Предстои ми инсеминация - тема 36

• 19 463
  • 619
  •   2
Отговори
# 570
Мале, такова е. Днес е 25.1 - на 12 ден от инсето. Повторих го, разбира се.

Шокирана съм, не очаквах изобщо, че е възможно.

Ще повторя след 48 часа ииии ще се зарадвам, ако мине всичко добре след 9 месеца.

# 571
  • Sofia
Мале, такова е. Днес е 25.1 - на 12 ден от инсето. Повторих го, разбира се.

Шокирана съм, не очаквах изобщо, че е възможно.

Ще повторя след 48 часа ииии ще се зарадвам, ако мине всичко добре след 9 месеца.

Ехааа, браво. Стискам палци всичко да се развива нормално. Дано се похвалиш с хубаво удвояване след 2 дена.

# 572
Много тихичко и внимателно се похвалвам със 175% увеличение за 48 часа. Каквото и да се случи от тоя момент нататък, поне вече съм спокойна, че не е невъзможно.

Пожелавам на всички ни скоро да се срещнем по другите теми във форума и от все сърце ви благодаря, че сте толкова мили и подкрепящи, момичета. ❤

# 573
  • Sofia
Много тихичко и внимателно се похвалвам със 175% увеличение за 48 часа. Каквото и да се случи от тоя момент нататък, поне вече съм спокойна, че не е невъзможно.

Пожелавам на всички ни скоро да се срещнем по другите теми във форума и от все сърце ви благодаря, че сте толкова мили и подкрепящи, момичета. ❤

И аз много тичхичко да ти кажа 'Честито'. Стискам палци всичко да се развива нормално и след 9 месеца да се похвалиш със здраво бебче.

# 574
Здравейте отново. Снощи поставихме Овитрел и утре в 11ч.ми е първата инсеминация. Хем се вълнувам, хем се притеснявам.Blush

# 575
Стискам палци! Да е на късмет Hug

Здравейте отново. Снощи поставихме Овитрел и утре в 11ч.ми е първата инсеминация. Хем се вълнувам, хем се притеснявам.Blush

# 576
Благодаря!  Hug

Стискам палци! Да е на късмет Hug

# 577
Дами, здравейте
Предстои ми инсеминация, но съм малко объркана от процедурата и ми се иска да го съгласувам с хората, преминали през това:

Скрит текст:
В началото на МЦ ми назначиха Летрозол, който пих от 3 до 7 ден. Вчера бях на преглед и се видя нараснал фоликул до 20мм, но доста тънка лигавица. Доки каза, че няма да слагаме таймираща инжекция, за да дадем шанс да се удебели, но все пак иска да направим инсеминация на ден 11 от МЦ.

Oчаквах, че ще видя поне бледа черта за овулация на пикливите тестове вкъщи, но няма нищо, а по принцип бледнее няколко дни преди LH peak. Това, което се чудя е - без таймиращата инжекция няма ли голям шанс тоз фоликул да презрее и нищо да не стане от него? По принцип цикъла ми трае 32 дни и ову се пада на 16 ден, та сега както е доста нараснал, ми звучи малко странно.

Ще съм благодарна ако някой сподели повечко опит и знания.
Пожелавам успех на всички, минаващи през процедурите - и дано скоро се похвалите с добри новини Animal Hatching Chick

# 578
Ами за да не се гадае и играе на сляпо, се пускат ЛХ и Естрадиол и така се преценява положението Confused не се гледа само размерът на фоликула. Стискам палци за успех!

Дами, здравейте
Предстои ми инсеминация, но съм малко объркана от процедурата и ми се иска да го съгласувам с хората, преминали през това:

Скрит текст:
В началото на МЦ ми назначиха Летрозол, който пих от 3 до 7 ден. Вчера бях на преглед и се видя нараснал фоликул до 20мм, но доста тънка лигавица. Доки каза, че няма да слагаме таймираща инжекция, за да дадем шанс да се удебели, но все пак иска да направим инсеминация на ден 11 от МЦ.

