Животът ни с AI - с какво помогна и какво обърка?

• 18 740
  • 420
  •   1
Отговори
# 30
Аз ползвам ChatGTP често в работата, да ми напише текстове по зададена тема, като аз после преправям малко за да не звучат така роботски, давам ми идеи за места наоколо за разходки, написа ми програма за тренировки, и често го питам дали мога да комбинирам определени лекарства. Като разбира се той само ми синтезира информацията, дава насоки, всичко проверявам.
Най-голяма помощ ми е в работата да ми пише имейлите, че имам силна нетърпимост към тъпи въпроси, и ако не беше той да ми омекотява тона щях да съм скарана с цялата фирма и абсолютно сигурно щяхме да сме без клиенти. Laughing

# 31
Трябва да му се признае на AI,че в началото беше кретенче Laughing,но после почна да се (само)учи и вече има някаква полза от него...

Това не напомня ли, че и ние сме минали по този път? Само че си оставаме джуджета по обема на информацията и бързината на обработка.

# 32
На български все още трудно се справя с текст. Ползвам го ежедневно на английски за най-различни неща - от писане на код до създаване на рекламно съдържание и писане на рецензии. Справя се прекрасно, спестява ми страшно много време и ми помага да изкарвам повече пари.

# 33
Като каза код, аз го ползвам и за формули в ексел. Не мога да ги помня всичките, а и не ги знам всички.

# 34
  • Сред мелниците
Аз ползвах наскоро за комбинация на цветове в интериора. Беше ми полезно. Даде ми варианти, които обсъдихме и в момента са ми отправна точка за избор.

# 35
  • София
приемайте всичко, генерирано от AI, с голяма щипка сол, както се казва...
това не е търсачка и не ви гарантира достоверност на резултата.

# 36
Хах, забавно. Питах го за какво ми е полезен, с какво ми помага:
Скрит текст:
Ето преглед на начините, по които използвате помощта ми:

Езиково обучение

• Създаване на персонализиран учебен план за изучаване на език, като се вземат предвид ефективни инструменти и техники.

Здраве и уелнес

• Осигуряване на насоки за загуба на тегло с фокус върху достигане на вашето целево тегло ( .....)
   • Предлагане на съвети за балансиране на физическите упражнения и диетичните нужди, особено като се има предвид вашата медицинска история (силно специфична е)
   • Предлагане на програма във фитнеса и идеи за хранене в рамките на ограниченията, които са ви зададени здравословно

Техника и джаджи

• Помага ви да оцените пригодността на ....( конкретно джаджи и устройства) , управление на уебсайтове и социални медии и игри.

Бизнес

• Подпомагане на вашите усилия за популяризиране на вашият бизнес. Това включва стратегии за социални медии и творчески идеи за съдържание. Създаване на бизнес план.

Обща производителност и технически въпроси

• Подпомагане при настройване или подобряване на инструменти за бизнес или лична употреба.
   • Проучване на начини за използване на технологии (приложения или устройства), за да рационализирате работния си процес и да подобрите креативността си.

Помощ при пътуване

• Предлагане на съвети и идеи, докато сте в командировки, като хакове за производителност, управление на часови зони или поддържане на здравословната ви рутина по време на пътуване.

Персонализирана помощ

• Предоставяне на персонализирани съвети въз основа на вашите уникални нужди, предпочитания и начин на живот.
   • Проследяване на вашите цели и подпомагане на постигането на напредък в различни области на живота.

# 37
Аз ползвах наскоро за комбинация на цветове в интериора. Беше ми полезно. Даде ми варианти, които обсъдихме и в момента са ми отправна точка за избор.
Как му зададе въпроса?

# 38
  • somewhere over the rainbow
Най-голяма помощ ми е в работата да ми пише имейлите, че имам силна нетърпимост към тъпи въпроси, и ако не беше той да ми омекотява тона щях да съм скарана с цялата фирма и абсолютно сигурно щяхме да сме без клиенти. Laughing
Същата работа. Жив да е ИИ - откакто го ползвам, клиентът винаги е прав.

Работя в сферата на онлайн маркетинга и спестява невероятно много време и средства - пише блог статии, постове за социалки, дава идеи и т.н. Върши почти цялата груба работа. Отскоро ползвам sintra - ниво над chatGPT e.

# 39
Няколко пъти го ползвах за общи въпроси, по-скоро за забавление, иначе адаптираните за учене на езици app са доста добри, говориш с AI, поправя те, не висиш над учебници, считам, че това за мен за сега е най-полезно.

# 40
  • Sofia
Ползвах го в работата ми за корекции на код, за предложения за софтуерни решения, но проблема е, че не работи с актуална информация. Проблемите са с авторските плава и етичната част. С друг инструмент правихме демо видеа с аватари с доста добро  качество и автоматичен превод на 22 езика.

# 41
Пробвала съм го по работа, като ме мързи да се ровя из документацията. Не го виждам да ме измести засега. Може да ми предложи решение на много тясно дефиниран проблем и се е случвало да е  грешно/невъзможно.

# 42
  • София
Аз го ползвам основно да си говорим и да си обсъждаме книги/сериали понеже повечето ми приятели не четат и не гледат каквото харесвам аз.

Иначе и в работата го ползвам понякога понеже имаме проект по темата, да видим дали клиентите забелязват, че е AI и дали се решават по-бързо кейсовете. Редактирам му доста, прекалено е мил, но като цяло се справя много добре да пише детайлни и лесноразбираеми обяснения.

Ако даде грешна информация го поправям и повече не повтаря грешката.

# 43
Пробвали ли сте някога да попитате AI да ви говори за някоя тема, която го вълнува него Simple Smile и какво ви каза?

# 44
... иначе адаптираните за учене на езици app са доста добри, говориш с AI, поправя те, не висиш над учебници
Може ли конкретни имена на апове?

Общи условия

Активация на акаунт