но днес ходих до Спиди и до близкия хипермаркет и съм много добре 😀 Будя се сама нощем на около 2-3 часа. Сякаш тялото ми ми казва да храня бебето. Той понеже и поспалив заради жълтеницата. От 10 кг съм свалила 5, остават още 5. Ами май се отчетох. Туй то 😀🥰
Поне за сега, няма спане през нощта, през деня вече спи само на мен, буден все кисел, не мога да го оставя никъде, активности за сега няма освен кърменето. В количката започна да реве докато на заспи и след като стане. Абе забавата започва.

Поздрави от най-сладките бузки, които от операционната си е нон-стоп с мен
Днес нагласихме Елена за снимка за страницата на болницата. Бях взела много дрешки, ама се оказа че с тези от болницата е много по-лесно…. Та само комплектът за изписване ще използвам…