Предстои ми инсеминация - тема 36

• 16 061
  • 516
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, то шанс винаги има, но в случая моето мнение е да не се мъчите с инсеминации. Мисля, че бихте могли директно да кандидатствате по фонда за инвитро с мъжки фактор.
Нека ме поправи някой, ако греша.

Какво казва репродуктивният?

# 61
Здравейте, момичета! Изчетох доста голяма част от темите, но искам да попитам за всеки случай. Планирам да запазя час за консултация и впоследствие и за инсеминация при д-р Станулов в Доверие или при Андреева в Щерев. Можете ли да ме посъветвате преди това ли да си направя цветната снимка за проходимост на тръбите или след консултацията те ще ме изпратят и на тази снимка? Ако може да ме посъветвате и къде да я направя!
Благодаря предварително!

# 62
Първо преглед, нека репродуктивният ти назначи снимката. В зависимост кой избереш към различен доктор ще те насочат.

Аз лично съм доволна от цветната снимка при Билчев в Щерев макар във форума да прочетох много отрицателни мнения за него. Мина много бързо, безболезнено(но пък моите тръби се оказаха пропускащи) и отношението беше прилично. Беше без упойка. На места правят ЦС с упойка.

# 63
Записвам се и аз, на 21.01 ми направиха инсеминация и сега броя дните...имам разни симптоми...напрежение в гърдите което започна преди 3 дена. Тази сутрин след закуска ми се гадеше...постоянно ми се спи...особено след обяд или рано вечер...и силно се надявам да не си внушавам. Стискам палци на всички нас, които мечтаят , очават и честито на всички, които имат успешен резултат.

# 64
Записвам се и аз, на 21.01 ми направиха инсеминация и сега броя дните...имам разни симптоми...напрежение в гърдите което започна преди 3 дена. Тази сутрин след закуска ми се гадеше...постоянно ми се спи...особено след обяд или рано вечер...и силно се надявам да не си внушавам. Стискам палци на всички нас, които мечтаят , очават и честито на всички, които имат успешен резултат.
Силно ти стискам палци, с един ден разлика е и моята инсеминация. И аз съм в трепетно очакване с подобни симптоми-напрежение в гърдите, тежест в корема (най-вече отляво), рано ми се доспива, но пък не мога и да спя като хората, а преди не можеше да ме вдигнеш от леглото....Успех дано и двете имаме положителни резултати Flowers TulipFlowers HibiscusTwo Hearts

# 65
  • Sofia
Момичета, не искам да ви разочаровам, но ако приемате прогествронови медикаменти след самата процедура вероятно симптомите са от тях. Ние минахме през една инсеминация, като в последствие ми беше назначен Дуфастон - болките в гърдите бяха доста неприятни, също така и силна сънливост. За жалост инсеминацията ни беше неуспешна. В момента сме в процес на стимулация за следваща инсеминация. Успех ви желая и дано са се получили нещата.

# 66
Здравейте, може ли някой да сподели как протича самата процедура(ходене на прегледи, стимулация)…. На мен ми предстои скоро

# 67
  • Sofia
Здравейте, може ли някой да сподели как протича самата процедура(ходене на прегледи, стимулация)…. На мен ми предстои скоро

Не мога да каже със сигурност, че всеки процедира по един и същи начин. Като цяло първата ни беше на естествен цикъл и нямаше кой знае колко следене.
Втората започнахме с преглед на 2ри ден от цикъла, като от болницата ни дадоха медикаменти за стимулация, които започнахме от 3ти ден и приемах 5 дена. Утре имам час за проследяване и ще кажат кога ще е процедурата и какво следва, но като цяло поне първият път когато правихме - 2 дена преди самата процедура трябваше да си поставя инжекция за таймиране на овулацията, като 2 дена след това се случи и процедурата - викат партньора около 2 часа преди това да отдели материал и да се пречисти и след това ще се обадят и на вас. При мен нямаше болки и дискомфорт по време на самата процедура, но имах леко кървене за около 2 дена след това (по-скоро зацапване, като ме предупредиха че в нормално) и лек дискомфорт в яйчниците на следващия ден.

# 68
Момичета, не искам да ви разочаровам, но ако приемате прогествронови медикаменти след самата процедура вероятно симптомите са от тях. Ние минахме през една инсеминация, като в последствие ми беше назначен Дуфастон - болките в гърдите бяха доста неприятни, също така и силна сънливост. За жалост инсеминацията ни беше неуспешна. В момента сме в процес на стимулация за следваща инсеминация. Успех ви желая и дано са се получили нещата.

Здравей Rouina91,

Аз не приемам никакви медикаменти освен витамини...

# 69
На 22.01 беше първата ми инсеминация на естествен цикъл. Ходих на преглед на 2ри , 7ми ден и 9ти ден , отделно пусках стандартните преди процедура изследвания,  няколко пъти кръвни изследвания на хормони. При самата процедура не усетих нищо , мина много бързо. В случай,  че няма положителен резултат,  февруари пак...

# 70
Потвърждавам, с разликата , че никога не съм имала болка или каквото и да е усещане в гърдите( аз и преди цикъл нямам), но в яйчниците определено може да се усети напрежение от прогестерона..

# 71
Здравейе и аз минах на преглед на 2ри , 7ми ден и 9ти ден , отделно пусках стандартните преди процедура изследвания,  кръвни изследвания вирусологи и хормони.  На самата процедура чаках малко повече , защото за обработката на марериала трябваше да приложат ЗИМОТ .

# 72
Здр момичета може ли да споделяте в кои клиники правите инсеминация . Бургас при др Душепеев бях но се отказвам до продължа при него. Моля за мнения Плевен клиника Кирм Света Елисавета .

# 73
София ви е доста по-близко, има голям избор от клиники и специалисти, Плевен не е от препоръчванете клиники. Тутракан, също не е далеко от Бургас и клиниката има добра слава, дори момичета от София пътуват до там.
Споделям и моя опит -инсеминации правих в Щерев при доц. Андреева, последната беше успешна, за съжаление не се разви успешно.
Желая ви успех и най-важното е да усетите лекаря.
Здр момичета може ли да споделяте в кои клиники правите инсеминация . Бургас при др Душепеев бях но се отказвам до продължа при него. Моля за мнения Плевен клиника Кирм Света Елисавета .

# 74
Ние успяхме в МЦ Афродита в София. Ако сте от Бургас малко далечко , но си заслужава. Успех

Общи условия

Активация на акаунт