Кога най-рано се прави кръвен тест за бременност

• 1 323
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте. Правим опити за бебе като последния беше на 29.11. Цикъла ми идва от 29 до 35 ден най-късно,но искам да си направя кръвен тест за бременност,защото работя с токсични вещества. Искам утре да си направя тест за бременност,но ще е 26тия ден,тоест 7 ден след полов акт. Дали ще покаже вярно или е още рано?

# 1
Зависи кога е била овулацията. Направете си, не ви пречи.

# 2
При инвитро се прави 10 дни след връщане на бластоцит, което е 5 дни след овулация. Която при всеки е по различно време Simple Smile Засичате ли по някакъв начин? Принципно може и 7 дни след имплантация, но лично аз бих изчакала още поне ден, особено, ако не засичате О.
Успех!

# 3
  • Банско
Бих изчакала до 10 дни и тогава бих направила тест.

# 4
  • София
Здравейте. Правим опити за бебе като последния беше на 29.11. Цикъла ми идва от 29 до 35 ден най-късно,но искам да си направя кръвен тест за бременност,защото работя с токсични вещества. Искам утре да си направя тест за бременност,но ще е 26тия ден,тоест 7 ден след полов акт. Дали ще покаже вярно или е още рано?
Здравей!
При МЦ 29 дни: най-рано, 29-14=15+ 12= 27 ден от МЦ
При МЦ 35 дни: най рано, 35-14= 21+12= 33 ден от МЦ
Ако половият акт съвпада с О. -  12 след него - най-рано, може да се направи тест за Б..
Това на теория Simple Smile...+/- 1 ден Simple Smile
Ако тестът за Б. е направен по-рано:
при  (+) , това 99% е вярно
при  (-) , това 50% е вярно
ПП.
ЧХГ започва да се отделя веднага със започването на Имплантацията, която е 7 до 10-ти ден, след зачеването ( което може да се разминава няколко часа с О., 12 до 24 часа, на теория)
Нито по-рано, нито по-късно, защото ембриона, за да се имплантира, трябва да е в определен стадий на развитие.
При проникването на първите, т.н. въси, започва да се синтезира ЧХГ... от нулата, така че му трябва време, за да достигне нива, достатъчни за да позитивира уринния тест... който пък реагира над определени нива на ЧХГ.
Най-рано може да покаже серумния тест на ЧХГ, но е пак след, 11 ден след зачеване... защото той се удвоява средно на 2-3 дни, напр. 1,5--3,0 - 6,0 -12,0... и т.н.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 08:37 от denis©

# 5
Аз си направих тест като ми закъсня 2 дни и тогава беше положителен. На следващия ден пуснах кръвен и стойностите за три дни закъснение бяха около 400.

# 6
Здравейте, имам едно питане. Направих си кръвен тест за бременност 7дни след половия акт, но беше отрицателен. Та въпроса ми е, възможно ли е да е било твърде рано и теста да е бил фалшиво отрицателен?

# 7
# 8
Много благодаря за бързия отговор!!! 🌞

# 9
Здравейте. Имам направен днес кръвен тест за бременност на 8дни закъснение.
Според вас полижителен ли е и добре ли вървят стойнистите

# 10
  • София
Положителен е - тихичко, Честито!
Повтори го след 2-3 дни.

# 11
Повтори го след 2-3 дни.
На 8 дни закъснение?

# 12
Повтори го след 2-3 дни.
На 8 дни закъснение?
Да, с нередовен цикъл съм обаче 6,7,8 са дните на закъснение горе долу

# 13
Ок, не съм спец по нередовна менструация Simple Smile Ако всичко е наред трябва да се удвои грубо за 48 часа Simple Smile Пуснете и прогестерон Simple Smile
Успех!

# 14
Здравейте. Имам направен днес кръвен тест за бременност на 8дни закъснение.
Според вас полижителен ли е и добре ли вървят стойнистите

Не е лоша,но не е категорично потвърждение за бременност.
Проследяването му след 48 часа е необходимо ,за да се види пада или се покачва.

Общи условия

Активация на акаунт