Oчаквах, че ще видя поне бледа черта за овулация на пикливите тестове вкъщи, но няма нищо, а по принцип бледнее няколко дни преди LH peak. Това, което се чудя е - без таймиращата инжекция няма ли голям шанс тоз фоликул да презрее и нищо да не стане от него? По принцип цикъла ми трае 32 дни и ову се пада на 16 ден, та сега както е доста нараснал, ми звучи малко странно.

Ще съм благодарна ако някой сподели повечко опит и знания.
Пожелавам успех на всички, минаващи през процедурите - и дано скоро се похвалите с добри новини Animal Hatching Chick

# 579
Здравейте на всички, събота ми направиха първата инсеминация, вчера вечерта започна едно много леко кафеникаво зацапване, което си продължава о днес. Много е малко, и се лудя дали имам как да е от дуфазона? На някой дали му се е случвало? Имах Цветна снимка преди инсеминацията но от тогава мина една седмица и не съм имала никакво кървене или зацапване, та ще ми е странно да е пост ефект от нея. Просто се чудя този дуфазон може ли да причини такова нещо?

# 580
  • Sofia
Здравейте на всички, събота ми направиха първата инсеминация, вчера вечерта започна едно много леко кафеникаво зацапване, което си продължава о днес. Много е малко, и се лудя дали имам как да е от дуфазона? На някой дали му се е случвало? Имах Цветна снимка преди инсеминацията но от тогава мина една седмица и не съм имала никакво кървене или зацапване, та ще ми е странно да е пост ефект от нея. Просто се чудя този дуфазон може ли да причини такова нещо?

E.M.A, ако със сигурност зацапването не е от ЦС. Ако имаше зацапване щеше да е непосредствено след нея, а не чак сега.
Да не би да имаш в предвид Дуфастон? Това е прогестерон, аз лично не съм имала такъв опит с него. Обикновено трябва да ти дойде цикъл/зацапване 2-3 дена след спирането му (поне при мен така работеше). И в момента съм на прогестеронови терапии заради ендометриоза, но докато приемам прогестерона, никога не ми е идвало/зацапвало, чак след като го спра.
Освен да има някакво дразнене от самата процедура и бъркането с катетърчето, не знам какво друго да е.

# 581
Много ми е интересно коя е тази клиника, която прави инсеминация в месеца с цветна снимка? Направо съм потресена!😳
Иначе дуфастон точно спира зацапване т.е хормонална недостатъчност- не би трябвало да е от него. Както са писали, може да са наранили шийката на матката и от там да има кафеникаво зацапване.

# 582
  • Sofia
Бубе, аз като незнаеща и не разбираща в началото на нашето 'приключение' с репродуктивните, направихме същата грешка. Инсеминация в месецът на цветната снимка (случаят беше същият като при ЕМА - седмица след нея). Лекарката предложи, каза, че съм имала 2 много хубави фоликула (без стимулация), че моментът бил идеален и ние веднага се съгласихме...Щом може, що да не. Таз глупост се прави в Надежда, дали се практикува другаде, не знам.

# 583
Rouina За съжаление, на много места инсеминации се правят “проформа” да минат четири и да се премине към по-доходоносното ин-витро! Наистина е много порочна практика, все пак самата процедура не е евтина. А има двойки, които при отлично направена инсеминация ще имат успех. Просто ми е жал, като знам аз с какви надежди минах през тези процедури!

# 584
  • Sofia
Bubolina*86, да, ясно ми е как се случват нещата. Направихме и 4те набързо, набързо последователно, защото уж бяхме здрави и то ще стане. Видимо нямахме сериозни проблеми, освен леко занижената морфология и леко завишена фрагментация при ММ... Ама то без изследвания, които да се направят предварително така стоят нещата. Гърмиш пари и се надяваш да стане нещо.

Общи условия

Активация на акаунт