Предстои ми инсеминация - тема 36

• 21 741
  • 647
  •   2
Отговори
# 645
Borovinka, както са Ви казали, пълният пикочен мехур е изискване, което май всички имат и не е нещо странно, макар като си незапознат ти звучи странно.
Чакането, за съжаление, е във всяка добра клиника и добър доктор. Аз всеки път чакам чинно 2 часа за преглед и 1 час за инсеминацията, защото отивам със съпруга си по-рано, иначе си спазват часовете за инсеминация. Последния път и на мен ми се случи да не преценя колко течности да пия и вече умирах от болки и ми казаха да "пусна мъничко".
Това с мисленето вече като го чуя се изприщвам, защото първите 2 години като не го мислех пак не се получаваше и затова тръгнахме по доктори. Сега като ми каже някой "спри да го мислиш и ще стане, чувал/а съм, че е ставало при други" ми идва да го плесна. Може да има някаква истина, не знам, но има жени с нито една бременност - като мен.
Вие все пак имате едно дете, което значи, че вероятно нямате сериозен проблем, щом и втория път се е получило, макар след 1 година, така че не вярвам особено да е било, защото сте се разсеяли с пътуване.
Честито и лека бременност!

# 646
Благодаря.
Споделеният ми опит и преживяно, което съм усетила като трудно и натоварващо, а за нечий път е само начало, няма за цел да дразни…
И за да не изпадам в още клишета, просто ще напиша, че се възхищавам на устойчивостта на всички споделящи тук.

# 647
Здравейте! Днес преминах втора инсеминация и за разлика от първата тази беше доста болезнена.Получих силна болка ниско долу в корема , подобна на тази като при цикъл. Лекарят каза,че няма как да ме боли и не знае защо така се е получило, че направо съм била единствена с такива оплаквания . Искам да попитам дали на някоя от вас се е случвало нещо подобно? По принцип имам нисък праг на болка, но при първата почти нищо не усетих. Искам за следващата инсеминация да се подготвя , за да избегна подобни проблеми. Да споделя, че първо ми поставиха пластмасов спекулум, който се счупи в мен и след това металния, не знам дали не е оказало някакъв ефект. Благодаря предварително за отговорите, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт