Кървене в 4 месец

• 549
  • 22
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета. Ще се радвам да ми дадете мнение, ако сте запознати. Имам следния проблем:
На 21.11. прокървих доста и като отидох в болницата ми казаха, че имам отлепяне на плацентата - бях в 13 седмица тогава. Кръвотечението спря още на другия ден, но след 7 дни като ме изписаха и се прибрах отново започна да тече кръв. Пак се върнях и ми казаха, че е стара и трябва да изтече. Във вторник бях при моята лекарка и ми каза, че тази кръв трябва да изтече, но и до днес продължава. Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобно нещо, че аз много се притеснявам

# 1
  • София
Да. Кървях в 14та седмица и после 3 седмици се чистих. На 5ти август родих здраво момченце. Simple Smile

ПС. Лежах до 34та седмица.

# 2
Да. Кървях в 14та седмица и после 3 седмици се чистих. На 5ти август родих здраво момченце. Simple Smile

ПС. Лежах до 34та седмица.

А кръвта тъмна ли беше ( че моята е тъмно червена)

# 3
  • Бургас
Бих Ви посъветвала да отидете в спешното

# 4
Бих Ви посъветвала да отидете в спешното

Аз бях на доктор и ми казаха, че е стара кръв.

# 5
  • Бургас
Не знам,аз бих потърсила и друго мнение. Запазете спокойствие, пийте предписаните медикаменти, лежете, но ако продължава или се усилва Спешното е вариант. Трябва да сте под наблюдение за мен...поне известно време

# 6
  • София
Ами при мен беше кафяво, много тъмно, към черно. Абсолютно стара кръв.

И моят съвет е за друг специалист. Аз съм лежала 3 пъти поради кървене. Без хоспитализация е несериозно.

# 7
Ами при мен беше кафяво, много тъмно, към черно. Абсолютно стара кръв.

И моят съвет е за друг специалист. Аз съм лежала 3 пъти поради кървене. Без хоспитализация е несериозно.

Ами аз в неделя бях в спешното и оттам ме върнаха, че тази кръв трябва да изтече. Във вторник ходих в Щерев и докторката също ми каза, че няма смисъл от болница. Но разберете ме, аз много се притеснявам, понеже кръвта е тъмно червена, не е кафява.

# 8
  • София
Съветвам Ви да отидете в спешното на Токуда, не Щерев.

# 9
Намерете си друг лекар! Задължително нова консултация.  И  почивка и лежане трябва.

# 10
  • Поморие
Здравейте, момичета. Ще се радвам да ми дадете мнение, ако сте запознати. Имам следния проблем:
На 21.11. прокървих доста и като отидох в болницата ми казаха, че имам отлепяне на плацентата - бях в 13 седмица тогава. Кръвотечението спря още на другия ден, но след 7 дни като ме изписаха и се прибрах отново започна да тече кръв. Пак се върнях и ми казаха, че е стара и трябва да изтече. Във вторник бях при моята лекарка и ми каза, че тази кръв трябва да изтече, но и до днес продължава. Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобно нещо, че аз много се притеснявам
С първата бременност за малко щях да изгубя сина си към 9 г.с., оказа се недостиг на прогестерон и ми предписаха съответните лекарства. За 1-2 седмици всичко се нормализира. Бях предимно на легло 2-3 дена. И аз бях много уплашена, но щом видях, че с времето всичко се нормализира, се успокоих.
Желая ви успех!

# 11
Днес се обадих на 2 лекари и те ми казаха, че тази кръв трябва да изтече, а през седмица само да ходя на преглед, за да се види дали има пулс. Но все пак се притеснявам леко като я гледам тази кръв.

# 12
  • София
Ама защо само се обаждате?? Отидете на преглед. Не е сериозно това.

# 13
Ама защо само се обаждате?? Отидете на преглед. Не е сериозно това.

Кое не е сериозно? Аз съм се обадила на лекарите, които ме преглеждат. Единият от тях ме преглежда във вторник. Не мисля че е уместно да давате мнение кое е сериозно и кое не.

# 14
  • София
Аюи напротив- искате съвет какво да правите и Ви се дава. А аз съм била на Ваше място и затова си позволявам.
Да, не звучи като да се отнасяте сериозно към ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт